|
|||||||
| Anketler Fenerbahçemizle İlgili Anketler |
| Anketimiz: Yönetimin Suskun ve Pasif Tavrını Doğru Buluyor musunuz? | |||
| Evet son derece doğru buluyorum |
|
3 | 20.00% |
| Hayır son derece yanlış buluyorum |
|
3 | 20.00% |
| Doğru bulmuyorum ama sonuçta bizim haklı olduğumuz anlaşılacak |
|
5 | 33.33% |
| Doğru bulmuyorum ve maalesef bu durum kupalarımıza mal olacak |
|
4 | 26.67% |
| Katılımcı sayısı: 15. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Burada yönetimin durgunluğunu anlamaya çalışıyorum
Bir aklım diyor ki ne kadar pasifler bu mu yöneticilik? Diğer aklım diyor ki yeni politikaları bu Federasyonla ve MHK ile iyi geçinip yola devam etmek istiyorlar Ama geçmiş bize defalarca gösterdi ki beyefendilikle yürümüyor işle maalesef Biz sustukça "bak adamlar ne kadar efendi,tık demiyorlar" demek yerine "Hımm demek haksızlar ondan konuşmuyorlar" yaftası yapıştırılıveriyor Aziz başkanın bunu bilmesi gerekir aslında Yıllardır sesimizi çıkarmadığımız için birçok hakkımız yendi 2006 senesi lig şampiyonluğunu Federasyon ve ezikler birliği cincona verdi Aynı sene kupa finalinde hakem müsvettesi maçı 8taş'a hediye etti 2007 senesinde kupa yarı finali rövanş maçında Kadıköy'de yine hakem fiyaskosu yaşandı Yan hakemin sarı kart ver diye uyardığı pozisyonda orta hakem denen i.. devam dedi O maçı eziklerin 9 kişi bitirmesi gerekirken 11 kişiyle maçı ve turu aldılar elimizden Bu örnekleri çoğaltmak mümkün elbette,ama sonu yok kardeşler Bütün bunlar bilinirken,dürüstlüğün prim yapmadığı günümüzde Yönetimin aldığı bu suskun tavır mı doğru? Yoksa en azından Haldun denen eziğin verdiği tepki kadar tepkiyi ortaya koymak mı doğru? Siz karar verin .....................
|
|
|
#2 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Yönetimin durgun kalmasını bende kabullenemiyorum fakat
Suskun kalsalar haksız Konuşsalar çirkef oluyorlar. Ki konuştuklarında ekstra cezalar geliyor Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık o hesap yani Ancak Fenerbahçe büyüklüğünün farkına varamayanlara cevabını verecek birileri her zaman olmuştur ve olacaktır da Haldun denilen ezik insan da gayet hakkını bulacaktır. En azından umut ediyorum
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Gerçeği söylemek gerekirse pasif olmaktan nefret ederim ama yönetimimizin bu tavırları acaba pasiflik mi,tam emin değilim!
Aziz bey,uzun yıllar çok fazla meydandaydı ve çoğu klubün gözünde antipatik olmuştu.Bu belki de bir strateji... Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#4 | |
Alıntı:
Ama oy kullanmamışsın
|
|
|
|
#5 |
|
Striker
![]() |
Benim fikirlerime eyvallah değil mi Fatih abi ?
![]() Şaka bir yana ankette 4 seçenekten çıkamadım ancak oyum "Doğru bulmuyorum ama sonuçta bizim haklı olduğumuz anlaşılacak" a gitti.
|
|
|
#6 | |
Alıntı:
Kardeşim benim senin fikirlerinede eyvallah tabii Şaka yapmışsın ama umarım cidden kırmamışımdır seni Bu arada seçenekler yeterli gelmedi mi kardeş? Tam anlamadım ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
Alıntı:
Hazır anketide yeni açmışken,daha başındayken Saygılar abim
|
|
|
|
#9 | |
|
Striker
![]() |
Alıntı:
![]() Seçeneklere gelirsek kısa ve öz seçenekler ve hangisine oy vereceğimi bilemedim.Her biri yer etmiş kafamda çünkü
|
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
.Şimdi konuyu kendimce açayım:Bunun iki nedeni olabilir ve ikisinden biri veya her ikiside doğru olabilir. Şöyle ki: 1) Pasif görünmek veya sessiz kalmak; sizi ciddiye bile almıyoruz demek olabilir 2) Uzun yıllar Aziz Bey çok çıkışlar yaptı ve bu çıkışlar,diğer kulüpler nezdinde antipati topladı.Şİmdi söyleyeceklerim yanlış anlaşılmasın.Türkiyenin orta büyüklükteki şehirleri,kasabaları ve kırsal kesimlerinde;halk,genelde büyüklük taslanmasından pek hoşlanmaz.Zengin ve güçlü olan yerine,kendilerince ''mağdur'' olanı daha çok tutar( elbette gerçekte mağdur olanı değil,mağdur olan politikası yapanı kastediyorum,zira bizim millet çabuk kanar). Bu çıkışları hatırlıyalım,unutmayalım ve çk antipati topladığımızı bilelim.Belki bu ''pasiflliğin' altında yeni bir strateji de yatıyor olabilir. Sevgiler... |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|