|
|||||||
| Geyik Muhabbet Gırgır Şamata Eğlence... Atılan Mesajlar Toplam Mesajlarınıza Dahil Olmaz |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Facebook ya da Tweeter benzeri sosyal paylaşım sitelerini kullanmıyorum...
Ama aşağıdaki Tweet örneklerinden seçme geyikleri okuyunca imrendim! ... Kadınları anlayabilmek için empati kuruyorum bazen; Dün arabamı Bağdat Caddesi'nde bir kaldırıma 50 dakikada park edip, Mango vitrinindeki bir eteğe 45 dakika öylece baktım! ... 5 yaşındaki karadenizli bir çocuğun dolmuşta annesine dediği gibidir belki de hayat; Hem vuriysin hem ağlama diysin...! ... "Kısa kollu tişörtle balkonda oturuyorum..." 137 sivrisinek bunu beğendi! ... Bir ilişkide araya biraz özlem girsin diyorsanız... Araya sadece Özlem girmez, Ayşe girer, Fatma girer, Merve girer, Ceren girer... Girer de girer! ... Kadının huyu parası yokken, erkeğin huyu parası çokken anlaşılırmış! ... Kullanıldığını anlayamayan herkes aşıktır! ... Türkçe'mizin zenginliğine bak; Ne lan bu? Bu ne lan? Lan bu ne? Ne bu lan? Lan ne bu? ... TUBİTAK'ı arayıp "Pi sayısını kaç alıcaz?" diye sordum... "Valla bize girişi 3,14 ama size 3'e bırakırız dediler! ... Benzincide pompacı "Kurşunsuz mu abi?" diye sorunca... "Kurşuna gerek yok arkadaşım, sözlerin var ya, onlar yeter bana" dedim, sarıldık ağladık! ... Biz Türkler; "Kimooo" sorusuna verilen "Beeen" cevabının ses analizini anında yapıp kişinin kim olduğunu anlayabilen eşsiz bir gene sahibiz! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Cem abi çok yaşayasın. Forumdaki puslu havayı dağıttın, helal sana abi...
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Neden puslu hava olsun ki?Birkaç gündür giremedim,farkında değilim.
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|