|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
![]() Türkiye'nin en çok ziyaret edilen ilk 50 sitesi içinde yer alan fenerbahce.org, yeni yüzü ile ziyaretçilerine hizmet vermeye hazırlanıyor. Türkçe, İngilizce, Almanca ve Portekizce olmak üzere 4 dilde yayın yapan, aynı alan adı altında 25 farklı site ile Türkiye'nin en büyük portallarından biri olan ve kendi kategorisi olan spor kulübü siteleri içinde liderliğini sürdüren fenerbahce.org, yeni tasarımı ve yeni yapısı ile yayın hayatına devam edecek. Daha öncede yaptığımız gibi yeni projemizi tam olarak hayata geçirmeden önce deneme yayınına başlayarak ziyaretçilerimizin beğenisine sunuyoruz. Henüz deneme yayınında olan yeni projemizin bazı bölümleri kullanıma açılmadı ve bu bölümler mevcut site üzerinden çalışmaya devam ediyor. İstek, öneri ve görüşlerinizi burakcelik@fenerbahce.org adresine yazarak bizimle paylaşabilirsiniz. Deneme yayını süresince yeni fenerbahce.org'un geliştirilmesine devam edilecek. Bu zaman zarfında sizlerden gelen değerlendirmeler de önceden olduğu gibi titizlikle incelenecek ve projenin geliştirilme sürecine dahil edilecektir. fenerbahce.org'un yeni yüzü ile tanışmak için www.fenerbahce.org/fb2008 adresini ziyaret edebilirsiniz. Yeni fenerbahce.org'un deneme yayınına başlamasının yanında Fenerbahçe'nin 100. Şeref Yılı Sitesi ile Mobil Fenerbahçe Sitesi de yayına girdi. Bu iki yeni sitemiz hakkında daha geniş bilgi için lütfen buraya tıklayınız. ÖNEMLİ UYARI Yeni projemiz deneme yayınındadır. Projenin üretimi halen devam etmektedir. Proje üretim süreci tamamlandığı zaman yeni fenerbahce.org hatasız ve eksiksiz olarak yayına alınacaktır. |
|
|
|
|
#2 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Güzel olmuş ben çok beğendim
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Yenilikler iyidir her zaman.
Buna internet siteleri de dahildir
|
|
|
#4 |
|
● αLєχ Dє ѕσυzα ●
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 96
![]() |
güzeal olmuş bende beğendim..
|
|
|
#5 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Fenerbahcem olurda kötümü olur
![]() Gayet Güzel olmuş..
|
|
#6 |
|
[..мαƒуαηıη σğℓυ..]
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 1,465
![]() |
Her zmanki gibi müthiş
Dur şimdi isteyince herşey yapılır Sen inan bak herkes nasıl da inanır İmkansız diyenler her zaman yanılır Sonunda iyiler mutlaka kazanır... ![]() ¿•¿..Bir güneş uğruna bin yıldızdan vazgeçtik ! O güneş sendin severken kendimizden geçtik.. [GFB]..¿•¿
|
|
|
|
|
#7 |
|
Андрей Сергеевич Арш
![]() |
Gayet güzel çok beğendim
|
|
|
#8 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,385
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakışırrrr
![]() Çok güzel olmuş.
|
|
|
#9 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 36 Mesajlar: 11
![]() |
Güzel ama çok geç açılıyor onada bir çare bulsalar iyi olacak....
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |