|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ziegler'in transferiyle yedek kulübesine çekilme ihtimali artan Uğur Boral, forma için mücadele etmekten çekinmiyor. Geçen sezonun tamanını sakatlıklarla uğraşarak geçiren Uğur Boral, Ziegler'in transferinin takıma güç kattığını söyledi. Tecrübeli oyuncu, "Santos iyi bir oyuncu ve iyi arkadaştı. Onunla rekabet etme şansım sakatlığım nedeniyle olamadı. Ancak Ziegler'le rekabete hazırım" diye konuştu. Sakatlığım ciddi değil Son idmanı sağ dizinde ağrı hissettiği için yarıda bırakan Uğur, "Tedbir amaçlı dinlendirildim. Bu arada dizimi güçlendirmek için salonda da çalışıyorum. Sanıyorum pazartesi (bugün) takımla çalışabileceğim. Haftaya maçlar başlıyor ve kondisyon olarak da en iyi şekilde hazırlanıyorum" dedi.
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
İNşallah.....
Rüzgar esse köpek havlasa bu adam sakatlanıyor. Camdan mübarek sanki
|
|
|
|
#3 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Uğur her zaman iş yapar
belki istikrarlı değil ama takımda bu tarz adamlar her zaman olmalı
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Landstreicher
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 21 Mesajlar: 40
![]() |
Alves'in belini kırdığı aç aklımdan çıkmıyor.Eğer o sezon Uğur sakatlanmasaydı eminim şuanda Gökhan Gönül gibi formayı sırtından çıkartmayan oyunculardan birisi olurdu.Zaten o sezon da avrupanın iyi takımlarından teklif alacağını düşünüyordu herkes.
Uğur son derece istekli,çalışkan,mücadeleci bir oyuncu.Kendini şu sakatlıklardan bir kurtarabilse çok faydalı olacak ama bir türlü söküp atamadı o sakatlığını.
Soframda rakı eksik,masamda güzel suretin. Evimdeneşe eksik,yatağımda benliğin. Sendin gökyüzüm,sendin benim güneşim. Yoksun şimdi meleğim perişan bir haldeyim. Gündüzlerim gece oldu her yer kap karanlık.
Hiç yakışmadı bize hiç yakışmadı bu ayrılık. Kedi gibi didişsekte hergün çılgın iki aşıktık. Yapamıyorum şimdi sensiz dönmelisin bana artık. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Misafir
Üyelik tarihi: Aug 2010 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 18 Mesajlar: 96
![]() |
Alıntı:
|