|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 56 Mesajlar: 1,371
![]() |
Çantada keklik bir Arsenal var. Ama Fener'in ne yapacağı belli değil. Normal koşullarda GS Benfica'yı yener 05 / 11 / 2008 10:51 Tarihi fark atar - Çantada keklik bir Arsenal var. Ama Fener'in ne yapacağı belli değil. Normal koşullarda G.Saray Benfica'yı yener - F.Bahçe'nin kadrosuna 10 üzerinden 5, G.Saray'a 10 üzerinden 8 veririm. G.Saray 8'lik oynarsa Kadıköy'de tarihi fark yapar - Kewell 90 dakika oynayamıyor. Bizim Emre'nin bir başka türlüsü. Ne kadar oynarsa kârdır. Bıraksın palavrayı Takımlarımız Avrupa'da önemli maçlara çıkacak. Fenerbahçe, Arsenal ile Galatasaray ise Benfica ile karşılaşacak. Bu kritik maçların ardından da ligde Fenerbahçe- Galatasaray derbisi var. Bu maçlardan ne tür bir sonuç bekliyorsunuz? Şimdi bak Arsenal de en kötü dönemini yaşıyor. Büyük bir geçiş döneminde. Bir maçı öbürüne uymuyor, bir sürü de sakatı var. Onların da takımın içinde bir kargaşa var, huzursuzluk var. Yani tam çantada keklik olabilecek bir Arsenal. Ama bu Arsenal önünde Fener'in ne yapacağı belli değil. Galatasaray'ın normal koşullarda Benfica'yı yenmesi lazım. Nerede oynarsa oynasın yenmesi lazım. Ama Skibbe ile Galatasaray'ın alacağı hiçbir sonuç benim için sürpriz olmaz. Bir futbol cahili, korkak olduğu sürece Galatasaray'ın başında, iki Adnan da direndikleri sürece Galatasaray'dan ne köy olur, ne kasaba... Galatasaray'ı kurtaracak olan Galatasaray Kongresi'dir; bu Adnanları devirerek. Yoksa hiçbir şey olmaz Galatasaray'dan. Hafta sonundaki derbi tamamen Galatasaray'ın oyununa bağlı. Çünkü Fenerbahçe'nin Fenerbahçe'nin bu sene çapı belli. Elindeki kadro belli. 10 üzerinden Fenerbahçe'ye ben dört buçuktan beş veririm. O kadar. Büyük futbolcusu yok. Bir yığın sıradan futbolcu. Onunla idare ediyorlar. İşte arkalarında medya var. Medya olunca hakemler de var. İdare ediyorlar. SKİBBE TEHLİKELİ Galatasaray'ın kadrosu 10 üzerinden 8. Galatasaray'ın bu 10 üzerinden sekizlik kadrosu sekizlik oynarsa Fenerbahçe'ye tarihi fark yapar Saracoğlu'nda. 6-0 intikamını alır. Korkak ve futboldan anlamayan Skibbe öyle işler yapar ki o Galatasaray ikilik oynar. İkilik oynarsa Fenerbahçe fark yapar. Maçın sonucu Fenerbahçe'nin değil, Galatasaray'ın performansına bağlı. Galatasaray'ın performansı da Skibbe olduğu sürece her şey olabilir. Adama güvenmiyorum çünkü ben. Kimse güvenmiyor zaten. .... .... fotomaç sevgiler |
|
|
|
|
|
#2 |
|
fenerin çemberinde
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,281
![]() |
iki takımda avrupa maçları dönüşü fiziken yorgun olacak
avrupadaki sonuçlara göre ruhende moralsiz yorgun olabilir her iki takımda bu nedenle hangi takım yenerse yensin fark olmaz diyorum
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
resmen feneri maça motive ediyor bu adam
acaba gizli fenerlimi |
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
seyirci faktörünü gözardı edemeyiz,
o yüzden bence hafta sonundaki derbi tahminim... % 51 FENERBAHÇE % 49 6s... |
|
|
|
#5 |
|
Anadolu Fenerlisi
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 23 Mesajlar: 534
![]() |
ben takımıma güveniyorum..
AŞKIMIZ RENKLERE!! EY BE FENER SEVGİLİMİZ BİLE KISKANIYOR SENİ,AMA NE YAPALIM GÖZÜMÜZÜ SENİN AŞKINLA AÇTIK !BAŞKA AŞKLAR TALİ SENİN AŞKIN ASLİ! Fenerbahçe'yle alay edilmez, bu formayla dalga geçilmez. Rahmetli İslam Çupi böyle demişti bir Galatasaray maçı sonrasında.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Büyük Kaptan Alex :)
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 19 Mesajlar: 203
![]() |
Büyük konuşmayalım inşallah kazanırız maçı.
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
gs neyi alır biliyorum ama YAZAMIYORUM...
|
|
|
|
#8 |
|
HayâLPerest..
![]() |
Başka Bşy Alcak 6s (:
|
|
|
#9 | ||
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
![]() Benim aklımdan da o senin aklındaki laf geçiyor
|
|
|
|
|
#10 |
|
Grande
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 575
![]() |
BARRACk obamayı alır galatasaray anlayan anlar
Kalbim deli gibi çarpıyor İçimi titreten o tribündeki "Fener"sesi Aklımı başımdan alıyor... Alex De Souza ![]() Ben böyle yürek görmedim,böyle sevgi Şimdi efsane büyümekte gün be gün Bütün dünya üstüme gelse ne fark eder ? Senin için ölmeye değer FENER ! hotel room ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|