|
|||||||
| Avrupa'dan ve Dünyadan Spor Forumları Avrupa'dan ve Dünyadan Başta Futbol Olmak Üzere Diğer Tüm Sporlara Ait Bilgiler,Haberler ve Görüşlerin Tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Yahu arkadaş, bu Barça nasıl bir takım yaa. Futbol sapığı bunlar yaa. Kedinin fareyle oynadığı gibi madrid'le olnadılar yine. Sanki futbolcular insan değild robotlar anasını satayım. Valla bravo arkadaş. Konsantre oldukları hiç bir maçı kaybetmez adamlar bu kesin artık. Herifler kaleciyi bile pas organizasyonunun içine sokuyarlar. Bir ara maçta sadece bir(1) kez barça defans topu ileriye şişirdi, Guardiola çıldırdı. Adamlara nerede pres yaparsan yap takır takır aşıyorlar ve rakibi futboldan soğutuyorlar. Barça tartışmasız dünyanın en iyi takımı helal olsun .....
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Pes artık. adamlar her maç bir golde avans verip yine yeniyorlar.
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Real Madrid gol atınca düzgünce sevinemiyor bile ...
ama dünkü maç diğerlerine göre zevksizdi normalde Real daha çok pozisyon bulurdu evinde dünkü maç biraz kısırdı yakaladıklarını attılar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|