|
|||||||
| Efsane Maraton Tribün Ve Taraftar Forumu Maç Kazandıran, En Ateşli, En Vefalı Taraftar Burada |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Bu gün olanlar gelecekte olacakların kanıtıdır.
1-Bütün tribünler Aziz Yıldırım tshirt ve maskeleri ile gelip başkana sonuna kadar destek olmuşlardır. Bazı yanar döner tipler gibi bir gün Aziz Yıldrım'a destek olup ertesi gün konjoktüre göre Fenerbahçe ile Aziz Yıldrım'ı ayırıp eyyam yapan adamlar gibi değildir Kadıköy ruhu. Atatürk nasıl ki yaşadığı müddetçe Reis-i Cumhur idi.Aziz Yıldrım'da yaşadığı müddetçe Reis-i Fenerbahçe kalacaktır. 2-Basın tribünü nasibini almıştır.Çünkü Kadıköy ruhu yandaş medya denen sürekli dezenformasyon yapan kuruluışları çok iyi bilmektedir. 3-Trabzon nasibini almıştır.Sen hem örtülü ödenekten para al hem de Fenerbahçe 17 maçın 16 sını kazanmıştır bu incelemeye alınsın de. Halbuki kendileri şampiyon oldukları 1983-84 sezonunda üst üste 28 maç hiç kaybetmemiştir. Rezil herifler bunlar gese'den bile daha çok nefret edisecelesilermiş bunu da anladı Kadıköy ruhu. 4-Siyasi İktidar nasibini almıştır.Bütün stad "hükümet istifa" diye bağırmış düzmece kes yapıştır telefon konuşmaları ne idiğü belli olmayan resimler ile tamamen imanın ordusu tarafından tezgahlanan bir operasyon olduğunun farkındadır Kadıköy ruhu.(GFB AKP gençlik kolları gibi oturmuştur). Düzmece deliller ile fink atacaklarına Denizli ve gese yöneticileri arasında olan el yazısı notları,para transferlerini incelemeye alsınlar sümen altı yapacaklarına(Halil Özer birileri mani olmaz ise Milliyet gazetesinde yayınlayacak). Kimilerinin dediği gibi bunlar komple teorileri falan değildir imamın ordusu tarafından Aziz Yıldırım merkezli Fenerbahçe operasyonudur. Sonuç; Futbol saha içinde oynanan bir oyundan ibaret değildir.Bu saatten sonra ya Fenerbahçe'li olursun ya da AKP'li. Fenerbahçe'ye leke sürme cesaretini gösterenler bunun hesabını mutlaka vereceklerdir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
insanlar sanki özellikle takımını rezil etmek istiyor
yani sahaya hangi psikolojiyle girdiniz deseler '' fotoğrafımızı çektirip gidicez '' diye bir cevap vericekmiş gibi bi halleri vardı çoğunun pek o ruhu yansıtmıyordu yani mesela ilk yarıdaki tepkiye hayran kaldım helal olsun diye mesaj attım ama bu sahaya girme olayı saçma oldu yönetimin ilk işi tel örgüleri geri getirmek olmalı yok dediğim gibi aşşağı inince pankart falan açılır bir şey yapılır anlarım herkes fotoğrafını çektirdi ve gitti !
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Bu operasyon tamamen olağan hukuki bir süreçte başlamıştır. Faka böyle BAŞLAMIŞ olması, böyle devam ettiği anlamına gelmiyor. Belirli kesimler bu konunun üzerine tamamen özel kasıtla giderek, durumdan sonuna kadar faydalanmaya çalışıyorlar.
Bunların kim olduğunu, sahibi oldukları tv kanallarının yanlı yayınlarından kolaylıkla anlayabilirsiniz. E ben olsam aynı şeyi yapardım. Fenerbahçe'nin kendi isim hakkına sahip olduğu lige düşmesini kim istemez ki ![]() Tabii bir de Aziz Yıldırım'ın her fırsatta Atatürk ilkelerine bağlılık ifade etmesi, durumundan faydalanmaktan zevk alan geniş bir cephe ortaya çıkardı. Ben bu işin AKP-FENERBAHÇE savaşı olduğunu düşünmüyorum, ama her halükarda KAYITSIZ ŞARTSIZ FENERBAHÇEDEN YANA TARAFIM.
|
|
|
|
#4 |
|
gfb
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 34-Fehmi Mert Günok Yaş: 23 Mesajlar: 819
![]() |
Shaktar Donetsk kaptanı dario srna: "fenerbahçe taraftarını çok iyi anlıyorum. atmosferden çok etkilendim müthişlerdi "
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Türkiye operasyonun yankılarını 1-2 gündür çok iyi anlamaya başladı. Gündemin 1.maddesi hep fenerbahçe. Fenerbahçenin pozitif yada negatif akıbeti Türk spor kamuoyuna her konuda sirayet edeceğini ve en önemliside fenerbahçenin büyüklüğünün ve ağırlığının anlaşılması derin bir düşünceye sevketmiştir. Fenerbahçe Türkiyenin en büyük kulübü olmaya sonsuza dek devam edecektir.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Alıntı:
Yemişim Aziz Yıldırım'ın Atatürkçülüğünü... Forumda GFB tartışmalarının yaşandığı zaman(Ne mal olduğu ortaya çıktı GFB'nin) kulübün çakalların elinden nasıl alındığını anlattık idi...Bin binbeşyüz Kadıköylü eş dostun üye olduğu(1980 başlarına kadar böyle idi) kulübün birden bire Şam baba semih bayülgen'in(cenazesine Turgut Özal katıldı...ne tesadüf değil mi?Komple teorisi değil mi?) üye yaptığı ne idüğü bilinmeyen bir sürü adam ile beşbinlere yaklaştı.Eski üyeler sadece refaketçi olan eş ve çoçukları teker teker üye yapıp beş senede bekleyerek Aziz Yıldırım'ı bir oy ile anca seçip gücü geri aldılar gerisini Aziz Yıldırım becerdi. rte kulübe üye olurken Aziz Yıldırımın babamında dahil olduğu yüksek divan kurulu üyelerini ikna etmek,aksi olursa kulübün aleyhine olacağını anlatmak için telefonlarda az dil dökmedi.Yoksa balotaj red etmişti. Fenerbahçe kulübü Atatürkçülüğü Aziz Yıldırımdan öğrenmedi bilakis Aziz Yıldırım Atatürkçü dolayısıylada hassiyetli adam olduğu için seçildi. Cepheye silah kaçırırkende(gese işgalci İngilizden konukseverlik şilti aldı),Çanakkalede ölürkende,Meşrutiyeti desteklerkende ne yapacağımızı Aziz Yıldrım'dan öğrenmedik. Yüksek Divan Kurulu istediği her an;önce,şimdi ve sonra oy çokluğu ile alacağı her hangi bir tavsiye kararına karşı durabilecek adam yoktur. Amaç kulübü ele geçirmek.Bakınız HSYK. Takke düştü kel göründü hala anlayan yok...Aziz Nesin oranları hatalı vermiş bu kesin. |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Alıntı:
Fenerbahçe'nin Kuvayı Milliye ruhunun takımı olduğu ve onun için gururla Fenerbahçeli olduğumuzu, sarikanaryalar.net'in de bu ruhtan yana TARAF olduğunu defalarca ifade etmiştim. Fakat yine söylüyorum: bu soruşturma, kurgulanıp başlatılmış bir operasyon değil. Maalesef varmış bir şeyler ve bir kesim polis içersindeki yapılanmasıyla, basındaki gücüyle Fenerbahçe'nin büyüklüğünü hazmedemeyen ezikleri de yanına alıp bize saldırıyor.
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Kesinleşmeden suçlayıcı konuşmamak lazım. Belki şikeye teşebbüs etmiş olabiliriz gerçekten. Ancak Fenerbahçe'yi meşru müdafa haline getiren senelerdir herkesin bizim rakiplerimize yatmaları, teşvik göndermeleri olaylarının üstüne gidilmemesini gözden uzak tutmamak lazım.
|
|
|
#9 | |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Alıntı:
Hatta şundanda eminim ki Denizli maçında şike yapsaydık eğer kimse destek falan olmazdı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Alıntı:
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|