|
|||||||
| Fenerbahçe Ülker Fenerbahçe Basketbol Erkek Takımımız Hakkında Herşey |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
![]() ![]() Unics Kazan- Fenerbahçe Ülker Tarih : 18 Ocak/ 2012 Saat : 18.00 Stad : Basket-Hall / Rusya Yayın : Ntvspor Dipnot: Unics Kazan takımı kadrosunda eski Fenerbahçeli Lynn Greer ve Efes Pilsen'den hatırladığımız Henry Domercant bulunuyor.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() Konu damir/alex20.fan tarafından (18-01-2012 Saat 20:35 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Şeboist
![]() |
Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç,nedeni ise lider çıkmalıyız çünkü yan grupta Barcelona var
Barcelona CSKA ile bu turnuvanın en büyük favorisi ve 4 lü final Türkiye'de açıkçası bu sene bir Türk takımı kalamaz ise 3 takımla burada iken hakikaten yazık olur
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Bencede kesinlikle kazanmalıyız.
25 ocak ta ülker sports arenada milano maçındayım. Biletim hazır. Açılış maçında 2 de 2 yapmmız gerekiyor. Onun için unics maçını kazanmamız lazım...
|
|
|
|
#4 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Kesin olarak lider çıkmamız gereken bir grup. Başarılar diliyorum takımımıza...
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Şeboist
![]() |
Alıntı:
Yani biletler bitmiş bile olabilir acele edin derim ![]() Biletix'te gözükmüyor bende baktım ama ya daha çıkmadı yada full olduğu için hiç çıkmayacak
![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Unstoppable
![]() |
Ben sordum. Pazar günü efes maçı biletlerini değiştirmeye gittim. Biletix görevlisi abi maç haftasındaki paartesi yeni bilet için başvurablirsiniz tabi kalırsa dedi. Çünkü efes maçı biletleri full çekmiş. Aynen değişime gideceğinden yeni bilet zor. Anca ees maçına bilet alanlar vazgeçerse ki bu mini ihtamal dahilinde.
|
|
|
|
#8 |
|
Şeboist
![]() |
ne denir ki şu maçı kaybettik 17 sayı fark tek bir periyodta eridi gitti
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Unstoppable
![]() |
Ne kadar aptalca yenildik
şu maç buradan vermek fark yemekten daha kötü.... Takima play maker şart. Oyun kuramiyoruz. Rakip momentumu ele geçirince hiyar gibi hücumlar yapiyoruz. Yazik.....
|
|
|
|
#10 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jul 2010 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 55 Mesajlar: 887
![]() |
ya bu kadar psi mi kaybedilir be. çok üzüldüm valla
|
|