|
|||||||
| Fenerbahçe Kurumları Kulübümüze Ait, FB TV,Gazete, Resmi internet sitemiz, Fenerium, Tüm Tesislerimiz ve Stadımız hakkında herşeyin tartışıldığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Ülker'den 35 milyon dolar
Acıbadem ile olan sözleşmesini fesh etmelerinin ardından sıkıntısı daha da artan sarı lacivertli kulübün imdadına Ülker yetişti. FUTBOL Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın sahibi olduğu Acıbadem Grubu ile olan anlaşmasını bitiren Fenerbahçe Kulübü'nün 10 milyon dolarlık açığını Ülker kapatacak. Yıldız Holding iştiraki olan Ülker, sarı lacivertli kulübe yılda 35 milyon dolar kaynak aktaracak. Basketbola 20, voleybola 10 milyon dolar destek sağlayacak olan Ülker, ürün tanıtım kampanyaları için de 5 milyon dolar verecek. Dörtlü final desteği Ülker ayrıca Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı'nın önümüzdeki yıl İstanbul'da yapılacak THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'ne kalabilmesi için her türlü desteği de sağlayacak. Konu ile ilgili anlaşmanın önümüzdeki günlerde imzalanacağı öğrenildi. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
iyi olur bence bu kadar iyi bir branşı kendi haline bırakmak çok yazık olur
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Kulüpte para yok lafları artık gündemden düşmeli.
Futbol takımına iyi transferler yapılmalı.
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Vermezse parayı zamanında başkasını buluruz.
Sövüşleyelim biraz. Sponsor olana taviz vermediğimiz herkez tarafından artık anlaşılmıştır. Transfere 1 Eylül tarihinde başlarız. |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
takımın başkanıda belli oluyor gibi
|
|
|
#6 |
|
Landstreicher
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 21 Mesajlar: 40
![]() |
Bağzı arkadaşlarımızın Ülker'in yaptığı bu yatırıma sevinmeleri beni ziyadesiyle üzdü.
AKP'ye çok yakın islamcı onların deyimiyle cemaatten olan bu kurumun yaptığı yardımla dizginleri eline almayı istediği aşikar.Tayip'in oyunu hepsi.Aziz başkanımız içeride yargılanırken(yargılama süresini ellerinden geldiğince uzun tutuyorlar),Ülker'den gelen bu yatırım Ülker'in takımımızı desteklediğini göstermez,Ülker vasıtasıyla Tayip'in takımın başına geçmek istediğini gösterir.Tayip kendisi takımın başına geçmese bile onun göstereceği birisi geçecektir.İnşallah ben yanılırım da Fenerbahçe'mizin başına bu çorabı örmezler.Yine de dikkatli adım atmakta fayda var...
Soframda rakı eksik,masamda güzel suretin. Evimdeneşe eksik,yatağımda benliğin. Sendin gökyüzüm,sendin benim güneşim. Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim. Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık. Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık. Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık. |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 53- Serdar Kesimal Yaş: 49 Mesajlar: 2,281
![]() |
Alıntı:
Sövüşleyelim biraz. Sponsor olana taviz vermediğimiz herkez tarafından artık anlaşılmıştır.(Bakınız Acıbadem) Kulüp o kadar enayi değil sen korkma. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Ülker kaç yıldır bu kulübe sponsor ve ana sporsor gibi kulübe milyonlar aktarıyor(elbetteki babasının hayrına değil) Zaman biraz klişe ama hiç bu kadar cuk diye oturmamıştı- birlik beraberlik günüdür, zaman her mecraya dik durma günüdür, fenerbahçe birtakım ucuz ihtiraslar uğruna heba edilemez, ünal aysal modeli diyorlar, olamaz böyle birşey yarın öbürgün abramovich gibi birisi gelir burası benim ulan dememeli.
|
|
|
|
#9 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Nitekim gsde durum böyle olacağa benziyor,
ünal aysal aıg den hisseleri hülle yöntemiyle babasının hayrına almadı herhalde. bakın çok geçmeden başkan oldu kulüp avrupada değil memlekete giren sıcak yabancı parası gibi para akıttı şimdi saygın otoriter ve demokratik havaları çok sürmez merak etmeyin işte bizim korkmamız gereken yegane durum budur. kulüp tüzüğüne parti kapatmanın zorlaştırıldığı gibi bu hisseleri hülleleştirmenin zorlaştırılması gerekir bence(elbette gerektğinde kılı kırk yararak bu yapılır o ayrı) demek istedeiğim fenerbahçeyi hiçkimse babasının çiftliği gibi görmemeli ben şimdi ingiliz olsan chelsea nın neyini tutayım Allah aşkına chelsea sadece kağıt üzerinde ve oyuncuların formalarıyla ayırt ediliyor, bana göre adı FC ABRAMOVICH tir. gsde yavaş yavaş ünal aysal SK oluyor gibi.
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Hakan Ülker'in gittikce Fenerbahçe içindeki agirligi artiyor..
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|