|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Evren Alanli denen şahsiyetin yazdigi su muhabbetin ardından ;
“Mücadele etmediğin, tek pozisyona giremediğin maçtan sonra bile kameraların önüne çıkıp hakeme veryansın etmek niyedir?” Fatih Altaylı sitesinde sarı-lacivert rumuzlu yorumcudan alıntı: Niye olucak kardesim ben mucadele etsemde, etmesemde, iyi kadro kursamda kurmasamda, sahaya ciktigim zaman hakemlerin ve Federasyon kurumlarinin adil, durust. herkeze esit olmasini beklemek benim en dogal hakkim. Sana ne benim mucadele edip etmedigimden. Kotude oynasamda benim gole giden oyuncumu yaka paca indiren adama sadece sari kart vermeye hakkin varmi? Pozisyonada girmesemda tek pozisyona bile girsem ordada attigim nizami golu ofsayt diye iptal etmeye hakkin varmi? Kotu defansta yapsam 1 metre ofsayttaki adamin bana attigi golu vermeye hakkin varmi? Kayseri’de ceza sahasi disinda Carlos adamin omuzuna dokunuyor cart diye pozisyonu iceri tasiyip penalti yaratip Fenerbahce’nin puanini calan ayni tetikci ayni statta Neil’in Kayseri’li oyuncuyu yaka paca icerde dusurmesine devam ediyor. Derbi macta Keita sahtekari adamin burnuna dirsegi cakiyor burda kirmizi kart cikartamiyan ayni tetikci bir hafta sonra Olimpiyat stadinda Fenerbahce’yi katlediyor. O attigi dirsekten sonra 2-3 hafta sahada olmamasi gereken ayni Keita ondan sonraki 2-3 haftada takiminin galibiyetlerinde en buyuk rolu oynuyor. Ogun o sahtekara kirmizi kart gostericek onurlu hakemler sahada olsa belki devamindaki haftalarda onun katkisiyla kazanilan maclar kazanilmiyacak. Alex gibi beyfendiye adam dirsegi cakiyor ama hakemlerde tis yokkk. Yani Keita dirsegi cakarken buna devam diyenler Alex dirsegi yedigi zamanda devam diyor ne Galatasaray 10 kisi kaliyor ne Fenerbahce’nin rakipleri. Saha olaylari nedeniyle Turkiye’de mac yarim kaliyor verilen ceza 3 mac seyircisiz, Galatasaray kaptaninin tahrikleri nedeniyle mac oncesi cikan, macin oynanmasina hic etki etmiyen, tamamlanan macin ardindan Galatasaray yoneticilerinin her zamanki taktigiyle fakir fukara edebiyatiyla aglamasindan sonra Fenerbahce’ye verilen ceza 2 mac seyircisiz! Yahu insanda biraz utanma olur saha olaylari nedeniyle tamamlanamiyan, hakemin ve rakip futbolcularin canini zor kurtardigi Diyarbakir’a verilen ceza ile Fenerbahce’ye verilen ceza arasinda sadece 1 mac farkmi olur? Olur niye olmasin cunku bugun PFDK’da Galatasaray kulubu 2.Baskaninin kardesi aktif gorevde olursa her turlu rezalet olur. Boyle etik disi kadrolasmanin oldugu Federasyon ve kurumlarindan hersey beklenir. Aziz Yildirim’in kardesi Ali Yildirim bugun PFDK yada Tahkim kurulunda gorevde olsa ikiz kardesler her hafta pankartla sahaya cikardi. Bu kadar cifte standardin oldugu hakemlerin renklerin cikarina gore duduk calip, onun bunun emegini Galatasaray’a peskes cektigi, TFF’nin cok onemli kurumlarinda Galatasaray klubu 2.Baskanlarinin kardeslerinin kadrolastigi cirkin duzende Evren Alanli gibi yazarlarda cikip hala milleti uyutmaya devam ediyor, sen mucadele etmiyorsunki, ozrunun arkasina saklanip bu emek hirsizlarinin avukatligini yapiyor. Sana ne ya ben mucadele ederim etmem sen ilk once, Federasyon ve kurumlarini onurlu, durust, herkeze esit mesafede duramadigi icin elestirmeyi becer, sonra benim mucadeleme konuyu getir. Bir takim kotu mucadele edebilir bu teknik kadronun sorunudur ama senin futbolunu yoneten kurumlarin futbolu kotu ve kasitli yonetme luksu yoktur. Bugun Turk futbolunun, en az Ulusoy donemi kadar, kirlenmistir. Dunyada hakemleride yenip kimse sampiyon olamaz. 1 mac, 2 mac, 3 mac yeri gelir hakemide yenersin ama 34 mac hakemide yenip sampiyon olamazsin. Evren Alanli’nin son paragraftaki yorumuna katiliyorum artik Fenerbahce yonetiminin sapkayi onune alip dusunme zamanidir, Fenerbahce v Galatasaray macindan sonra Fenerbahce’ye verilen skandal cezalar, hakemin gorus alanindaki olaylardan dolayi Bilica’ya ceza veren kafalarin, Fenerbahce’ye o macta gol atan Hakan Balta’nin, golden sonra tribunlere yapmis oldugu ahlaksiz kol hareketinden dolayi onu ceza kuruluna bile sevketmemesi rezaletlerini; Fenerbahce kulubu baskaninin cikip; ‘Bu olanlari tebessumle izliyorum’ diye yorumlamaya hakkida luksude yoktur. Fenerbahce kulubu kimsenin babasinin mali degildir, ya bu cirkin komplolara karsi Fenerbahce’nin haklarini korumayi becericeksiniz, yada o koltuklari Fenerbahce’nin haklarini koruyabilicek insanlara birakicaksiniz. Fenerbahce, rakipleri gibi, kucuk hesap pesinde kosup gunu kurtarmanin hesaplariyla sirf sampiyon olamadigi icin baskanini yollamaz bizde o devirler bitti ama Fenerbahce yonetim kurulu, sampiyon olup olamadigimiz icin degil, 3-5 emek hirsizin Fenerbahce’nin emegini gaspetmesini engelliyemedigi icin gitmelidir. Ulan ben Fenerbahce kulubu baskani olucamda Federasyon’un 3-5 tetikcisi gelip benim takimim haklarini gaspedicek. Var ya, birakin onlarin dudugunu astirmayi, ibreti alem icin onlari kulagindan camasir gibi tirubunlerin catisina asarim camasir gibi kururlar orda hahahahahah Aziz Yildirim Fenerbahce’ye cok seyler vermistir ama artik o emaneti Fenerbahce’nin haklarini koruyup TFF’deki Galatasaray hegomanyasini yikicak yoneticilere birakma saati gelmistir. Sadece stat yapmakla, yildiz oyuncu almakla, kulubun mali yapisini gelistirmekle belki Premier ligde sampiyon olabilirsiniz ama Turkiye gibi, fakir fukara edebiyatiyla devlete stat yaptirilan, Federasyondaki masa basi tezgahlariyla sampiyon olunan bir ulkeye Aziz Yildirim bir gomlek fazla gelmistir. Fenerbahce’nin artik stada, paraya, yildiz oyuncuya falan degil bu yukardaki kirli duzeni cokerticek, bu emek hirsizlariyla anladiklari dilden konusucak yonetimlere ihtiyaci vardir. O zaman kadar, marka degeri palavralariyla, Fenerbahce diger kuluplerle aradaki farki cok acmasin diye devlet ve federasyon destekli Galatasaray, Fenerbahce’ye rakip yapilmaya devam edilicek.. Hakan abimizin (kutupyıldızı) bir konuya verdiği cevapta vardı bu yazı Bende konu olarak açalım abim dedim,o da benden rica etti,bende açtım kardeşler Şayet daha önce açıldıysa kaldırırım,ben görmedim ama Hakan abiyede teşekkürler bu arada NOT : Başlıktaki uyanın başta Aziz yıldırım olmak üzere yönetim kurulumuzadır Kimse üstüne alınmasın lütfen Saygılar
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Fatih Altaylı sitesinin spor bölümünde bu sarı lacivert rumuzlu arkadaş tüm cinconları perişan ediyor
![]() Sürekli izliyorum. Londra'da yaşayan, Yılmaz isimli bir finans uzmanı. Sanırım 35 yaş cıvarı. Kendisini bu siteye davet edeceğim.
|
|
|
#3 | |
Alıntı:
Çok donanımlı bir renkdaşımız olduğu belli Gelirse ne mutlu
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
bu arkadaş lafı platformlarda söylemiş iyide etmiş
ulen ben burada kıçımı yırtıyorum ben fener başkanı olsam ya adam gibi federasyok kurulları kurulmasını ister yada bu feneri bu liglerden çekerim fenerbahçenin bu ülkede başka bir lig bile kurma nufusu olur bu ülkede futbol düzeni kesinlikle değişmeli değişmeli değişmeli yoksa feneri bu ligden çekerim görsünler ligin ne kadar zevki kaldığını kaç paralık değeri kaldığını
|
|
|
#6 | |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Alıntı:
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Maçı veren yayıcı kuruluşun rengi ne?
TFF içindeki yapılanmanın rengi ne? Ulusoy'dan bu yana Türk hakemliğinin içindeki yapılanmanın rengi ne? Tüm bu düzeni tek başına yıkabilecek bir isim var mı sizce Fenerbahçe camiasında?? Medyatik,karizmatik, her söylediği olay olup bir o kadar da gözü kara bir isim tanıyor musunuz? Taraftarın kırılan onurunu en kısa sürede bir savaşçı ruhuna çevirebilecek bir lider??? Fenerbahçe için yeri gelirse yumruğu koyup adam devirebilecek bir başkan??? |
|
|
|
#8 | |
Alıntı:
Allah'ın eziği icabında barkovizyon gösterisiyle lehine olan herşeyde şov yapıyor Pekii bizim yönetim ne yapıyor bana söyleyin Allah aşkına? Kaç yıldır hakkımız yeniyor,beyzadelerin gıkı çıkmıyor Yani başımıza bir tane eziği koysan adam arada ezik olduğu anlaşılması diye icraat yapar Bunlarda o bile yok abim,bıktım usandım ben artık yeter ya Videoyu izleyince nevrim döndü yine
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|