|
|
#1 |
|
1907 UNİFEB
Üyelik tarihi: Dec 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 20 Mesajlar: 5,046
![]() |
![]() U18 Milli Takımı'nın Valentin Granatkin Turnuvası aday kadrosu açıklandı. Kadroda Fenerbahçemizde görev yapan 8 oyuncumuz da yer alacak. Aday kadroya çağrılan oyuncularımızla Fenerbahçemiz U18 Milli Takımı'na en çok oyuncu veren kulüp oldu. Teknik Direktör Şenol Ustaömer yönetimindeki U18 Milli Takımımızın (01.01.1992), 3-11 Ocak 2010 tarihleri arasında Rusya'nın St. Petersburg şehrinde düzenlenecek Valentin Granatkin Turnuvası'na katılacak aday kadrosuna davet edilen oyuncular 1 Ocak 2010 Cuma saat 18.00'de İstanbul Yeşilköy WOW Hotel'de toplanacak. Valentin Granatkin Turnuvası aday kadrosuna şu oyuncular davet edildi: Aykut Kıratlı, Berkay Öztuvan, Devrimcan Beyaz, Gökay Iravul, Recep Berk Elitez, Serhat Hürriyet, Okan Alkan, Onur Karakabak (Fenerbahçe), Orhan Gülle, Furkan Şeker (Beşiktaş A.Ş.), Berkin Kamil Arslan, Mertan Caner Öztürk (Galatasaray A.Ş.), Hasan Ahmet Sarı (Trabzonspor A.Ş.), Oğulcan Gökce (Altay), Ali Dere (Konyaspor), Ömer Ali Şahiner (Konya Şekerspor), Ufuk Özbek (Fc Schalke 04), Deniz Mehmet (West Ham United).
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 36 Mesajlar: 3,354
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İsyanım yıllardır kanayan yaramıza,konuyu açan kardeşime değil
Önce buna açıklık getireyimde hem ben rahat rahat sallayayım hemde kardeşim boşuna kırılmasın Yıllardır U bilmem kaç altı milli takımına şu kadar oyuncu verdik diye Yok U bilmem kaç altı liginde ezikleri yenip şampiyon olduk diye Yok paf liginde 2 sene üst üste şampiyon olduk diye övünür dururuz Bunları bir yabancıya söylesen Fenerbahçemin A kadrosunda en az 5-6 tane altyapıdan adam var sanır Garibim bilmez ki aynı Fenerbahçem altyapısına sadece göstermelik önem verir Bilmez ki altyapıdan gelen adam ağzıyla kuş da tutsa yaranması imkansıza yakındır Bilmez ki altyapıdan gelen oyuncuyu oynatmaya dayalı bir düzen yoktur bu takımda Ne başkanı,ne yönetimi,ne hocası nede taraftarı hazır değildir kendi evladına sabır göstermeye O yüzden bu U-... Altı lafını duydum mu uyuz oluyorum Bilmem nedenini anlatabildim mi?
|
|
|
#3 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
Alıntı:
Yok başka bir izah tarzı
|
|
|
|
|
#4 |
|
BüşrAlex* :)
Üyelik tarihi: Aug 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 16 Mesajlar: 1,962
![]() |
A takımda bir tane bile adam göremedikten sonra bişey ifade etmiyo...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|