|
|||||||
| Köşe Yazıları Fenerbahçe Konusunda Yazılmış Köşe Yazıları |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Hani bir deyiş vardır; yumurta mı tavuktan,tavuk mu yumurtadan diye...
Kafalar karışır,tam doğru cevap çıkmaz. İşte Fenerbahçemizin hamleleri de öyle.Bir kulübün başarıları neyle ölçülür veya başarıyı neler getirir,götürür? Bir kulübün gelirlerinin artması çeşitli şekillerde oluyor: -Naklen yayınlar -Forma,ürün satışları -Reklam gelirleri,vs -Stad gelirleri Şimdi birşey sormak istiyorum: Diyelim ki süper bir stadınız var ki bizim öyle.Fakat seyirci gelmiyor.Neden?Çünkü takım tatmin etmiyor,eskisi gibi kombine gelirleriniz de yok.Bunlarla orantılı olarak forma ve ürün satışlarınız da çok azaldı.O zaman ne olacak?O zaman süper stadınız,tesisleriniz ne işe yarayacak?Avrupa kupalarından da gelir elde etmemişsiniz. Hülasa; Ortada harika malzemeleriniz var ama pasta yok!Ne anladık şimdi bu işten? Gerisini de siz getirin... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Doğru tespit Cem Abi.
Galatasaray'da para yoktu. Borç gırtlaktaydı. Ama ne yaptılar. Ticare kafayla düşündüler. Bankadan kredi çektiler. Futbolcu transfer ettiler. yani vitrini ve tezgahı doldurdular. Dükkanda "yok" satmadılar. Ticareti işlettiler. Ticaretteki başarı (futbol başarısı anlamında) kulübü ayakta tuttu. Çünkü, stad, tesis, forma satışı, gelir elde edilmesi vs vs hepsindeki nihai hedef sahada kazanılacak sportif başarıdır. Diğerleri bu sportif başarıyı elde etmek için gereken araçlardır. "İyi at yemini arttırır" derler. İyi takım da elde edeceği başarılarla, kendisini besleyecek ekonomik gelirin artmasına katkıda bulunur. İyi, uyumlu ve geniş bir kadro kuracaksın ki, o kadro tribünleri dolduracak, başarılı sonuçlar kazanacak, formalar satılacak ve para kazanılacak. kazanılan parayla takımı daha da güçlendireceksin. Bu sefer daha çok para kazanacaksın. Tavuk yumurtlayacak, civciv çıkacak. Çıkan civcivi büyüteceksin, daha zok tavuğun olacak. daha çok yumurtlayacak...... böyle gider
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Aslında Fenerbahçe'nin fıkradaki horoz gibi olması gerekirdi. Hiç kimseyle polemiğe girmezdi
|
|
|
#4 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Oct 2009 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
Artık hiçbirşey eskisi gibi değil
eski coşku,tutku yok,var diyen yalan söyler. Ben bile alamıyorum eski coşkuyu en son gittiğim maç sanırım İnter maçıydı kadıköy ü diyorum. Abim 28 yaşında o bile gitmicem diyor,taraftarda coşku yok diyor 2006 senesinde galatasaray maçıda iyiydi,o zaman bile coşku vardı.Yanılıyorsam belirtin Aziz başkan,tesisleri düşünüyor,o kadar para var da neden başarı yok diye sorarlar adama Eyvallah Türkiye şampiyonluğu tamam,tesisler tamam,avrupa nerde.paran varya çok ondan soruyorum ben. Bursa maçının Biletleri yapmışlar 22 tl ,stat yine dolmucak bence.belki dolar ama yanıltırlar umarım beni. Selamlar.
Efsane Maraton ____________________________________________ Bu renklere gönül verenlerin bir şekilde duvarlarına tırmandığı, yeni nesilin büyüklerinden dinlediği, "kaybettik" denilen maçların tribün tarafından "kazandırıldığı" bir kaleydi. Böyle gitmek varmıydı? O tuğlalarla beraber ruhumuzunda uçup gideceğini kim bilebilirdi ki? |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aziz başkan sağolsun o horozu hadım etti abim !!!
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|