|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
Sevgili renkdaşlarım yıllardır başarısı için mücadele verdiğim FENERBAHÇEMİZ'İN yine başarısı ve çıkarları,Taraftar dernek ve gruplarımızın sorun ve sıkıntıları bunların kamuoyuna duyurulabilmesi adına aynı zamanda hafta sonu oynanacak lig maçlarınıda yorumlayacağımız pazartesi günleri 13:00- 14:00 arası RadyoSpor'da Canlı Yayında unifeb kurucularından radyonun genel yayın yönetmeni Barış Ertül'le birlikte program yapacağız. Sevdamızın iki kupa yolunda başarısı için mücadeleye devam ederken takımımızda görev yaptığım dönemde olduğu gibi bu programda'da En Büyük Gücüm Siz Renkdaş Ve Dostlarım,felsefemde marşımızda söylendiği gibi
''HİÇBİR KLÜPTE OLMAYAN BU DOSTLUK YILLAR YILI HEP ŞAMPİYON OLDUK'' olacaktır. Volkan BALLI
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
saat pek müsait değil ama dinlemeye çalışırım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
İş saatleri uygun olduğu müddetçe senleyim Volkan hocam
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arabanın dışında radyo dinlemek fırsatım olmuyor
arabadaki radyoda joy fm e bağlı kontağı açtımmı joy fm de müzikler dönmeye başlıyor
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Buralarda radyospor yayını yok bende de internetten radyo dinleme alışkanlığı yok. Ali Baba gibi ancak arabada radyo dinleyebiliyorum. Keske uygun fırsat olsaydı da takip edebilseydim bu programı
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|