|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Wikileaks belgelerinde Trabzonspor'a örtülü ödenekten para yollandığı belgelendi.Neden birileri bunu hala gündeme getirmiyor?
Tweet atmayı bilen Lube hanımın kulağına su kaçırsın. Emin Çölaşan dahil bunu bir çok yere yazdım hala tık yok.Hatta twitter üyeliği alıp ordada deniyorum anlamadım mereti. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ona kalırsa Trabzon da şike yapacakmış parası yetmemiş falan diye haberler duyduk bilmiyorum tabii ne kadarı doğru da. Farketmez gerçi doğruluğu bizimle ilgili haberler kesinleşmeden herkesin ağzına sakız oldu. Eğer adalet olsaydı bizim haberlerde gezdiğimizin onda biri kadar Trabzon ve Beşiktaş da gezerdi. Bazı şeylerin üstü örtülmee çalışmaz umarım.
|
|
|
|
#3 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Wikileaks'dekiler şüphe içeren iddialar değil,adamlar direk belgeleri koyuyorlar zaten ortaya.
Bizim hükümetimiz sever ört basları.
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
ben çok twit attım ama yeni
üye oldum gidiyormu gitmiyormu anlamadım çok garip bu twitter pek hoşuma gitmedi :S
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
bursanın küme düştüğü sene beşiktaşın yaptığı şike telefon görüşmeleri yayınlandı savcı yokmuydu bu ülkede yada şike serbestmiydi?bu olay cumhuriyetin son kalesi fenerbahçeyi bitirme operasyonudur.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|