Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü > Fenerbahçe Spor Kulübü Haberleri > Medyadan haberler

Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 18-03-2009, 19:25   #1
dekortiko
SarıKanaryalar Yönetim
dekortiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
dekortiko is on a distinguished road
Standart Ümit Özat: Transferde Hata Yapıldı

Eski Kaptan Ümit Özat´tan Fenerbahçe yorumu: "Transferde hata yapıldı. Kewell ile Baros alınabilecek futbolculardı ama Josico ile Maldonado tercih edildi"

'Çift forvet’

Fanatik'in haberine göre yaşadığı sağlık problemi nedeniyle bir sürü önce aktif futbolculuk yaşamını noktalayan Ümit Özat, eski takımı Fenerbahçe’nin transferde hata yaptığını ileri sürdü. Galatasaraylı Kewell ile Baros’un, Fenerbahçe’nin alabileceği çapta oyuncular olduğunu kaydeden Ümit, “Ancak yönetim, Josico ve Maldonado’yu aldı. Tabii ki, bu, onların tasarrufu” dedi. Kanarya’nın çift forvet oynaması gerektiğini ifade eden tecrübeli oyuncu, bu sistemle çok daha başarılı olunacağını savundu.

‘Bırakmaz ama’

Anelka ile Kezman’ın, takım tek forvet oynadığı için ayrıldığı iddiasında da bulunan Ümit Özat, şöyle konuştu: “Yoksa ikisinin de kalitesi biliniyor. Sistem yüzünden ikisi de sıkıntı yaşadı ve ayrılmak zorunda kaldı. Aynı durum Semih ve Güiza için de geçerli. Alex ile Emre Belözoğlu, bu takımda mutlaka oynamalı. Fenerbahçe’nin savunmasında hiçbir problem yok. Fenerbahçe, şampiyonluk yarışını asla bırakmaz. Ancak bana göre, Beşiktaş yarışta bir adım önde bulunuyor.”
maraton.com.tr

Bir şarkısın sen
Ömür boyu sürecek

SANA SÖZ IŞIK SÖNMEYECEK FENERBAHÇEM!
dekortiko isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama