|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ey Fenerbahçeli uyanma zamanı zannetmeyinki bank asyaya düşsek bizi rahat bırakacaklar bunlar bizimle oyuncak gibi oynayacaklar fenerbahçe gibi asırlık camiayı bu insanların elinde oyuncak etmemek için derhal ligden çekilmeliyiz o zaman ellerinden oyuncağı alınmış çocuklar gibi kalacaktır bu insanlar bu yüzden fenerbahçenin çekilmesini istemiyorlar timsah gözyaşı döküyorlar bizi sevdiklerinden değil bizimle oynayamayacakları için bizim üzerimizden rantları kesilecek unutmayın keser döner sap döner gün gelir hesap döner
sarikanaryalar.net
|
|
|
#2 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 35 Mesajlar: 6
![]() |
fenerin fenerden başka dostu yok arkadaşlar.....
fenerbahceli medya ve basın mensubu dışında ki GAZETECİ YAZARLAR SÖZDE SPOR OTORİTELERİ tek tek saymaya gerek yok bunlar artık acık seçik belli ettiler kimliğini saracoğluna giremeyecek o aç kopeklerı fenerim doyurdu ekmek fazla geldi onlara ama bundan böyle fener düşmanı medyayada basınada taviz yok sıkıyorsa gelsinler sıkıyorsa ansınlar fenerin adını o pis ağızlarına.....bunca yıl efendiliğimizden tav,z vermedik efendiyiz diye bizi korkak mı sandılar efendi gibi sustuk ama bundan sonra efendilik öldü...efendiliği aydınlara ve fener düşmanlarına hediye ediyorum.....fener düşmanları artık hak eddiğini alacaklar insanlık onlara faz geldi ve biz insan gibi davrana biliyorsak hayvan gibi davranmasınıda biliriz.... fenerbahçeli olmayan esnaftan alış veriş yapılmayacak fenerbahçeli olmayan bakkala fırına kahveye lokantaya mapğazaya gidilmeyecek...alsınlar malını mülkünü sattıkları ürünü soksunlar biryerlerine.....hiç bir fenerli fenerli olmayana para kazandırmayacak ve hiç birimizin bir kurusu bile nasip olmasın fener düşmanlarına......gün birlik günü ise sağcı ve solcu diye değil fenerli ve fenerli değil diye toplanıp insanları sınıflara ayıracağız bundan sonra bu ülkede iki unsur var birisi FENERBAHÇE CUMHURİYETİ ÜYELERİ OLAN BİZLER diğeri de diğerleri katagorisinde kalan ALAYııı |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Artislik Yapma !
Üyelik tarihi: Feb 2009 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,233
![]() |
Ligden çekildikten sonra ne olacak
|
|
|
|
#4 |
yukardaki yazdığımı okuyup anlamadıysan daha ben ne diyim sana
hadi diyelim çekilmedik bu senede katıldık lige şampiyon olduk gelecek sezon sonu bu sene yaptıklarını bize karşı tekrarlamayacakları ne malum bunları yapan gelecek senede aynı bahanelerle aynı şeyleri yapar bunun garantisini kim verir sen bu federasyona güveniyormusun icazet alıp yapıyorlar
|
|
|
#5 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 92- Issiar Dia Yaş: 37 Mesajlar: 10
![]() |
Ben kendimi bildim bileli fenerbahceliyim, fenerbahce icin bu dünyada yapmiyacagim sey hemen hemen yoktur, Allahim bu mübarek günde biliyorki yalan söylemiyorum Fenerbahce benim icin Her Fenerbahceliden daha önemlidir, Eger Fenerbahcem Bu sereflilerin liginden cekilmezse ama her dalda Fenerbahce lilik Bana haram olsun .....Tüm Formalarimi Yakarim fenerbahcemin ve ölene Kadar Beklerim
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 92- Issiar Dia Yaş: 37 Mesajlar: 10
![]() |
Allah Razi olsun ligden cekiliyoruz.... FENERBAHCELILIK Durusu budur iste,,öyle siritarak türkiye kupasini geriveriyoruz demek le olmaz....Bu Federasyonda Bu türkiyede Fenerbahce ne demek ögrenecek
![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
Lig tvsi olan ben Fenerbahçeliyim demesin.
|
|
|
|
#8 |
bende yeni üye olmuştum valla tam paket
neyse konuştum digi yle sinema belgeseller kalıcak lig tv yi kapatabiliyormuşum zaten o zaman diğer sinema belgesel kanallar için ödediğim bedellerden kulüplere zırnık gitmiyormuş sadece lig tv üyeliğinden alıyorlarmış kulüpler
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|