|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Fenerbahçe uzun süredir uğraş verdiği bitirici forvet transferini bitirmek üzere. Fransa'da son şampiyon Marsilya'nın kaptanı 31'lik Senegalli golcü Mamadou Niang ayrılık isteğini resmen duyurmuş durumda.L'Equipe'in Çarşamba günkü baskısına konuşan Niang Marsilya'dan ayrılmak istediğini ve kulübün bu karara saygı duyacağını söylerken "Her zaman söylediğim gibi yeni heyecanları seviyorum. Fenerbahçe Türkiye'de çok popüler bir takım, Issier Dia da takım hakkında güzel şeyler söyledi. Marsilya için her zaman en iyisini yapmaya çalıştım, ruhumu bu takıma verdim kalbimin yarısı burada olacak" ifadelerini kullandı.
Marsilya'dan ayrılacağını belirten Niang bu kararı bir "kariyer seçimi" olarak nitelendirirken futbol kariyeri bittikten sonra yaşamına Marsilya'da devam edeceğini de belirtti. Teknik direktör Didier Deschamps ve başkan Jean-Claude Dassier'in kendini bırakma gibi bir düşüncesi olmamasına ve bunu önceki gün net bir şekilde belirtmesine karşın tecrübeli golcü "Saygı duyacaklardır. Umuyorum bu transfere izin vereceklerdir" dedi. Sporx'ten bir not: 13 Ekim 1979 doğumlu diri forvet Marsilya'da beş sezon geçirdi ve son olarak geçtiğimiz yıl Ligue 1'i 18 golle gol kralı olarak tamamlamıştı. Niang'ın 7 milyon avro transfer ücretiyle geldiği Marsilya'da oynadığı 153 maçta ise 71 golü bulunuyor. Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu bilinen ve kulislerde "bitti" şeklinde yorumlanan Niang'ın Marsilya ile olan sözleşmesi ise 2014 yılına kadar devam ediyor ve Fransız kulübünden aldığı ücret brüt aylık 320 bin avro dolaylarında. Sarı-lacivertli kulüpte Bafe Gomis, Asamoah Gyan ile birlikte adı yükselen son isim olan Niang'ın bu açıklamaları ve Marsilya'ya vedasından sonra İstanbul'a yolculuğuna ise artık kesin gözüyle bakılıyor. Yerli medyada Niang için Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis bedeli ise daha önce 8 milyon avro olarak iddia edilmişti. Marsilya kulübü başkanı Jean-Claude Dassier ise Niang'ın bu açıklamalarına karşın oyuncu için teklif edilen 6 milyon avroluk teklifin reddedildiği ve böyle bir satışı düşünmediklerini söylemiş durumda. sporx.com
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Biraz önce ntvspor'da konuşulurken de duydum. Niang kesin gibiymiş. 31 yaşında olduğundan pek sıcak bakmıyorum ben bu transfere ama alındıysa da hayırlı olsun demekten başka çare yok
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Kısa boylu hızlı iyi çalım atan oyuncuları dolduruyoruz takıma. Aykut Kocaman kendisini Ankaraspor'da falan sanıyor galiba. Kafa vuracak bir tane hücumc u yok takımda
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
niang ı da istemiyoruz yaa
kim gelsin ? kim kim güiza kalsın abi o zaman |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
Alıntı:
Türkiye kış ülkesi. Havalar soğuyunca, yağış başlayınca, kıytırık Anadolu takımı kendi sahasında bile kapanıp sertlik yapınca, federasyonun hakemi bariz penaltını bile çalmayınca, o zaman güçlü, rakibi dağıtan, kafaya çıkan forvete ihtiyacın olur. Niang o adam değil.
|
|
|
|
#6 |
|
Almost Black
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,036
![]() |
nıang ıyıdır candır arkadaşlar ınanın bana..cok kuvvetlı fızıgı olan bır adam..yaşınıda hıc dert etmeyın futbolcu bu yaşta cok tecrube kazanır ve kesınlıkle tecrube lazım bıze
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 3,999
![]() |
alsınlar artık birini bu takım nobreden beri forvet göremiyor
gelen herkes nobre kadar olamadı
|
|
|
|
#8 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nobrede bitiricilik vardı abi benim izlediğim kadarıyla Niang'da da var bu. Ben çok sevinicem kesinleşince.
|
|
|
|
#9 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
L'equipe'e bugun Niang'in yaptigi aciklamalara gore Mamadou Niang, OM'den ayriliyor.
Fenerbahce bugun transferi aciklayacaktir. ![]() http://www.lequipe.fr/Football/breves20 ... -l-om.html «C'est un choix de carrière.» Voilà comment Mamadou Niang explique son désir de rejoindre Fenerbahçe, après cinq saisons passées à l'OM. Malgré la reprise imminente du Championnat, face à Caen samedi soir, le capitaine olympien est décidé à rejoindre la Turquie, et assure que «tout est clair depuis la fin de saison dernière». «J'ai toujours dit que si un challenge suffisamment excitant se présentait, j'étais intéressé, explique Niang dans L'Equipe, ce mercredi. Ce challenge, il existe depuis ce week-end. Fenerbahçe est un très grand club, très populaire en Turquie. Issiar Dia m'a dit que les installations étaient magnifiques, que l'effectif était de qualité.» «Qu'ils respectent mon choix» Pas question pour Mamadou Niang de culpabiliser malgré cette opportunité plutôt tardive. Selon lui, il partira la tête haute : «Je suis quitte avec l'OM. Je pense avoir rendu au club tout ce qu'il m'avait donné. Je n'ai jamais triché. J'ai toujours donné le meilleur de moi-même. Il m'est arrivé de serrer les dents pour jouer, alors que j'étais blessé, pour aider mon équipe. J'ai tout donné. Mon âme. Mon coeur.» Cela ne semble pas suffire à Didier Deschamps et Jean-Claude Dassier, qui ont tous deux refusé de laisser partir leur numéro 11. Le joueur, lui, demande simplement «qu'ils respectent (son) choix». «Une moitié de mon coeur restera ici» Niang n'envisage cependant pas de bras de fer avec son club, et se défend d'avoir feint une gastro-entérite pour ne pas s'entraîner ces derniers jours. «Ce serait mal me connaître, assure-t-il. Je n'ai jamais foutu la merde partout où je suis passé. Je suis toujours parti en bons termes. Je sera Marseillais jusqu'à mon départ et quand je m'en irai, une moitié de mon coeur restera ici. Jusqu'à ma mort. Je vais avoir beaucoup de peine à m'en aller. Quand ma carrière sera terminée, je reviendrai vivre ici.» Mamadou Niang espère maintenant pouvoir discuter avec ses dirigeants «avant la fin de la semaine», et se dit prêt «pour l'instant» à jouer contre Caen, samedi. S'il n'est pas déjà parti. |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
![]() |