Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu

Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 30-08-2011, 08:55   #1
Raul1907
Eski Açık
Raul1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
Raul1907 is on a distinguished road
Standart Yönetimi Taraftarlığa davet ediyorum

Öncelikle hepinizin bayramı kutlu olsun.
Santos transferinden sonra benim kafam karışmaya başladı.Santos gibi şuan piyasası gayet iyi bi oyuncunun 7 milyon gibi, elden çıkarmak uğruna kabul edilmiş bi teklife satılmasına hem üzüldüm, hem şaşırdım.
Ayrıca sırada stoch niang dia gibi isimlerin olduğu söyleniyor özellikle de stoch isminin bugun yarın kesinleşeceği konuşuluyor 6 milyon euro ya bir rus takımına.
Gökhan ise gerekli menfaatler sağlanamadı o yüzden teklif kabul edilmedi tarzında bi açıklama yaptı, yine güvenilir muhabirlerden duyulan valencia nın 7 milyon dan yukarı çıkmadığı bizimkilerin 12 milyon euro da ısrar ettikleri.
12 milyon euroyu getiren de Gökhan'ımızı bizden koparacak yani.
Bek piyasasında Contreo nun 30 milyon euro ettiğini hatırlatalım.
Lugano nun satışı her ne kadar derinden yaralasada beni sözleşmesinde ki bedel yüzünden anlayışla karşılamak zorundayız.Hoş onunda altına gitti ya neyse.
Ali Koç un son dönemdeki duruşunu çok beğensem takdir etsem de yönetimin bütün olarak yıldızları satma politikasını doğru bulmuyorum.Taraftardan istenen destek fazlasıyla sağlanıyor taraftar kart sayısında müthiş ivme var 1 milyona ulaşması halinde şampiyonlar liginden gelecek paranın kaybı tolere edilmiş oluyor.
Kombineler desen tüm takımlardan iyi seviyede satışlarımız normal bir sezona giriyoruz sanki.
Feneriumlar boş kalmıyor ürünlerin satışı gayet iyi, geçen gün ben daraağıcında olsak bile tshirtnin M bedenini bulamadım mesela kadıköyde, netteki mağazada da yoktu.
Eee bu sene görünen o ki her türlü süper ligdeyiz, süper ligde de devam ettikçe lig tvden para gelmeye devam edicek.
Çok zorlu bi süreç, sezon yaşıyacakken bu süreçte bizi başarıya ulaştıracak yıldızların yok pahasına satılması değil olması gereken, bu desteklerle birlikte gecirilebilecek en iyi sezonu geçirmek.
Bunuda yıldız kaliteli oyuncuları satarak yapmanız mümkün değil.Hele de yok pahasına satarak hiç değil.
Niye yani bu kadar mı büyük ekonomik kriz var takımda sadece şampiyonlar liginden gelecek paraya mı bağlıydı? taraftar onu zaten tolere etme yolunda.
Öğrenci halimizle çoğumuz, neyimiz var yoksa takıma destek olmak için taraftar karttı feneriumdu destek olmaya çalışıyoruz.
Yönetimdeki atıyorum en fakir iş adamı rahatlıkla 100 bin euro yu cebinden cıkarıp koyabilecek güçte olduğuna inanıyorum Acun cıktı 240 bin euro koydu masaya, bu takımın yönetiminin daha fazlasını yapması gerektiğini düşünüyorum.Tabiki mecbur değil kimse cebinden çıkarıp para koymaya.
Ben profesyonelim duygularım yok Fenerbahçe de bir şirkettir şirket gibi yönetilmelidir diyen varsa yönetimden ayrılmalarını istiyorum geriye kalanlarında taraftarlık görevini yapmalarını.
Bu takımı nolursa olsun gücünden birşey kaybettirmeden lige başlattırmalarını.
Şimdiden rakiplerin ağzına sakız olduk santos un da gidişiyle işte; fener bitti, feneri bitirdiler, cidden adamlar bir bir dağılıyor vs gibi yorumlarla.
Adamların istedikleride buydu zaten yüz yılın en iyi kadrosu kurulmuştu
tek ortasaha transferiyle avrupada önümüz çok çok açıktı kadro istikrarlı uzun zamandır birbirini tanıyan oyuncular vardı elimizde.Başarının gelmesi artık kesindi, şimdi o takım dağılıyor emenike lugano santos daha sonra stoch dia niang ve belki gökhan
yaşamak istediğim bu değil açıkçası..
ha düşürülmüş olsaydık, bank asyada oynayacak olsaydık tüm bu hamleleri anlayışla karşılayacak sesimi cıkartmayacaktım ancak öyle bişey yok en azından bir yıl daha bu ligdeysek en üst düzeyde mücadele edecek şampiyonluğa oynayacak kadronun korunması, gerekirse takviye edilmesi lazım.(Korunsada yeterdi.)Kimseye karşı gücümüzü kaybediyoruz imajı vermeden bu mücadeleye devam etmemiz lazım.Gereken neyse taraftar yapmaya hazır bu uğurda, yönetimi de taraftarlığa taraftar gibi davranmaya düşünmeye davet ediyorum.
Eski 30-08-2011, 09:33   #2
hemicuda
Eski Açık
hemicuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 53- Serdar Kesimal
hemicuda is on a distinguished road

Şaka gibi gelebilir ama CAS'da %100 kazanacaz.

Gene şaka gibi gelebilir ama CL askıya alınabilir.

Muhtemelen alacağımız tazminatın toplamı 100 milyon euro civarı olur.

Takımda zorla adam tutamazsın.İstersen tut.

Bizim CAS davası UEFA'nın mevcudiyetini sorgulayacak Mİlan,Madrid,Bayern zaten UEFA denen meretten kurtulmak istiyor.

Bu takımların hayalinde olan "deplasmanlı avrupa ligi" kurulursa mutlaka biz davet edilecez.

Bunlar olur mu?Olabilir ama olmayabilirde bu yüzden gitmek isteyen her yabancı oyuncuyu elden çıkaracaz.

Çünkü sezon ortası düşüreceliğimiz kesin.Bunlar vazgeçmezler.Anayasa mahkemesinden iki kere dönen yasayı bile tekrar yolunu bulup yasallaştırdılar.

Karşımızda kaleleri zaptedilmiş devlet var.Biz bu durumu Damat Ferit Paşa hükümeti ile zaten yaşadık.

Biz değil usta olduğunu iddia edenler düşünsün.

CAS'a gidilince dünya alem bu işin siyasi olduğunu öğrenecek.

Biz hele tazminatımızı alalım gerisi kolay.

Gidenler bile sattığımızdan daha ucuza geri gelecekler eğer biz alırsak.

Hem giden oyunculara rağmen alayına geçirmek daha keyifli olur.
hemicuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-08-2011, 10:17   #3
Büyükbaba
Yeni SK
Büyükbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
Büyükbaba is on a distinguished road

En büyük hayalim şu Avrupa Ligi'nin kurulması.
GİRMEYE YÜZÜN OLSUN
Büyükbaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-08-2011, 15:46   #4
Raul1907
Eski Açık
Raul1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Raul1907 is on a distinguished road

Bu avrupa ligi olayının ben yakın zamanda olabileceğine inanmıyorum açıkcası.
Artı olarak Cas da umarım kazanırız ama cas ın davayı reddetme olasılığı da var bildiğim kadarıyla ve etrafta söylenene göre uluslararası olaylara bakıyor Cas.Yani bizi tff değilde uefa men etmiş olsaydı cas ta şansımız daha yüksekti.Her ihtimali düşünmemiz gerekiyor lig ortasında düşüreceklerini sanmıyorum lig tv sebebiyle.Şansal cıkıp fener her türlü bu sene ligde oynayacak ligi bitirecek dedi geçen show habere çıkıp.
DAha iddaname açıklanacak mahkeme başlayacak sonuçlanacak vs eğer suclu bulunursa itiraz gibi süreçler var sezon sonunu getiririz.
Fenerbahçe olarak güç kaybediyoruz imajı vermemizden rahatsızım bu süreçte, taraftar olarak elimizden gelenin en iyisini yapıyoken.
Casta davayı kazansak 100 milyon euro alsak bu yılki gibi kadro kurabileceğimiz kesin mi, elimizde olmuş bi kadro birbirini tanıyan uyum sağlamış bi kadro var bunu 100 milyon euroya veya daha fazlasına tekrar kurma ihtimalimiz zayıf transfer olayının birsürü riski oldugunu biliyoruz hele de bir sezonda 6 7 yabancı getirirsek risk daha da artar.
Hiç bir oyuncu bu süreçte çıkıp gitmek istiyorum demedi hepsinin demeçleri kalmak istediği yönünde, tut o zaman bunları elinde sene sonunda düşersek o zaman sat amenna
Eski 30-08-2011, 19:30   #5
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Çok haklı tespitlerle güzel bir yazı olmuş.
Hadi eldekiler travma geçirdi, gitmek istiyorlar.
Peki yönetim ne yapıyor? Bu sessizlik nedir? Taraftar böylesine omuz verirken, kolu kanadı kırılmış, güdük kalmış kadroya mahkum mu edileceğiz?
Sahadaki heyecan ve coşkuyu arttıracak transfere ihtiyaç var. Yönetim uyuma.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-08-2011, 20:21   #6
BraveDeer
Landstreicher
BraveDeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BraveDeer is on a distinguished road

Abilerim,arkadaşlar trasfere ihtiyaç var diyorsunuz da,nasıl.Fedrasyon elimizi kolumuzu öyle bir bağladıki ne yapacağımızı bilemez duruma geldik.Transfer yapsan düşme tehliken var,eldekileri koruyamıyorsun gitmek istemeyen Santos bile maddi sıkıntılar yüzünden ve düşme tehlikesi yüzünden gönderildi.Yabancı transferi bu sene unutun bence,yapamazlar çok riskli.Hadi diyelim karar verdik yabancı transfer yapıcaz kim gelir soruyorum size?Klübün düşüp düşmüyeceği belli değil,UEFA bu takımın alnına kara lekeyi sürüp avrupadan men etmiş.Yabancı futbolcuların şu anda en son tercihi Fenerbahçe olur.Çok büyük bir takımız,dünyada büyük bir marka haline geldik ama bu sezon malesef beceriksiz federasyon ve düzenbaz UEFA bu markayı lekeledi.
Fenerbahçe şu anda adeta nadasa çekilmiş arazi gibi bekleyişte,eğer bu sezon bir alt lige düşmessek ve maddi sıkıntıdan kurtulabilirsek devre arasında transfer yapılabilir.Zaten mevcut olan kadromuz Süper Lig için de,Bank Asya için de yeterli bir kadro.Eksik olan bölgelere alt yapıdan 2-3 oyuncu takviyesi yapmak daha mantıklı.Alt yapıdan takviye yapılırsa hem o futbolcu forma mücadelesi ederken kendisini daha iyi geliştiri,hem de takım hiç bir ücret yapmadan transfer yapmış kadar olur.
Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim.

Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık.
Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık.
Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık.
BraveDeer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-08-2011, 21:41   #7
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
dekortiko is on a distinguished road

Bravedeer arkadaşım doğru söylüyorsun da,
Küme düşmezsek ligde ne yapacağız. Bu kadroyla GS veya Trabzon deplasmanına nasıl gideceğiz.

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-08-2011, 01:08   #8
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

Alıntı:
Raul1907 isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu avrupa ligi olayının ben yakın zamanda olabileceğine inanmıyorum açıkcası.
Artı olarak Cas da umarım kazanırız ama cas ın davayı reddetme olasılığı da var bildiğim kadarıyla ve etrafta söylenene göre uluslararası olaylara bakıyor Cas.Yani bizi tff değilde uefa men etmiş olsaydı cas ta şansımız daha yüksekti
peki bizimkiler tff nin böyle davranması için uefanın baskı kurduğunu iddaa ederse
o zaman ilgilenirlermi kendileri,
olayın içinde başında yada sonunda ufacıkta olsa bir şekilde bir şeyler uefayada dokunuyor

eğer bahsettiğiniz gerekçe ile geri çevrilirsek şener erzik uefa bilmemnesinden istifa etsin hemen.

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-08-2011, 10:45   #9
ezgi-gfb
Kanaryaliçe
ezgi-gfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
ezgi-gfb is on a distinguished road

İçim acıyor içim.

UNUTMA,UNUTTURMA!

SONUNA KADAR BİZ,FENERBAHÇELİYİZ ULAN!

ezgi-gfb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 31-08-2011, 12:18   #10
BraveDeer
Landstreicher
BraveDeer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
BraveDeer is on a distinguished road

Alıntı:
dekortiko isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bravedeer arkadaşım doğru söylüyorsun da,
Küme düşmezsek ligde ne yapacağız. Bu kadroyla GS veya Trabzon deplasmanına nasıl gideceğiz.
Abim bu sene bu federasyonun yaptıklarına sahada ter döken futbolcularımız bizden daha çok üzüldü.Onlar bu sene her sezondan daha hırslı,daha kendinden emin oynayacaklardır,canla başla mücadele edip kim oynarsa oynasın yüreğini sahaya koyacaktır.Bu bize oynanan oyunun içinde kim varsa hepsine cevabı sahada vereceklerdir.Hele ki o cinconun ve hamsinin yaptıklarını ve başkanlarının yaptıklarını gören takım oyuncularımız bu takımlara sahayı dar eder.Cincon bu sezon iyi işler yapabilir Fatih Terim faktörü ve güzel transferler ile ama hamsilerin bu sezon ligi ilk 7 de bitireceğini sanmıyorum.Bence bu sezon en rahat deplasmanımız hamsilerle olan maçımız olur.
Bu sezon Gaziantep - Kayseri - Eskişehir - Fenerbahçe - Galatasaray - Beşiktaş - Bursa ilk 7 takım bu takımlar olur,Trabzon en iyi ihtimalle 8. bitirir ligi diye düşünüyorum.
Bu sezon yapmamız gereken tek şey sabredip elimizden geldiğince takıma maddi ve manevi destek olup,onları desteklemek.Gerisi çorap söküğü gibi gelecektir zaten.
Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim.

Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık.
Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık.
Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık.
BraveDeer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama