|
|
#1 |
|
HayâLPerest..
![]() |
![]() Milli Kalecimiz Volkan Demirel, Fenerbahçe formasıyla 100. lig maçına çıktı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu akşam oynanan ve 0-0 sona eren Fenerbahçe-Tarbzonspor müsabakasında 90 dakika forma giyen Volkan Demirel, böylece Fenerbahçe formasıyla ligde 'Dalya' dedi.Maç sonrası açıklamalar yapan Volkan Demirel, "Fenerbahçe'nin her maçı önemli. Benim de 100. lig maçımdı ve ayrı bir önemi de vardı. Ben bu maçta kazanmak istiyordum. Bence çok iyi mücadele ettik. Trabzonsporlu arkadaşlarım da öyle. Sonuçta sadece gol eksikti mücadelede. Umarım bu 1 puan işimize yarar. Belki 3 puan da alabilirdik ama 1 1 puana da kötü bakılmamalı. Son maç gibi gözükse de, aslında bu uzun aradan sonra ilk maçımızdı. İyi başlamak istedik ama tek eksik goldü. Yine de umarım bu 1 puan ilerleyen haftalarda işimize yarayacaktır.Karşılıklı gol pozisyonları vardı. Ben de bana verilen görevi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum her zaman. Neticesinde iyi kurtarışlar yaptığımı düşünüyorum. Amacım Fenerbahçe'ye her zaman faydalı olmak" diye konuştu.Doğuştan Fenerbahçeli olduğunu ifade eden Volkan Demirel, "Menajerimle yöneticilerimiz mukavele hakkında görüşüyor. 2-3-4 diye bir şeyler yazılıyor gazetelerde. Ben kaç yıldır Fenerbahçe'deyim ve hiçbir zaman anlaşma aşamasında para konusu geçmedi. Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Benim için problem yok. Umarım yakın zamanda mukavele işi hallolacaktır" dedi.
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bugün gerçekten 1 numaraydın
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
iyi güzelsin volkancığımda yaptığın bir yanlış nerdeyse beş doğruyu götürüyordu.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
***Pars***
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 21 Mesajlar: 126
![]() |
Helal olsun Volkan dalyanda çok güzel bir performans sergiledin
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
gecenin en iyisiydi...
her maç böyle oynasan.. |
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
mükemmeldi...
|
|
|
|
#7 |
|
İzmir!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 20 Mesajlar: 968
![]() |
dün çok çok iyiydi
100. maça yakışır bi maç çıkardı inş konsantrasyonun hep böyle üst seviyede olur ve saçma sapan goller yemezsin çünkü yetenekli olduğunu bizler de biliyoruz..
|
|
|
#8 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
İyi oynadı
Bir kaleci takımını nasıl kurtarır onu gösterdi Volkan Tabi Umut-Gökhan'ın beceriksizliği Ve Ersun hoca'nın Isaac'i zamanında almaması da Ekmeğimize yağ sürdü
|
|
|
#9 |
|
Ölümüne Fenerbahçe.!
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 19 Mesajlar: 1,423
![]() |
umarım hep böyle devam eder..
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
dikkatinizi çektimi volkan bu arada bayağı zayıflamış
beli bayağı incelmiş dün benim dikkatimi hemen çekti tv de ki yakın bir çekimde ee gördünüzmü volkanı demekki iyi olabiliyormuş o yaptığı tek hataya gelirsek kardeşim öğlede geri pası verilmez ki bir kaleciye o şekilde |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|