|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Derbi maçlarda mutlaka görmüşsünüzdür, Fenerbahçenin attığı gole sevinmeyenler var. Bunlar, deplasman tarafına girmeye maçası yemeyenlerdir...
Bundan sonra böylelerini tespit ettiğimizde, migros alttan üste çıkarıp aşağıya atıcaz, maraton üstten aşağı atıcaz, telekom üstten, fenerium üstten aşağı atıcaz. geberirse gebersin... parasıyla değil mi?
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
fedarasyonun başkanını veya fedarasyondan birilerini atsınlar aşağıya .özelliklede o para cezasını verenleri.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
O adam öldü mü? Ölmedi.
Türkiye'de işler böyle yürüyor o adam ölmüş olsaydı neler olacağını tahmin edebiliyoruz helalde.Biz Everton maçında neden seyircisiz oynama cezası aldık stadda bir güvenlik zaafiyeti olduğu ve bundan da biz sorumlu olduğumuz için! Rivayete göre bir silah sesi duyulmuş ve taraftarın birisi yaralanmış! Everton maçında yaşanan silahlı olay sonra yargıya intikal etmişti olayın devamı çok başka yerlere gitti.Bize verilen o ceza haksız bir cezaydı. Peki aynısı 65 içinde geçerli değil mi??? Orada birisi o adamı öldüresiye dövüyor neredeyse 10 saniye sürüyor bu buna müdahale eden de kimse yok sonra güvenlik görevlisinin birisi gelip kavgayı ayırıyor ve adam da can havliyle kendini aşağıya atıyor ölmek pahasına olsa da. Ama ölmedi işte ölmedi! Ölmesi lazımdı o vatandaşın... Adamlar Federasyonu aldatmak için belge düzenliyor cezalı adamı oynatıyor (Üstelik Federasyon'da Cemal Nalga'nın cezasının hazırlık maçlarında oynamadığı halde biteceğine yönelik ilginç bir karar da almış). Verilen cezalar tam bir komediydi cezalarda tam iki kere indirime gidildi. Şimdi de bu vaka... Bakalım sırada ne var... Bizim kulüpten bir ses var mı? Hala daha yok ama Tahir Kıran yada Sadettin Saran çıksa birşeyler söylese hemen yanıt verirler! O işi çok iyi yapıyorlar haklarını yememek lazım!!!
|
|
|
|
#5 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
:slap::slap::slap: İşin acı tarafı bizim ceza aldığımız maçta stad bizim stad değildi Ve daha da acısı yaralanan taraftar yorgun mermiyle yaralanmıştı Yani stadın dışından sıkılın bir merminin yere düşerken değip yaralaması durumu vardı Gelinen nokta çok kötü bir nokta ve bizim en acısı bizim yönetimden tık yok
|
|
|
|
#6 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Hangi yönetim???
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her taraf ******** eziklerle dolmuş
istila etmiş ezikoğlu ezikler
|