|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
![]() |
Fenerbahçe’nin milli kalecisi Volkan Demirel maç sonunda verdiği demeçte, Galatasaray’ın haklı bir galibiyet aldığını söyledi.
‘’Uzun yıllardır süren üstünlüğümüzü koruyamadık’’ diyen Volkan ‘’Daha çok isteyen ve daha iyi mücadele den taraf Galatasaray’dı. Kendilerini kutluyoruz. Ama bu mağlubiyet bizi etkilemez. Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşan taraf yine biz olacağız’’ şeklinde konuştu.. Maç sonunda Fatih Terim’i de kutladığını ifade eden Volkan ‘’Kedisinin benim hayatımda önemli bir yeri vardır. Kazandıkları için tebrik ettim’’ dedi.. "İlk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık, ilk golden sonra direncimiz kırıldı." Volkan, kendilerini Samandıra’da bekleyen taraftarlara da teşekkür ederek ‘’En büyük gücümüz onlar. Bizi her şartta ve her alanda destekliyorlar. Minnettarız. Onlara layık olmaya gayret ediyoruz’’ diye konuştu… http://fotospor.com/haber/volkan-sam...olacagiz_60892 |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Bu takımda kaybolmakta olan ruhun son temsilcisi Volkan
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
aykut hocanın kendini saha içine vermesi lazım.geriye düştüğümüz hiç bir maçı çevirecek hamleler yapamıyor.sadece bir kaç futbolcunun özverisiyle olmuyor stoch ve dia takıntısından bienvenü bilica ve özer hayranlığından vazgeçmesi lazım.
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Alıntı:
budur.......