|
|||||||
| Medyadan haberler Takımımızın Medyada Çıkan Haberlerinin Toplandığı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Guest
|
Fenerbahçe´ye diyet borcu olduğunu iddia ettiği federasyonun Aurelio´yu hançerlediğini ileri süren menaceri, “Yarın hangi yüzle bu adama milli takımda oyna diyeceksin” tehdidinde bulundu. Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun, Fenerbahçe’ye 5 milyon 250 bin Dolar tazminat ödemeye mahkum ettiği Aurelio’nun menaceri Bayram Tutumlu tehditler savurdu. Radyospor’dan Özgür Sancar’a konuşan Tutumlu, itirazda bulundukları Tahkim Kurulu’nun bir türlü karar vermemesinden yakınarak, “Çıkaracaksanız çıkarın kararı. Milli bir oyuncuya bunu neden reva görüyorlar? Aurelio, Türk Milli Takımı için oynuyor. Yapmadığı fedakarlık kalmadı. Ne istiyorlar Marco’dan? Fenerbahçe’ye diyet borcu olan federasyon, kendisini ikide bir hançerliyor. ‘Her yerde Fenerbahçe mi var?’ Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nda Fenerbahçe’nin adamları vardı. Tahkim’de de mi var? Her yerde Fenerbahçe mi var? Bu işin peşini bırakmayacağız. CAS’a gideceğiz. Federasyonu mahkemeye vereceğiz. Sen bu adama yarın hangi yüzle ‘gel milli takımda oyna’ diyeceksin. Marco, sözlerimin altına imzasını atar” dedikten sonra, işin dozunu kaçıran Tutumlu, “Aurelio, bu olay nedeniyle milli takıma gitmemezlik etmez. Çağrıldığı anda gitmek zorunda. Ama federasyonun en değerli oyuncusuna bunu yapması doğru mu” diyerek geri adım atmaya çalıştı. Federasyona güvenmediğini ifade eden Tutumlu, “Ama bana anlattıklarına göre Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’nin emrinde olmayan bir kurummuş. Bir federasyonun, bu kadar karmaşık ilişkiler içinde olması bana utanç veriyor. ‘Geri dönmesi için anlaşmıştık’ Yeter artık. Bu lafları 3 aydır söylüyorum, yanıt veremiyorlar. Çözüm Kurulu nereye bağlı? Neden o kadar çok Fenerbahçeli var? Bunlar soruşturulsun. Federasyon, Aurelio konusunda Aziz Yıldırım’ın istekleri doğrultusunda hareket etmekte” iddiasında bulundu. Oyuncusunun Türkiye’ye dönmek istediğini kaydeden Tutumlu, “3 büyük kulüpten birine dönebileceğini söyledi, ‘Fenerbahçe olursa, fena olmaz ama profesyonelim’ dedi. Ali Yıldırım ve Şekip Mosturoğlu ile geri dönmesi konusunda anlaşmıştık. Ama sonra vazgeçtiler. Galatasaray’dan teklif alıp almadığımız hakkında konuşmak istemiyorum” açıklamasını yaptı. fanatik |
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
adamın futbol hayatını sıkıntılara soktun,utanmadan konusuyorsun.
|
|
|
|
#3 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
bir futbolcunun kaderiyle oynadın hala konuşuyorsun hala konuşuyorsun
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
başına geleceklerini biliyor,
hukuki yollardan da eli kolu bağlı, o da herkesin yaptığını yapıp,kamuoyu oluşturup insanları olmadık şeylere inandırmaya çalışıyor ve/veya çalıştırılıyor...!!! amma YEMEZLER..!!! Getir 5 milyon euro canlıyı nereye gidersen git... |
|
|
|
#5 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 66 Mesajlar: 572
![]() |
Bu beyefendide ahlak sorunu mu var............yor,cığa dikiyor,ben yapmadım filan diyor.Bu durum tüm profosyonellerin ders almasını gerektiren,ciddi bir tablodur.Sorumluluk sahibi olmayan kişileri kendilerine meneger yapmasınlar.Klavuzu karga olanın hali meydanda.Çok yazık.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
ne o tutumlu haybeden havadan para indiremedinmi cebe zırvaladığına göre bişeyler var.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Striker
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 7- Mamadou Niang Yaş: 18 Mesajlar: 4,551
![]() |
Bu gibi adamlar yüzünden hem futbol kirleniyor hem de futbolcular
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 523
![]() |
O adamın hayatının kararttın gerizekalı !
Senin ne halt olduğunu Fenerbahçe biliyor. Fenerbahçe'nin adamı varmış şöyle olmuş böyle olmuş gerizekalı herif sen kimsin lan ? Yok mahkemeye gideceğiz lan Gerizekalı sen şunu düşün bir Futbolcunun hayatını kararttın ! Aferin devam et bunlara! Tüm futbolcuları örnek olsun adam akıllı menejer yoksa sonunuz bu ! Üzülmüyorum sana Aurelio oh olsun sana oh olsun. Bu gibi gerizekalılarla çalışan tüm oyunculara oh olsun. Eğer bu eleştiriden sonra atılacaksam yüz akımla atılırım Forumdan Tutumlu bir gerizekalıdır ! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
♥çυвυкℓυ_ѕєν∂αℓıѕı♥
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Yaş: 23 Mesajlar: 385
![]() |
bu adamın psikolojik sorunları var bence
|
|
|
|
#10 |
|
Youth Coach
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,350
![]() |
Oynamasın Milli takımda ne olacak ?
70 milyonluk ülkenin milli takımı Aurelio'ya mı bel bağladı?
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|