|
|||||||
| Türkiye Spor Forumu Futbol Hariç Ülkemizdeki Tüm Spor Branşlarının Tartışıldığı ve Bu Branşlara Ait Haberlerin Yer Aldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Fanatik insan
Üyelik tarihi: Dec 2011 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 26 Mesajlar: 387
![]() |
Ziya Şengül:Fenerbahçe yönetiminin Fenerbahçe yi ligden çekeriz açıklamalarına inanamıyorum
Kusura bakma Ziya Şengül bizde senin Fenerbahçeli olmana inanamıyoruz
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Cihan oksay denen adamın karşısında sus pus oturduğu günden beri Ziya Şengül diye biri yok benim için. Serhat Ulueren ve ekibinin antifener programlarında konu mankeni olarak sessiz kalıp onları aklamaktan başka iş yapmıyor. izleyenlerde sanki bak yılların fenerbahçeli kaptanı bile ses çıkartmıyor söylenenlere demekki doğru diye düşünüyorlar güya. amaç bu kapıya çıkıyor.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Fenerbahçe de bazı kişiler şöyle veya böyle bazı soruşturma yada takiplere yakalanmış olabilir. Ama Fenerbahçe ismini hiçkimse ganimet bulmuş gibi birbirlrine peşkeş çekemez!!! Biz eğer illede ceza alacaksak bu küme düşme cezasından başkası olamaz. Bizi öyle ne umdurup ne buldurup muhallakta bırakacak hiçbir ceza verilemez... Fenerbahçe bu ligd 5 senede oynamasa büyüklüğünden birşey kaybetmez. Efendim taraftarlar azalırmış, kulüp cılız hale gelirmiş. Gelsin bizim taraftarımız merttir, sonuca göre başarıya göre sadece sevinir yada üzülür ama asla yanlız bırakmaz bırakanada güle güle zaten. Fenerbahçeyi hiç kimse süt veren bir inek gibi sağamaz. Buna izin vermeyi ima bile edenlere yazıklar olsun. Şike lekesi alnımızda mahkeme tarafından ama ana hatları çizilecektir, ama asla sonunda beraat bile olsa tedavülden bazı mihraklarca kaldırılmayacaktır. Çingenelere yamuk adamların fenerbahç için timsah gözyaşlarına kanmaması gerekir.
Fenerbahçenin büyüklüğü tıpkı Türkiye Cumhuriyeti gibi ilelebet payidar kalacaktır, sonuç ne olursa olsun........
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Haklısın. Bu zaman cumhuriyet olduğumuzu ispatlama zamanıdır. Kurtuluş savaşındaki ruhun Fenerbahçe ruhu olduğunu bir kez daha kanıtlama zamanıdır.
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|