|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Bizden bu kadar bu sene!Sana da inşallah sezon sonu güle güle Aziz Bey!Artık suratına bile tahammülümüz kalmadı!..
Yazmayacaktım,dayanamadım,hiç hakeme falan suç v bulmayalım;pozisyona giremiyoruz!Çek git bu külüpten betoncu!Bu Daumu ve futbolcuları getiren sensin.Etrafındaki ihaleci yöneticiler de gitsin. Yeter artık yahu! Ama yok öyle yağma:HEP DESTEK TAM DESTEK ![]() ![]() ![]() Nesine destek verelim.Aziz bey'in yandaşlarının çıkardığı saçma sapan bir slogan! Hadi ordan bee! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Ben bu takımdan umudumu kestiğimi Bursa maçından sonra belirtmiştim zaten.En son ne zaman galibiyet aldık onu bile hatırlamıyorum.O formanın hakkını veremeyenler,bu takımın halini göremeyenler üzülsün ben bıktım artık.Bu sonuçla şampiyonluk da gitmiş oldu.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
Alıntı:
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nöbetteyim ve maçı izleyemedim
Ama izleyen arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla Fener aynı Fener Artık kabak tadından da öte bir tat veriyor takımımız Başkanından hocasına,antrenöründen topçusuna rezilleri oynama devam ediyoruz Aziz başkan yarattığı eseriyle guru duyabilir artık Her maçtan sonra başkana sallamayın diyen kardeşlerime sesleniyorum Kime sallayalım kardeşim? Topçuya laf ediyoruz aman morallari bozulmasın diyorsunuz Hocaya laf ediyoruz aman adam dahi diyorsunuz Başkana laf ediyoruz aman o olmasa neler olurdu diyorsunuz E o zaman biz harakiri yapalım olsun bitsin Bütün suç bu taraftarda değil mi? 12 yıldır bir halt olmamasına rağmen destek olan taraftarda Suç Feneriumların para basmasına neden olan taraftarlarda Suç 40.000'e yakın kombine alan taraftarda Herşeye rağmen hep destek tam destek diyen taraftarda suç Tek istediğimiz sahada onurlu mücadele Tek istediğimiz adam gibi formanın hakkını veren topçular Tek istediğimiz işimize takoz olmayan bir hoca Sanırım çok şey istiyoruz kardeşler Ya biz bu takımı bırakalım Yada Aziz başkan bıraksın o koltuğu Bizim gönlümüzdeki sevda sökülemeyeceğine göre Aziz başkanın tası tarağı toplama vakti gelmiştir de geçiyordur
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 31 Mesajlar: 2,182
![]() |
rezil kepaze bir takım ve bir o kadar allahın belası bir hakem.topunuzun allah belasını versin.beşiktaş taraftarı kadar olamıyoruz yazıklar olsun bu taraftarada.yeter aziz yıldırım yeter diye bağıramıyorlar oraya gidenler.çok memnunlar başkandan sanırım.o zaman alsınlar turşusunu kursunlar aziz yıldırımın.
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
![]() |
Alıntı:
Haklısın Fatih, Aziz,gidecek,komple yeni başkan ve yönetim kurulu ve en az 10 futbolcu alınacak,gerekirse 100 milyon dolar harcanak,eller cebe dibine kadar girecek,göstermelik olmayacak! Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
![]() |
Ben eski seyirciyi arıyorum!Bırakın şu çağ atlamayı falan.Futbol taraftarlığı muhafazakar bir unsurdur.Ben eskiyi arıyorum,başkana çek git diye bağıran,futbolculara kan kusturan(açıklamasını yapmayacağım),o militan seyirciyi arıyorum ben!
Bırakalım şu moderniteyi falan yaa!2003-2007 arası işler iyi gidiyordu,millet kuzu gibiydi! Haydi büyük Fenerbahçe taraftarı bundan sonrası senin işin! Sevgiler... |
|
|
|
|
|
#8 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
Adana'da oturan ama Mersin'de çalışan bir kardeşinizim Her sabah saat 05:15'de uyanan 05:45'de durağa inen 06:30'da da trene binip Mersin'in yolunu tutan biriyim Birgün de moralim bozuk diyip çalışamamazlık edemedim Çünkü ettim mi 3.de kapının önüne koyarlar Ama beyzadelerimizin morali hemencecik bozulur Hemen gözyaşları pınar olur Benim saf taraftarımda hemen acıyıverir Acıdığı adam bir giydiği gömleği bir daha giymez oysa Altındaki arabayı ben 100 sene çalışsam alamam oysa Oturduğu evden bahsetmiyorum bile Ama dedim ya yazık onlara Bu lüks hayatın karşılığında tek yapmaları gereken şey ise TOP OYNAMAK Bundan bile acizler Hepsine yazıklar olsun abim Son olarak ; Aziz başkana tapan Daum'a mükemmel hoca diyen Kazmalara sahip çıkan bu taraftara herşey müstehak
|
|
|
|
#9 |
|
Guest
|
sıktı artık bu her kötü sonuçtqan sonra Aziz yıldırım gitsin muhabbeti..
Bu nedir yaa, Şimdi de a.yıldırıma tapanlar olduk,(Tövbe tövbe,tövbe..) Aynı fikirde değiliz diye bu mudur yapacağınız yakıştırma.. Aziz yıldırım gisin ,kim gelsin ? birde onu söyleyinde bizde sizin kime taptığını bilelim.. |
|
|
|
#10 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Ali Koç gelsin Saadettin Saran gelsin kim gelirse gelsin yahu yeter Fenerbahçe'mi ne hâle getirdiler !
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|