|
|||||||
| Futbol Fenerbahçe futbol takımı ve teknik heyeti hakkında herşeyin tartışıldığı Forum. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Yeni SK
![]() |
“İyi oynamıyoruz. Yetenekli isimler var ama takım olamadık. Adalemdeki 21 cm. ödemle oynadım ve 2-3 hafta dinlenmeliyim.”
ADALESİNDEKİ 21 santimlik ödeme rağmen fedakarlık yapıp PAOK karşısına çıkan Volkan Demirel, arkadaşlarının aynı özveriyi göstermediğini ağzında yuvarladı ama söyleyemedi: “Ne söylesek kimseyi tatmin etmeyecek. Kazanmamız gerekiyordu. Şampiyonlar Ligi’ne kalamadık ama hiç olmazsa UEFA’da olmalıydık. Artık hedefimizde lig ve kupa kaldı. Umarım takım olarak bunlara konsantre oluruz. SEZON başından beri iyi bir performans sergilemiyoruz. Çok yetenekli oyuncular var ama bireysel düşünüyor, takım olma yolunda sıkıntı çekiyoruz. Takım olamadık. AYAĞIMDA yırtık var ve ciddi. Trabzon maçı sonrası MR’da 21 cm. ödem tespit edildi. Oynadım ama 2-3 hafta dinlenmem lazım.”
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni SK
![]() |
Anlayamadığım birşey var; Madem sakatlık bu kadar ciddi, neden oynatılıyor ki?
Maçta da öyle extra bir kurtarışı olmadı. Zaten sakat adamdan ne bekleyebilirsin ki? Yediği golde topa bile atlamadı. Mert olsa belki kurtarırdı. Şimdi 2-3 hafta oynayamam diyor, daha iyi mi oldu?
|
|
|
|
#3 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
aykut bey stochla alexi dinlendirdi ya ( hani şu paok macı ıcın )
volkanıda bu maç için dinlendirseydi ya ( hafta sonu manisaspor macı var )
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,609
![]() |
Yunan'a rezil ettiniz ya bizi. Artık ağzınızla kuş tutsanız faydası yok. Ben gavura karşı başımı dik tutan Harrington Kupasını kazanan Kuvayı Milliye ruhuna sahip Fenerbahçemi geri istiyorum.
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 4,049
![]() |
Merti neden oynatmıyor. Devrim budur işte
bir oyuncuyu keserek gövde gösterisi yapmak değil.
|
|
|
|
#6 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
söyleyecek laf bulamıyorum 133 milyonluk takım kendilerine şu durumu nasıl yakıştırıyorlar anlamıyorum
|
|
|
#7 | |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,065
![]() |
Alıntı:
Devrim 21 cm ödemi bulunan Volkan'i degil Mert'i oynatmaktir bu maçta...Ki Volkan rahat çıkarabileceği topa uzanamamıştır...Mert çıkaramasa dahi müdahalede bulunur dimi ? Devrim sakat G.Gönül'ün yerine sağ bekle alakasi olmayan Bekir'i oynatmak değil genç çocuk Okan Alkan'i oynatmaktır...Hatırlayın Young Boys maçını... Alex'i oynatmamak ucuz Lorant havalarından öteye gidecek hareket değildir...Lorant Ortega'yı Feyenoord gibi bi maçta yedek soyundurmuştu... Aykut'un Alex'i kesmesiyle Lorant'in Ortega'yi kesmesi arasında fark göremiyorum... Alex yaslandi Ortega o donem gencti gibi bahaneler olayin bundan ibaret oldugunu gizleyemez...
|
|
|
|
#8 |
|
Dt.
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,378
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merti oturtup sakat Volkanı oynatmanın açıklaması yoktur. Ne kadar çekindilerse artık PAOKten..
|
|
|
|
#9 |
|
kadıköyün boğası #9
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 572
![]() |
Mert'i oynatmak devrim değil şarttır arkadaşlar.
|
|
|
|
#10 |
|
RepublicOfFenerbahçe
![]() |
al işte profesyonel futbolcunun dediklerine bakın.işiniz ne sizin?
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|