|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Arkadaşlar önümüzde 3 maçımız kaldı ve bu 3 maçın ikisini Trabzonsporla oynayacağız. Her iki trabzonspor maçı da kupa finali olacak ve rakip tabiri caizse ununu sermiş rahat oynayacak.
Daha önce şampiyonluğu son hafta ezeli rakibine hediye eden bir antrenörümüz var. Bir yandan da haftalardır muhteşem oynayan bir fenerbahçe var. Ankaragücü maçı için ortam şimdiden geriliyor. Ertuğrul Sağlam rahat tavırlarıyla kardeş takımından yardım bekliyor. Sizin şampiyonluk yolunda endişeleriniz var mı? sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Ankaragücü kardeş takımı için ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Ciddi hakem çelmesi olmazsa ne Ankaragücü ne de Trabzon bizi şampiyonluk yürüyüşümüzden alıkoyabilir
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
şanssızlık bizden uzak olsun. önümüzde kalan maçlarda yenemiyeceğimiz rakip yok. şampiyonluk geliyor
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
bu takım bence her şekilde şampiyon olur.ne kadar %100 inanıyorum desem de içimdeki şüpheler hala sürüyor...denizli faciasını unutamıyorum :?:
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla top yuvarlak dersek herşey olur
E rakipler desen toptan da yuvarlak Böyle olunca herşeyin olabilme ihtimali açık Ama şunun şurasında 2 maç kalmış Futbolcularda eşşek değillerse bu saatten sonra vermemeleri lazım Hadi geçtim forma aşkını,taraftarı memnun etmeyi İşin ucunda adam başı 240.000 Dolar prim var
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,248
![]() |
11 kişi savunma yapıcaklar.
bütün iş Alex'te biticek ve duran toplarımızın önem kazanacağı bi maç olucak. trabzon maçından sonra değişik duran top organizasyonları denenmeli. ankaragücü yenmek için değil puan almak için çıkıcak.
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ankaragücü sezonun 2 yarısında evinde oynadıgı tüm maçlarda yennilgi yüzü görmedi
ve en az gol yiyen takımı ünvanına sahip.ve kalecileri ise çok formda..! kolay maç olmayacak,hatta final maçı olarakta yorumlanabilir. ve ankaragücü maçından alınacak 3 puan ve öncesindeki Türkiye kupası, son maçta trabzonun 5 mayıs sendromunu tetikleyebilir..!!!!
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben böyle nefret görmedim arkadaş
Kiminle çekişsek bütün Türkiye onu tutuyor Bazen bu memleketten bile nefret eder oluyorum sırf bu yüzden Fener'e diren rakibine yat , felsefe bu
|
|
|
#9 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Alıntı:
lastik gibi felsefelerini yiyim ![]() sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Son maçtan korkmayalım,Trabzonu rahat geçeriz
.Bizim Şampi olacağımız maç Ankaradaki maç!Her türlü pisliği deneyecekler bize çelme takmak için.O maçta umarım şanssızlık olmaz.Nerden çıktı yahu şu çarşamba günkü maç! |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|