|
|
#1 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
![]() Tarih:13 Nisan Salı Saat:20:00 Stat::Manisa 19 Mayıs Stadı Yayın:TRT 1 Hakem:?
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
şimdi kart sınırındaki oyuncular etkilemiyor bildiğim kadarı ile Emre ve Bilica sınırda çünkü,
Daum abartmadan bir kaç revizyon yapmalı mesela kesinlikle Gökhan Ünal oynamalı Guiza hem sakat hemde Gökhan golünü attı morali yerinde Gökhan Gönül dinlendirilebilir adam hamal gibi çalışıyor hiçbir revizyonda dinlenmiyor,Özer dinlendirilmeli Deivid oynatılmalı bjk maçında lazım olabilir
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sakatlık olmasında şu 8taş maçına tam kadro çıkalım
Kupa umrumda değil
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kupa umurumda
ullen ben 26 yaşındayken kazanmıştık en son takımı karşılamaya havaalanına gitmiştik o sene çifte kupayıda almıştık bu senede alacağız inşallah
|
|
|
#5 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
kupa benim de çok çok umrumda.bu kupayı görmeden ölmem ben.
|
|
|
#6 |
|
LU(CI)(G)ANO
Üyelik tarihi: Feb 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 276
![]() |
Valla artık 27 sene olmuş, açıkçası bu kupanın nasıl birşey olduğunu, ne anlama geldiğini falan bilmediğim için eksikliğini de hissetmiyorum.
İnsan varlığının ne demek olduğunu bilmediği birşeyi isteyemez. Ama yine de inşallah bu sene alırız da üstümüzdeki bu kupa lanetini kırarız. Zaten sonra önümüzdeki yıllar için en büyük aday yine biz oluruz.
|
|
|
#7 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
kupa defteri federasyonun taraf tuttuğunu açık ve seçik bir şekilde belli etmesi ve hocanın kafasına yabancı cisim atılması sonucu,Ali Şenin takımı çekmesi ile kapandı.Tahmin edersiniz o günkü şerefli federasyonun kimlerin elinde olduğunu.Daha sonra da değişmedi.Bakın araştırın,hakem oyunları ile hep elendik.Oynadığımız son fi nali gençler daha iyi hatırlayacaktır.BU YÜZDEN ,KUPA UMURUMDA DEĞİL.64 YAŞINDAYIM.KUPAYI TARAF TUTAN ŞEREFLİLER İSTEDİKLER YERLERİNDE KULLANSINLAR.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Valla Kupa benimde umurumda. Allah'ın eziklerinin kullanabileceği tek eksiğimiz bu var. Onlara bu oyuncağı yedirmemeliyiz. Alalım arada işimize yarar. Konuşan olursa kafasına vururuz en azından =)
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#9 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
Kupayı alalım ve 65'a verelim.
İki senedir kupa yüzü gördükleri yok onlara hediye edelim.
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,248
![]() |
bu sene 2 kupa da bizim diyorum size, o kadar.
yani Allah'n izniyle
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|