|
|||||||
| Eğitim Eğitim Dünyasından Haberler, Gelişmeler. Liseler ve Üniversiteler.. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
Merhabalar
Ben bu sene sinavda 59 bininci oldum ve elektrik elektronik muhendisligi dusunuyorum ve tabi ingilizce olmasi cok iyi olur bolumun secenekleri indirdim biri fatih uni ozel digeri gaziantep universitesi 2sinede cok iyi duyumlar aliyorum egitimleri mukemmelmis falan filan fatih uninin kampusune baktm bizim eve arabayla 15 dk ve cok begendim ama kararsiz kaldim ozelde okuma ozelde okuyanin gelecegi parlak olmaz diyen var tam tersini soyleyen var siz neler dusunuyosunuz bu konuda ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Tercihlerin konusunda bilgim pek yok kardeşim o konuda bir şey diyemem ama özel konusunda şöyle söyleyeyim,
Hocalar çok gevşek davranıyor yani derslere girmeyipte geçerli bir bahanen bile olsa bir şekilde geçiriyorlar seni buda biraz gevşetir seni ister istemez,malum özel okullarda burslular haricinde herkes son model arabalarla geliyor ortama kapılıpta okulun rahatlığına itebilir seni. Tabikide her okulda rahatlığa itebilir ama diğerlerinde daha çok gelecek kaygısı taşıyan insanlar olucağı için sende onlara bakarak kendine gelebilirsin ![]() Tabikide genelleme yapmıyorum bunları söylerken okuldan okula fark var gördüklerim duyduklarıma göre biraz böyle bu durum
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Öğrenim hayatın boyunca kendini iyi yetiştirmek için çok gayretli olman ve hocalarınla iyi iletişim kurup onlardan maksimum fayda sağlaman önemli. Bunu yapabilirsen hangi okulun eğitiminin daha iyi olduğuna fazla takman gerekmez.
Ama bence şurası daha da önemli: Mezun olduktan sonraki çevre! Bence özel okuldaki çevren, ileriy edönük olarak sana daha çok katkı yapacak, hayat boyu omuz omuza verebileceğin toplumda daha önlerde olan insanlarla bir araya getirecektir seni. İmkanın varsa Fatih'i tercih et. Hiç düşünmeden...
|
|
|
|
#4 | |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Alıntı:
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
dersanelere uyuz oluyorum para alsınlar diye 10 sene daha hazırlan derler hiç gitmedim gidenide sevmem
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
Alıntı:
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
Alıntı:
eğitim mükemmel mi değil mi ancak sen gidersen anlarsın seçeceğin bölümün bir kere aşırı zor ingilizcesi bu zorluğu 2 katına çıkar okurken saçların beyazlayabilir bazen lanet olsun nerden seçtim bunu dediğin zamanlar olabilir ![]() antep üniversitesi kendi odtü ye benzetmeye çalıştığı için aşırı zorluklar uyguluyor öğrenciye. sana şunu söyleyim üniversite sınavına hazırlanmak okumayı düşündüğün bu okulun zorluğunun yanında hiçbirşey ![]() Allah senin için hayırlısını nasip etsin
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hepinizin yazdigini ozenle okudum arkadaslarim abilerim
ama burada bolunme oldu yine bir kisim ozel okuma devletin yaninda avantaj saglamaz diyor bir kisim o devir bitti diyor ![]() suan benim fatih agir basiyor kararsizlik cok kotu elektrik elektronik ing herkes cok zor diyo bakalim napicaz
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
diger alternatiflerde eskisehir osmangazi makine olabilir veya sakarya kocaeli falan
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
1. bide ing bolum okumam bana cok avantaj saglarmi ?
2. metalurji ve malzeme muhendisligi istanbulda rahat tutuyor bilginiz varmi o bolum hakkinda ? |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|