|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 101
![]() |
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, Büyükşehir Belediyeli Metin Depe'nin üzerine yürüdü. Milli kalecinin Metin ile girdiği diyalog bir anda sahanın karışmasına neden oldu.İkili arasında sert bir tartışma yaşanırken, Volkan'ı takım arkadaşları güçlükle sakinleştirdi. Volkan ile Metin Depe arasındaki tartışma soyunma odalarına kadar taşındı. Tecrübeli file bekçisinin koridorlarda yüksek sesle meslektaşına bağırdığı öğrenildi. Volkan maç sonrası twitter hesabına konuyla ilgili bir şey yazmazken, "Yolumuza devam ediyoruz. Yenilmek önemli değil. Zamanımız ve imkanımız var. Rakibimizi tebrik ederim" ifadelerini kullandı |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Artist bu volkan yahu ama seviyorum kendisini
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jan 2012 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 101
![]() |
bende çok beyeniyorum volkanı
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Valla Volkan bu takımda canla başla mücadele eden ender oyunculardan. Her zaman arkasındayım kendisinin...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
bende çok seviyorum Volkan'ı ama ileriye çıktığında maç sonu kesin kavga çıkar dedim yanımdakilere maalesef bu huyu kötü
gerçe haklıda olabilir bilmiyorum adam bir şey dedimi demedimi
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
FenerBahçe
![]() |
Adam volkan beyler dağılın
|
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Volkan kelimenin tam anlamıyla demini aldı. En verimli ve çok olgun zamanlarında.
Aynı zamanda yürekten Fenerbahçeli. Takım için en kıymetli oyunculardan birisi Volkan.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|