|
|
#1 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,163
![]() |
Artık olmuyor! Ben taa ne zamanki mesajımda belirtmiştim, bu Bienvenu'yla olacak iş değil. Adam saatçi!
Anlamıyorum ben bu Aykut Kocaman'ı. Kocaman olmak isteyince oluyor fakat sanırım birşeyleri geç görüyor bu adam! Ben çözemiyorum bu olayı ya Bienvenu, Özer, Bilica mı tercihiniz olur yoksa Stoch, Dia, Serdar Kesimal mı? Bıktım artık, aylardır maç izlemiyordum, keşke devam etseydim.
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
serdar kesimal ın ayağımı koptu yatalakmı oldu adam 5 aydır yok.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Dec 2011 Futbolcu: 3- Joseph Yobo Yaş: 21 Mesajlar: 7
![]() |
Serdar Kesimalin neden oynamadığına bende anlam veremiyorum.Bu adam san marino milli takımının oyuncusu mu ? Türkiye milli takımının defans oyuncusuydu sakatlanana kadar.1 aydır sakatlığı geçti ama adamı bir kez olsun kulübeden çıkartıpda ben günün birinde bilicaya muhtaç kalacağıma şu serdar kesimal i hazırlıyayım demedi.Bu takımda forvet yok.Bienvenu diye bir adam var bize guiza yı mumla aratıyor adeta.Ve bu gol yollarındaki sıkıntıya en etkişi olabilecek stoch hep kulübede.Ankaragücü maçında stochun suçu bir tek ağzı ile kuş tutamamakmıydı ? Valla artık bende anlam veremiyorum.Sanki barelona ile oynuyoruz da 4-6-0 düzeni ile gs maçına çıkıyoruz
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|