|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
![]() |
şahsi kanaatim futbol maçından daha önemli olduğu
çünkü kaybedersek bir daha ömrü hayatımız boyunca göremeyeceğimiz Türkiye'deki final four fırsatı elimizden çok çok büyük ölçüde gitmiş olucak ve rakip Avrupa'nın 3 favorisinden biri
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Yanlız adaş benim bi tespitim var. Ve okuyan renktaşlarada uyarım olsun.
Milano maçına ataşehirdeki ülker sports arena ya gittim. 10 numara bir salon olmuş emeği geçenlere eyvallah. Yanlız buraya giden seyircilerin ekserisi tv izler gibi maçı izliyor. Rakibi ve hakemleri baskı altına yeterince alamıyorlar. Tribünlerin acemiliğine veriyorum ve bu akşamki tribünlerden takımımıza azami destek ve rakibide bir o kadar boğacak etki bekliyorum...
|
|
|
|
#4 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
Kadıköy'de salonun olması bir yandan iyi bir yandan kötü maçlara daha çok seyirci gidicek burası iyi ancak gidicek seyirciler daha çok ''modern'' kesimde insanlar bence Abdi İpekçi Zeytinburnu'ndaydı daha çok bağırmaya giden insanlar maça gidiyordu şimdi Kadıköy'de daha çok maça 10 dakika kala giden insan tipleri var maalesef Bağıran kesim pota arkasına geçiyor ne görüntü olarak nede ses olarak hiçbir şekilde etki yapmıyorlar nette yorumlara baktım herkes bumu yeni salon bumu atmosfer diyorlar ki haklılarda maalesef o konuda biraz nazlı bizimkiler tiyatro izlemeye gelir gibiler
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Bu maç da kötü başladı. Anlaşılan bu akşam Yunanlılardan çekeceğimiz var.
|
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
![]() |
25 hücum yaptıysak 20 sinde top uzunlara değmedi bu kadar mantıksız hücum olmaz bekle bekle at bune ya
Kaya hayatının maçını oynuyor her yönü ile Ukiç şut atmaması gerektiğini anlaması ve içeri girmesi lazım acil
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Bekleyip attıkları yer de nerdeyse orta saha
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
![]() |
Pana yenilirse Euroleague ciddi olarak değer kaybeder sanırım bunu hakemlerde biliyor !
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 30 Mesajlar: 1,833
![]() |
Ne biçim bir geceydi ya. Quarezmanın oyundan atılmasından başka Fenerbahçe adına iyi hiç bir şey olmadı
Benim ismim ve karakterim , ortaya atılan bu aptal güvensizlik ortamının üstündedir. '' Alex de Souza Alex de Souza Alex'le sonsuza ![]() herkes Alex'i izlerken parmaklarını yiyor biz çayımızı yudumlayalım
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Aug 2011 Futbolcu: 23- Semih Şentürk Mesajlar: 1,084
![]() |
bu kadar sık maç olmasın ya stres yorgunluk yaptı bende.
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|