|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
![]() Artık eskisi gibi ileride yalnızlıktan yakınan forvetleri görmeyeceğiz,'' Guiza'ya Kezman'a top atılsa neler yapar '' diye iç çekmek zorunda kalmayacağız ![]() Artık sadece Alex'in skor üretmesini bekleyen bir takım yok, '' Frikik olsada Alex atsa yoksa zor '' demeyeceğiz ![]() Artık takımımızın sürekli taktiği değişebilicek kadar geniş bir kadrosu ve oyun anlayışı var.Kontra atak timimiz bile oluştu. Bugün Takım'ı çok iyi buldum,bundan sonra kesinlikle deplasman maçlarında Gökhan Gönül Alex Dia Niang dörtlüsü ile oynamalıyız.Gökhan Gönül 3 kere karşı karşıya kaldı bugün kaleci ile orada çok verimli.Dia uçuyor zaten,Niang çok güçlenmiş çok istekli ve Kaptan çok verimli oynuyor geriyede gelme konusunda sıkıntı yaşamıyor. Gökhan Gönül içeri kat edince bu sefer Orhan Şam'da hücuma destek veriyor ve harika işler yapıyor. Üstelik bu stil ile Cristian ve Selçuğa hücumda hiç gerek kalmıyor çünkü ileride üreticek adam sayımız çoğalıyor. Tabikide şuda var diyelim gole ihtiyacımız var o halde Selçuk Emre değişikliği ilede kalitemizi arttırabiliriz. Takımda tek problem var oda Andre Santos,yerden normal pas bile veremiyor Stoch'a konsantre eksikliği var sanırım henüz motive olamadı. Takımda değişen daha bir çok şey var bunlar bir kaçı sadece ben yeni Fenerbahçe'den oldukça zevk aldım,ilk yarıda kapanmayan Werder'i paramparça bile edebilirdik ama gol yollarında etkili değildik ikinci yarıda ise rakip kapandı yoksa 1-0'da kalmaya bilirdi Ama savunma açıklarımızda maalesef var aradan çok top yiyoruzSon olarakta Volkan acayip olgunlaştı artık müthiş gerçekten
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 29 Mesajlar: 4,741
![]() |
Gökhan bitirici değil, Dia da değil,
Sıkıntılı, Bu şekilde istediğimiz golcü kanat özelliğine varamayacak gibiyiz.
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Arkadaşlar artık devir komple takım hücum pres hücumu devri. Yani takım olarak pres ve takım olarak kanat kombinasyonlu hücum. Bunu yaparsak varya, birde kara bulutu dağıtma adına kenetlenen bu takım harika top oynar. (inşallah)
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
biz bu ligin d.k uz
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
bizim gücümüz önde basmayla ortaya çıkıyor
rakibi bekleyerek futbol oynarsak kaybederiz Türkiye'nin belkide en iyi önde basan iki oyuncusu Emre ve Mehmet Topuz bizde Ben Gökhan'ın bkte oynaması taraftarıyım hala Stoch Dia kanatlarda daha verimli olabilir defansta ise çok açıklar veriyoruz dikkat
|
|
|
|
#6 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Alıntı:
hatta o çok beğendiğimiz Stoch'da son vuruşları pek yaptığı söylenemez Ben takımı çabuk ileri taşımaktan hücumdaki zenginlikten bahsediyorum onlar rakibi korkutup takımı ileri taşısın yeter bence golü elbet atarız
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Şu ana kadar seyrettiğim Fenerbahçeyi beğendim.Süper değildi ama iyiydi.Werder Bremen Bundesliga'nın köklü ve güçlü ekiplerinden(her ne kadar geçtiğimiz sezon iyi derece yapmamış dahi olsalar)Fakat oyuncu kalitesi açısından Fenerden çok aşağıdalar.Defansa Lugano şart bence.Onun yanına da alternatifler var.Orta saha bolluğumuz var ama bence bir santrafor daha şart.Koskoca Fener'in 2 santraforu olmaz.
Şunu söyleyeyim ki,Türkiyenin en geniş ve kaliteli kadrosu bizdedir! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kiracı
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 95- Recep Niyaz Yaş: 18 Mesajlar: 140
![]() |
Bienvenue, her vurduğun gol olmasa bile her vurduğun kaleyi tutsun. Yaralıyız bu konuda !
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|