|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Euroleague, resmi sitesinde 2007-2008 sezonunun en hareketli fotoğrafını basketbolseverlere seçtiriyor. 16 fotoğrafın içinden çeyrek finale kalan fotoğraflar arasında geçtiğimiz sezon Fenerbahçe Ülker'de başarılı bir sezon geçiren oyuncumuz Gasper Vidmar'ın, Lietuvos Rytaslı oyuncu Kenan Bajramovic'in üzerinden yaptığı sıra dışı sıçrayışının da fotoğrafı yer alıyor. Gasper'i finale taşımak, hatta yarışmanın şampiyonu yapmak için siz de katkıda bulunmak istiyorsanız; http://euroleaguequiz.euroleague.net/faceOff08/home.php web adresini ziyaret edin ve Gasper'in fotoğrafına oy verin. Yarışma 7 Temmuz Pazartesi günü sonuçlanıyor. fenerbahce.org
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 44 Mesajlar: 12,611
![]() |
Siteye girdim, öyle saçma bir fotoğraf koymuşlar ki, Vidmar'ı zor buldum.
İki elin arasına alınmış kel bir kafa var, ekranın sol alt tarafına doğru. Üzerine gelince Vidmar'ın adı yazıyor ve doğru dürüst fotoğrafı çıkıyor. Yanlış adama oy vermeyin ha
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
fotoğraftan sadece bir kare var,
resimlerin üstüne gelince tıklarsanız fotoğrafın tamamaı açılıyor, lütfen bakmadan oy vermeyelim, çünkü açtığınızda karşınızdaki resimde vidmarı o boyuna rağmen görmeniz olanaksız.. |
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 4,621
![]() |
![]() bende bakıyorum vidmar nerdevidmarın resmini koycaklarına rakibin kafasını koymuşlar Şuan vidmar %98 e %2 üstün gözüküyor |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Андрей Сергеевич Арш
![]() |
Bende Vidmar'ı zorla bulanlardanım Allah'tan üstüne gelince resmin büyüğü geliyor yani
![]() Ama şu an zaten ço..ok önde Finalde olacaktır ..
|
|
|
|
#6 |
|
[..мαƒуαηıη σğℓυ..]
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 19 Mesajlar: 1,465
![]() |
Vidmar hangisi
Dur şimdi isteyince herşey yapılır Sen inan bak herkes nasıl da inanır İmkansız diyenler her zaman yanılır Sonunda iyiler mutlaka kazanır... ![]() ¿•¿..Bir güneş uğruna bin yıldızdan vazgeçtik ! O güneş sendin severken kendimizden geçtik.. [GFB]..¿•¿
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Atatürkçü Gençlik
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 16-Cristian Baroni Yaş: 18 Mesajlar: 173
![]() |
oyumu verdim de o resimleri nie o kdr küçücük koymuşlar anlam veremedim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 8,756
![]() |
yarı finale çıkmış zaten %97 lerde geziyor...
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|