|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() 18 yaşındaki Okan Alkan "Gençler şans bulamaz" denen Fenerbahçe'de tabuları yıktı. Mardin'den yola çıkarak Şükrü Saraçoğlu'na damga vuran Okan'a Aykut Kocaman da tam not verdi. Fenerbahçe'de Manisa galibiyetinden çok yıllar sonra altyapıdan çıkan bir oyuncunun ilk 11'de forma giymesinin sevinci yaşanıyor. Sarı-lacivertlilerde teknik direktör Kocaman, sakatlıklar nedeniyle kaleye 21 yaşındaki Mert Günok'u, sağ beke de 18 yaşındaki Okan Alkan'ı monte etti. Mert, önemli kurtarışlarıyla beğeni toplarken "Fenerbahçe'deki kaleci geleneği devam edecek" dedirtti. Okan Alkan ise tek kelimeyle geceye damgasını vurdu. Maçın ilk saniyelerinde ayağına gelen topta ne yapacağını bilemeyen Okan, bu ürkekliğini attı ve yeteneğini gösterdi. Önce kendisinden 15 yaş büyük Alex'e, ardından 13 yaş büyük Niang'a goller attıran genç yıldız, "Türkiye'nin en iyi sağ beki" olarak gösterilen Gökhan Gönül'ü bile zorlayacak bir görüntüdeydi. Okan'ın bu oyununa en çok sevinen isim, şüphesiz kendisine güvenip formayı veren hocası Aykut Kocaman oldu. Ancak karşılaşma biter bitmez, teknik heyet Okan'la bir görüşme yaptı. 18 yaşındaki oyuncuya daha yolun başında olduğu hatırlatıldı. Kendisi hakkında basında birçok haber çıkacağı ifade edilerek, bu yorumlardan etkilenmeden çalışmalarına devam etmesi istendi. MAÇ SONU HOCALARDAN TERAPİ! Sakin yapısıyla herkesin takdirini kazanan, idmanlarda da göz dolduran Okan Alkan, teknik heyetle görüşmesinde de mütevazi tavrını sürdürdü. Okan, hocalarına her şeyin farkında olduğunu belirterek "Hayalini kurduğum formayı daha sadece bir kez giyebildim. Yola yeni çıktım hatta daha yola bile çıkmadım. Aynı şekilde çalışmaya devam edeceğim. Fenerbahçe ve Milli Takım'da sürekli oynamak en büyük hedefim" ifadelerini kullandı.
|
|
|
|
#2 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
aferın bak son yorumu hosuma gıttı..sakın sısırmesıınler sonu ardaya benzemesın
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 767
![]() |
1 maçta vezir yapmaya meraklı milletiz. buna birde Fenerbahçe camiasının altyapıdan oyuncu yetiştirme açlığı eklenince iyica zıvanadan çıkıyoruz. çocuk daha 17 yaşında. aklını karıştırmamak lazım.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
hep sölerim adam olacak cocuk b.kundan belli olur...
bu çocuk olacak... kazım gibi maymun degil sahadaki görüntüsü tam bir takım oyuncusu ve profesyonel...
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,684
![]() |
boyu çok kısa gibi geldi bana. ne kadar olduğunu bilen varmı
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
лѕќ ніс вітэя мі?
![]() |
Parayla gelen futbolcu hiçbiir zaman alt yapıdan yetişen oyuncunun yerini alamaz..Böyle genç yıldızlar yetişsinde şampiyon olmayalım önemli değil...
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,609
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#9 |
|
лѕќ ніс вітэя мі?
![]() |
Şampiyon olmasakta derken abi yani 3-5 sene şans tanınmalı bu gençlere forma verilmeli...Bilmiyorum anlatabildim mi
![]()
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,609
![]() |
Anladım anladım
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |