|
|
#1 | |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
gerçek bir hikayedir:
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
bugün ben paylaşıcaktım sen paylaşmıssın abi çok hoşuma gitti benim
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
müthiş hakikaten
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Okurken gurur duydum resmen ya. Bu duyguyu herkes anlayamaz.
|
|
|
|
#5 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Sadece o zaman değil her zaman böyle bu taraftar. Zor anda değil her an takımının yanında.
Temeleri sağlam binayı yıkmak kadar zor birşey yok. Forumda hala bizidüşürecekler demek yerine bizi yıkamazlar demeliyiz diye düşünüyorum. Onlar bizi düşürdüğünü sansalarda bizim onları nasıl ezdiğimizi anlamaları da lazım... Zira Futbol ekonomisi = Fenerbahçe ise eğer bırakalım da güç kaybetsinler
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#6 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
fenersiz bir lig bize ancak acı verir.
elin çapulcu takımlarını izlemek en büyük acı. ne olursa olsun böyle bir karar alınmamalı.. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
çok güzel bir olay.
biz de zar zor boğazımızdan kısıp deplasmanlara gittik benim vizeye girmeyip deplasmana giden arkadaşlarım var
|
|
|
|
#8 |
|
Kiracı
Üyelik tarihi: Sep 2011 Futbolcu: 95- Recep Niyaz Yaş: 18 Mesajlar: 140
![]() |
Helal olsun ufaklıklara
EVLADIMA MİRAS BU SEVDA!
|