|
|||||||
| Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Dünyanın en değerlisi Manu, Türkiye'nin ki Cim Bom
Dünyanın en değerli spor kulübü, marka değeri 600 milyon doları geçen Manchester United oldu. Türk futbol takımları arasında marka değeri en yüksek kulüp ise Galatasaray. Marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’ın araştırmasına göre, Glazer Ailesi tarafından yönetilen İngiltere’nin köklü futbol kulübü Manchester United’ın toplam marka değerinin 635 milyon dolara ulaştığını ortaya koydu. Brand Finance, teknik direktör Sir Alex Ferguson önderliğinde İngiltere Premier Lig’de şampiyon olan ve son 10 yılda kazandığı onlarca kupayla bir istikrar abidesi haline gelen Manchester United’ın marka değeriyle dünyanın en değerli spor kulübü olduğunu belirledi. Amerikalı ünlü iş adamı Malcolm Irving Glazer’ın kontrolünde olan kulüp, finansal açıdan son 5 yılda "olağanüstü" bir büyümeye imza attı. Kulübün toplam satış gelirleri 2005 yılından bugüne yüzde 199 büyürken, marka değeri de yüzde 209 oranında bir artış gösterdi. Kulüp seyirci sayısı ortalamasında da son beş yılda yüzde 111 büyüme gerçekleştirdi. TÜRK FUTBOLUNUN EN DEĞERLİ MARKASI GALATASARAY Brand Finance’in son olarak gerçekleştirdiği "Türkiye’nin En Değerli Markaları" araştırmasının sonuçlarına göre Türk futbol takımları arasında marka değeri en yüksek kulüp Galatasaray. 55 milyon dolar marka değerine sahip Galatasaray’ı 47 milyon dolarla Fenerbahçe, 45 milyon dolarla Beşiktaş ve 26 milyon dolarla Trabzonspor izliyor. |
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,088
![]() |
......tirsin o değerlendirmeyi yapan
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
gsnin cari açığı boru gibi açılmış, gelir/borç oranı boruların borusu gibi neyin markası bu daha ben anlamadım. fenerium un cirosu gs store nin yaklaşık 2 katı. Bizim tesislerle onların arasında uçurumlar var. Sçayım muhakemelerine bunu yapanların...
|
|
|
|
#4 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
geçen senede Bjk Dünya'nın en iyi bilmem kaçıncı takımıydı boş bu araştırmalar
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Bu konuda sizlerden farklı düşünüyorum.Araştırma,yabancı kaynaklı ,uluslararası,sadece Türkiye bazında değil...
Herifler,uluslararası alanda bizim çok önümüzdeler.Bu araştırma ülke bazında değil! Fenerbahçe'nin yapması gereken şey;önümüzdeki yıllarda,uluslararası turnuvalarda daa büyük başarılar kazanmasıdır.Bu işin başka çaresi yoktur. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
götümle güldüm
stad yaptılar dolmuyor forma satışlarında bir bok yok
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 3- Roberto Carlos Yaş: 62 Mesajlar: 1,198
![]() |
o stadıda onlar bizim fenerbahçeli başbakan sayesinde tokiye ve TT ye kakaladılar. bu arada madem 55 milyonluk bu kadar değerli bir takımmış bunların vergisini ödedilermi acaba hiç sanmıyorum maliyeyi göreve davet ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 37 Mesajlar: 3,749
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
he dogrudur 10 senedir markalıyoruz...
öncelerde gavatlar ''al markayı , vur ****yı'' diye inletirleri kadem ve zürafa sokaklarını. -alsınlar markayı, vursunlar gavatsarayı...
|
|
|
|
#9 | |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#10 |
|
Alex de Souza
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 1,124
![]() |
uefa uefa diyorlar 2003 te feyenoord aldı bu kupayı kim takıyor şimdi feyenoordu ? bıraksınlar bu ayakları boş iş bunlar boooşşş...
damir-alex in dedigi gibi yine benzer bi "yabancı kuruluş" da 2-3 ölmüş eşşek portekizli aldı diye bjk yi dünya takımı yapmıştı... futbolla alakası olmayan, hıncal kılıklı tiplerin yaptığı bir değerlendirme sanırım... yabancılarda da bol bol hıncal var entel dantel...
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|