|
|||||||
| Avrupa'dan ve Dünyadan Spor Forumları Avrupa'dan ve Dünyadan Başta Futbol Olmak Üzere Diğer Tüm Sporlara Ait Bilgiler,Haberler ve Görüşlerin Tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tüm Avrupa'yı etkisi altına alan soğuk hava futbolcuları zor durumda bırakırken, Fransız kaleci Jeremie Janot en ilginç ısınma yöntemini açıkladı Fransız Saint Etienne takımının kalecisi Jeremie Janot, maçlarda soğuktan korunmak için sörf kıyafeti giydikten sonra idrarını yaptığını söyledi. Fransız L'Equipe gazetesine konuşan kaleci, "Bugüne kadar her şeyi denedim. En iyi yöntem olarak şu kombinasyonu buldum: Birçok kalecinin yaptığı gibi sörfçülerin giydiği kıyafeti giyiyorum ve 15 dakika sonra idrarımı yapıyorum. Maçtan sonra da kıyafetlerimi çıkarmadan, direkt duşa giriyorum" diye konuştu. Hafta sonu yedek kulübesinde kalması beklenen kaleci, "O daha da kötü. Battaniyeniz olsa bile donuyorsunuz" diyerek mutsuzluğunu da dile getirdi.
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,084
![]() |
rakip takım kokudan kaleye yaklaşamıyormuş meselaa
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
idrar idrar idrar
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
böööğğkk
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
чаѕаm віtєг dєѕtєκ aѕla
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Mesajlar: 1,084
![]() |
Başlığı görünce Sabri'dir heralde dedim.
|
|
|
#6 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
sabah sabah uykum açıldı sayende
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|