Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Yönetimi

Fenerbahçe Yönetimi Fenerbahcemizin Yönetimini Burada Tartışıyoruz

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 24-02-2011, 13:17   #1
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Özgür is on a distinguished road
Standart Yönetime Kişisel Bir Teşekkür..

2006 sezonunda kaybedilen şampiyonluğun ardından yönetim istifa etmiş, bazılarımız sevmese de biz Fenerbahçe'liler Aziz Yıldırım ve ekibinin gitmemesi için sokaklara dökülmüş sonunda kendisi geri gelmişti.

Bir sonraki sezon ise 100. yılımızda hemen hemen her branşta şampiyonluk kazandık.

Sonraki sezon şampiyonlar ligi çeyrek finali vs.vs.

Asıl konuşmak istediğim ise geçen sezon Herhalde dünya tarihinde başka bir örneğimiz yoktur ki bir kez daha hem de bu kez kendi saha/seyircimiz önünde şampiyonluğu son maçta kaybedelim.. Hem de Anadolu'dan bir takıma..

Yaşanan psikolojik çöküntüyü hempimiz biliyoruz çünkü hepimiz evlerimizde yaşadık bunu. Hatta kimimiz daha da acı olarak stadyumda..

Üzerine yaz aylarının sonunda şampiyonlar ligi ve uefa liginden elenmemiz, tuz biber oldu.
alınan her beraberlikten sonra homurdanan medya ve taraftarımız, ilk yarının bitiminde oluşan 9 puanlık farktan sonra artık bu iş bitti derken şuan geldiğimiz noktayı sadece futbol değil tüm branşlar adına değerlendirecek olursak:

futbolda ezeli rakip olarak tanımladığımız gs ve bjk'ye 16'şar yani toplamda 32 puan fark attık. ve liderliğimize sadece 2 puan var. (bence 2 hafta sonra lideriz)

basektbol erkeklerde ve kadınlarda artık lige damgamızı vurduk. kadınlar dünya şampiyonu oldu. erkekler eurolig de final four a oynuyor. ligde türkiye kupası, cumhurbaşkanlığı, lig şampiyonluğu her şeyi silip süpürüyoruz..

voleybolda kadınlarımız dünya 2. si oldu ve son 2 sezonun türkiye şampiyonu. erkeklerde ise son 3 sezonun 2 sidne şampiyon olduk ve şuanda takım gayet iyi.

hiçbir devlet kuruluşundan ya da özel kişilerden maddi destek almadan yapılmış kendi öz kaynaklarıyla oluşturulmuş ve uefa finalinin dahi oynandığı bir stadyumumuz ve muhteşem bir ambiansı var.

maddi olarak devlete sıfır borcu olan 2 kulüpten biriyiz.

ben bunca yaşanan psikolojik çöküşün ardından bu başarıları sağlayan yönetimimize kişisel olarak bir teşekkür göndermek istiyorum.
kişilik olarak sevilmeyebilir, bazı huyları gözümüze çarpabilir ama hangimiz mükemmeliz ki?
ben icraatlara bakarım. ve kısmet olursa bu sezon sonundaki şampiyonluğumuz ile 3 braşta da şampiyonluğu göğüslemiş olacağız.

tebrikler aziz başkan..
Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama