|
|
#1 |
|
kaptan
![]() |
"Küfür ettim; ama!"
Turkcell Süper Lig'de 33. haftanın önemli maçında Ankaragücü sahasında lider Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu. İlk yarının 30. dakikasında orta hakem Kuddusi Mütfüoğlu tarafından tribüne gönderilen Ümit Özat, karşılaşmanın ardından Lig TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Ümit Özat, "O an gayri ihtiyari bir tepki verdim. Ağzımdan küfür çıktı; ama birisine özellikle söylenmedi. Karşılaşmanın gerginliği sırasında her an ağzıdan çıkabilecek bir şeydi. Yan hakem çıktı, gitti orta hakeme söyledi ve beni tribüne gönderdi. İlk yarının son düdüğü çaldıktan sonra Kuddusi Müftüoğlu'nun yanına gittim ve 'Cesur yönet, gördüğünü çal' dedim. Kuddusi Müftüoğlu bana göre iyi bir hakem değil. Karara itiraz ederken aynı durumu Fenerbahçe antrenörüne yapabilir miydi acaba? Hakemler bildiğimiz gibi işte. Yıllardır Kuddusi'yi beğenmem" diyerek hakeme olan tepkisini ifade etti. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 31 Mesajlar: 451
![]() |
senin ne futbolculuğunu ne kişiliğini sevmedim sevmiyorum sevmeyeceğim sadece geçirdiğin rahatsızlığın için üzüldüm.hakem konusundada artık yuh diyorum luganoya atılan dirseği cezasız bırakması hürriyetin her pozisyonda direk rakibe dalışlarını görmemezlikten gelişi rakip ceza sahasında kendini atan adama ihtar vermemesi bizim adımıza bir tek takdir hakkı kullanmamasına rağmen bunları konuşmuşun beklenir senden
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
benim için artık bir ezikten farkın yok.
sana büyük kaptan dedik. yanılmışız. ne halin varsa gör
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Büyük kaptan diye diye yere göğe koyamadığınız Ümit'i gördünüz işte bu gece
Ankaragücü'ne geldiğinde yaptığı saçma-sapan beyanatlar yetmemiş arkadaşa Bu gecede külhanbeyliğe soyundu Tamam sana kimse ekmek kazandığın yere kazık at demiyor Ama karşında da kaptanlığını yaptığın (ki o kaptanlığıda sana nasıl verdiler,hala aklım almıyor) Yıllarca ekmeğini yediğin kulüp var Taraftara şirin görüneceğim diye Polat Alemdar havalarına girmene gerek var mıydı? Benim gözümde zaten .. kadar değerin yoktu Lakin seni seven kardeşlerimizi üzdün bu gece Zamanında kutsal formayı giydiğin için birşey demedim sana Ama gerek antrönör olduktan sonra verdiğin beyanatlar Gerekse bu geceki tavrın bütün kredini bitirdi Ümit efendi Haddini bil ve adam ol Karşındaki takım Fenerbahçe,boru değil
|
|
|
#5 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Ümit yine ortayı kale arkasına kesti
|
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doğru lafa ne denir
|
|
|
#7 |
|
De Souzaların Alex'i
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 17 Mesajlar: 1,198
![]() |
Sen bizden giderken gözlerim dolmuştu...
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,248
![]() |
mücadele ruhunun,nerde olsa oynarım havanı unutturdun bu gece bize.
artık sende herkessin .
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Herşey hikaye!!
Fenerbahçe şampiyonnnn! |
|
|
|
|
|
#10 |
|
лѕќ ніс вітэя мі?
![]() |
büyük kaptanınız işte 2 yıl önce yine bu sitede ümiti eleştirdiğimde çok tepki görmüştüm
şimdi beni yanıltmadı BÜYÜK KAPTAN...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|