Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu

Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 25-08-2011, 17:31   #1
Destina
-Öleli Yıllar Oluyor
Destina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 8- Sezer Öztürk
Destina is on a distinguished road
Standart Yıldırım'ın memleketinde protesto yürüyüşü

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın memleketi Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde pazar günü yapılacak yürüyüşle Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne alınmaması protesto edilecek.

Yıldırım'ın memleketi Diyarbakır'ın Ergani İlçesi'nde Sarı-lacivertliler protesto yürüyüşü için hazırlığa başladı. Şike soruşturması ve Fenerbahçe'nin son olarak Şampiyonları Ligi'nden men edilip yerine Trabzonspor'un gönderilmesini protesto için yapılacak yürüyüşe tüm taraftarlar davet edildi. Ergani Fenerbahçeliler Derneği Başkanı İsmet Şanlı, alınan kararı yürüyüşle protesto edeceklerini söyledi.
Eski 25-08-2011, 17:47   #2
delidana
Mehmet Ali
delidana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 2- Diego Lugano
delidana is on a distinguished road

Artık Aziz Yıldırım'ın peşinden gitmekten vazgeçmemiz lazım. Bizi bu hale düşürmelerine Aziz Yıldırım'ın hataları imkan tanıdı. Aziz Yıldırım'ı savunarak Fenerbahçe temizlenemez.

BİR FENERBAHÇE VAR
BİR DE DİĞERLERİ...
İNADINA FENERBAHÇE!!!

delidana isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-08-2011, 18:23   #3
_19o7_
Eski Açık
_19o7_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
_19o7_ is on a distinguished road

delidana abimize katılıyorum. artık yolumuzu çizmeliyiz aziz yıldırımı beklemek bize birşey kazandırmaz. bu saatten sonra ondan bize faydada yok yeni yönetim seçmemiz gerekiyor en kısa zamanda

_19o7_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-08-2011, 20:30   #4
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

Alıntı:
delidana isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Artık Aziz Yıldırım'ın peşinden gitmekten vazgeçmemiz lazım. Bizi bu hale düşürmelerine Aziz Yıldırım'ın hataları imkan tanıdı. Aziz Yıldırım'ı savunarak Fenerbahçe temizlenemez.
kesinlikle doğru tespit biz fenerbahçeyi nasıl düze çıkarırız bakın nihat özdemirde gitti zor durumda takımı bıraktı gitti ama fener batmaz kalkar ayağa bu yapılanlarında hesabı sorulur mutlaka
Eski 25-08-2011, 22:22   #5
hemicuda
Eski Açık
hemicuda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 53- Serdar Kesimal
hemicuda is on a distinguished road

Yani şimdi bütün bu olan bitenler Aziz Yıldırımın başının altından çıktı öyle mi?

Vay be..

İnsanlar ne düşünüyor bilmem ama kongre yapılmayacak yeni yönetim seçilmeyecek.Tüzük gereği birisi başkan vekili olarak kongre zamanı gelene kadar devam edecek.

Gene insanlar ne düşünüyor bilemem ama kulüp Aziz Yıldırım'dan vazgeçmeyecek.

Amaç zaten Fenerbahçe'yi istedikleri gibi şekillendirmek olduğu için Aziz Yıldırımın kellesi alındı yerinde kim olsaydı aynı şey olacaktı çünkü konu Fenerbahçe'nin başkanlık koltuğu.

Kulüp Fenerbahçe ile Fenerbahçe başkanını ayrı tutmayacak kadar işin farkında.

Konumuz bu işten sıyrılmak değil bilakis bu işi tezgahlayanların başına yıkmaktır.

Kalan sağlar bizimdir.Gerisine rahmet dileriz.

En azından kongre azaları böyle düşünüyor.

Kulüp elden gitsin futbol takımı başarılı olsunda yönetim isterse her maçtan önce soyunma odasında mevlüt okutsun bana farketmez diyenler varsa onlar ile de savaşılacaktır.

Sefa'ya sorsan o da hasta Fenerbahçeli,rte'de Fenerbahçeli...pöh.

Şimdi önce kulüpten atalım rte'yi.Sonrasında neden attınız başımıza bela aldınız diyenler ile de ayrı uğraşırız.

Horana giren götünü çalkar.
hemicuda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-08-2011, 23:07   #6
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

şikeye karışan takımı ödüllendirilen ülkede benim başkanım hiçbir şeyi kanıtlanmadığı halde içerideyse ben ona destek veririm hiç düşünmeden

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-08-2011, 00:04   #7
۱۹٥٦
SarıKanaryalar Yönetim
۱۹٥٦ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all۱۹٥٦ is a name known to all

Anlamadıgım konu, Aziz Yıldırım aklanmadıgı sürece, biz gusül alıp kaldıgımız yerden devam mı edecegiz...!
Bırakın arkadaş, ben bu 17 takıma cenabet kalmak istiyorum....

۱۹٥٦ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-08-2011, 13:54   #8
Büyükbaba
Yeni SK
Büyükbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
Büyükbaba is on a distinguished road

Alıntı:
hemicuda isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani şimdi bütün bu olan bitenler Aziz Yıldırımın başının altından çıktı öyle mi?

Vay be..

İnsanlar ne düşünüyor bilmem ama kongre yapılmayacak yeni yönetim seçilmeyecek.Tüzük gereği birisi başkan vekili olarak kongre zamanı gelene kadar devam edecek.

Amaç zaten Fenerbahçe'yi istedikleri gibi şekillendirmek olduğu için Aziz Yıldırımın kellesi alındı yerinde kim olsaydı aynı şey olacaktı çünkü konu Fenerbahçe'nin başkanlık koltuğu.

Konumuz bu işten sıyrılmak değil bilakis bu işi tezgahlayanların başına yıkmaktır.

Kulüp elden gitsin futbol takımı başarılı olsunda yönetim isterse her maçtan önce soyunma odasında mevlüt okutsun bana farketmez diyenler varsa onlar ile de savaşılacaktır.

Şimdi önce kulüpten atalım rte'yi.Sonrasında neden attınız başımıza bela aldınız diyenler ile de ayrı uğraşırız.

Fikirlerinize aynen katılıyor ve altına imzamı atıyorum.
GİRMEYE YÜZÜN OLSUN
Büyükbaba isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-08-2011, 15:18   #9
MURAD
Unstoppable
MURAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
MURAD is on a distinguished road

İyide sayın abilerim bu iyi bir satranç oyuncuları tarafından oynanan oyun gibi ancak satrançtan çok rus ruleti gibi sanki, bu kadar ucu açık risklere girilemezdi herhalde, pek tabiki avrupalının gözünde değerimiz çok az onun için milanı şlden atamayıp hınçlarını fc...... diye bir köy takımından vede bizden çıkardılar.Tffde ki irlandalılar film izler gibi hadiseyi izlediler.

Herşeyi anlayabiliyorumda, şu lazyo nasıl şlde anlayamıyor buna göz göre sebep olanlara Allahım en büyük cezayı verir inşallah diyorum....
Eski 28-08-2011, 11:45   #10
sait1907
Misafir
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
sait1907 is on a distinguished road

Alıntı:
hemicuda isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Vay be..

Doğru tesbitleriniz için teşekkür etmek isterim.

Arkadaşlar; Konu, Aziz Yıldırım değil. Konu fENERBAHÇE NİN AKIL ALMAZ BUYUMESİ, DİĞERLERİNİNDE AMİYANE TABİRLE "güdük" KALMALARI. Aziz Yıldırım ın Fenerbahce sevigisi ve Fenerbahçe aleyhine olan herşeye karşı oluşu, bugun başına gelenlerin baş sebebi.

Buna rağmen "AZİZ YILDIRIM I İÇERDE BIRAKALIM, UNUTUP GİDELİM. FENERBAHÇE YE BAKALIM" zihniyetini anlamam imkansız. Fenerbahçe li ahdı-vefasız olamaz. Ol-ma-ma-lı. Aziz Yıdırım dan sonra gelecek olan başkanada aynı şeyler yapıldığında "onuda bırakalım. Fenerbahçeye bakalım" Peki nereye kadar.

Ben Aziz YILDIRIM a yapılan tüm bu haksız saldırıları bir yerde daha görmüştüm. Hatırlıyorum. Ali ŞEN e aynı haksız saldırılar yapılmıyormuydu?
sait1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama