|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yıl 2006,Denizli'de şampiyonluk kaybedilmiş
Hemen hemen herkes bir travma yaşıyor Daum gidecek mi kalacak mı tartışmaları had safhada Ve yumurta kapıya dayanınca hocanın adı belli oluyor : ZİCO Daha hocalığı bile tescillenmemiş yolun başında bir ismi hoca diye kabul ediyoruz Ve dikkatinizi çekerim bu bahsettiğim zaman dilimi Fenerbahçemizin 100.yıl arefesi 100 yıllık Fenerbahçe 100.yılını poker masasına yatırıyordu böylelikle Ve Allah'tan o yıl rakipler bizden de berbat durumda olunca şampiyon oluyoruz Ama oynanan futboldan hiçbir sarı lacivert yürek memnun görünmüyor Zico'nun ikinci yılında ne olduğunu anlatmama gerek yok sanırım Ama Avrupa'daki başarıyı dile getirecek kardeşler için şunu söylememde yarar var: Türkiye Süper Liginin 3 gömlek üstünde kalitesi bulunan bir takım 2.oluyorsa bu başarısızlıktır Ligde her iki maçtada yendiğiniz Sivas'ın ve Eziktaş'ın sizle aynı puanda olması da skandaldır Şimdi Yıl 2008,Samiyen'de şampiyonluk kaybedilmiş Hemen hemen herkes 2006'daki kadar olmasada bir travma yaşadı Ve neredeyse yumurta yine kapıya dayanmışken ne hoca belliydi nede transferler Aziz Başkan 2 sene öncenin aksine bu kez yolun sonundaki bir hocayla el sıkışmayı uygun buldu Bahsi geçen yeni hocamızın 70 yaşında olmasına mı yanayım? 70'lik Felçkamp'la bir sene boyunca dalga geçtiğime mi yanayım? Bilhassa erkeklerin belli bir yaştan sonra huysuz ve aksi olduğu gerçeğine mi yanayım? Yada Aziz Başkanın geçen 12 yıla rağmen hoca seçiminde hala mesafe kat edemediğine mi yanayım? İspanya dışında çalışmamış olmasıda aklıma hemen Del Bosque'yi getiriverdi O da İspanya'da harikalar yaratırken İspanya dışına hiç çıkmamıştı,ta ki eziklere gelene dek Birde insan şunu düşünmeden edemiyor: Yahu Aziz başkan bir defa da öyle bir hoca getirsin ki millet işte budur desin Ama ben daha öyle bir hoca görmedim kardeşlerim Getirdikleri içinde arkasında durması gerekenlerinde hiçbir zaman arkasında durmadı Sonuç olarak iki yıl süresince toplam 12 milyon euro alacak olan yeni hocamız hayırlı olsun Bu kadar para verdikten sonra kimler gelmezdi diye insan kendi kendine soruyor Umarım yanılan bu kez biz oluruz kazanan Fenerbahçe olur Yeni sitemizde açtığım ilk konu yine bir sitem ve eleştiri konusu oldu ama neyse artık Hepinizi çok seviyorum Hem yeni hocamız hemde yeni sitemiz hepimize hayırlı olsun..... Saygılarımla Fatih Çelik |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
galiba biz bu hocayı değil ekibini getirtiyoruz
70-lik hocayıda yanında bonus olarak veriyorlar bende böyle bir kanaat uyandı şuanki durum itibarıyla |
|
|
|
#3 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 8- Kâzım Kâzım Yaş: 26 Mesajlar: 200
![]() |
Fatih Abi, endişelerinde çok haklısın.
Yönetim yine zar attı.. İnşallah bu sefer de düşeş gelir. Ben bir yandan endişeliyim, diğer yandan da umutluyum biraz. Bu adam tutturursa, bizi uçurabilir. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Dibe vurabiliriz de... İşin kötü yanı, "zaman verelim, istediği sistemi oturtsun, belli bir zaman sonra nasılsa istenileni verir" denebilcek bir adam da değil. Adam 70 yaşında ve en geç 2 sene sonra zaten gidecektir. Kalıcı olmaya gelmedi. Acil başarı için geldi ve bu adam bi Capello veya bi Mourinho değil. Öyle farklı liglerde takımlar çalıştırıp, gider gitmez şampiyon yapan bi adam değil. İspanya'dan hiç çıkmamış. Ligi ne zaman tanıyacak, takımı ne zaman tanıyacak? Ön eleme gelmiş çatmış zaten.. Hepsini geçtim, bu adamın aksi bir tarafı var ve futbolcular Zico gibi efendi ve pozitif bir adama alıştılar. Alex gibi Deivid gibi, duygusal ve disiplin altına alındıklarında bekleneni veremeyen adamlar için Aragones'e adapte olmak çok zor olacaktır... İnşallah Fenerbahçe'miz için en hayırlısı ne ise o olur.
|
|
|
#4 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 12
![]() |
Alıntı:
aahh Aziz Başkan ahh. dünya takımı olacağız diyorsunda hangi dünya takımını böyle bir hoca çalıştırıyor? hangi dünya takımında boş kaleye gol atmasını beceremeyen bir GOLCÜye (kezman) katlanılıyor. 2 senede hiçbir ilerleme katedememesine rağmen. bunların cevabını verelim önce sonra dünya olma takımı hayalleri kuralım... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
takımı çok kötü günler asıl şimdi bekliyor herkes hazırlıklı olsun
bu hoca ve ekibinden bi cacık olmaz aynı zeman gibi csezely gibi olacak takım |
|
|
|
#6 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Alıntı:
![]() Fatihciğim, her zamanki gibi konuyu derleyip, toparlamışsın. O yüzden senin açtığın konulara yazacak bir şey kalmıyor ![]() 70 yaşındaki adamla işa başlanılamayacağına göre, işin sonundalar yorumun, daha gerçeğe yakın. Üzülerek söylüyorum,. ama böyle :( Bir ihtimal de şu olabilir, Feldkamp gibi sezon sonuna doğru kovup, hocasız şampiyon olabiliriz.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
Alıntı:
![]() Şaka bir yana Aragones ismi benim pek de içime sinmedi. Ama Zico'yu destkelemeyi bilen bu taraftar dede'ye de yapar bi kıyak ![]() Ayrıca çok güzel yazmışsın Fatih Abi ellerine sağlık.
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
Yönetim burda neyi amaçlamış olabilir
Dünyanın en iyi teknik direktörü olsa bile bu adam 2 sene fenerde kalsa 72 yaşında , bu adamın sağlık sorunları felan derken oda gider kendi ülkesine Nerde istikrar tekrar sil baştan Yeni teknik direktör, yeni sistem, yeni oyuncular .. |
|
|
|
|
|
#9 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
Mr.İzo kardeşiminde dediği gibi bu adam çok aksi
Yazımda da belirttim biz erkekler yapı gereği belli bir yaştan sonra huysuz oluruz Hatta bazen çekilmez derecede inat ve agresif olabiliriz Dediği gibi adam kafası esti Raul'u almadı Yarın kafayı Alex'e,Dievid'e yada Kezman'a takmayacağının garantisi yok Hepsini geçtim Aziz başkanın hayatta kabul etmeyeceği bir hoca tipi Bu işide anlamış değilim o nedenle Genelde Aziz Başkan dişinin geçeceği adamları getirirdi ama hayırlısı Dediğim gibi umarım yanılan ben olurum Alıntı:
Aynı Morinho gibiy miş miş Adam tan bir süper zeka ve hocaymış mış mış 2 sene sonra Dede gidip bu yardımcı bize hoca olacakmış mış mış Sonra da Fener'im Şampiyonlar Ligini alacakmış mış mış
|
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Alıntı:
teyzem de dayım olacak mış mış :p
|
|
|