|
|||||||
| Teknolojik Gelişmeler Internet, Facebook, Twitter ve diğer siteler ile iletişim sektörüdne yaşanan gelişmelerin paylaşıldığı forum. |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya ben avcılardayım tt net 8 gb kullanıyorum memnunum tt netin fiberi çıkmadı daha avcılarda
|
|
|
#3 |
|
[I]
![]() |
ABi kişisel tahminim bi 4-5 seneye kalmaz Türkiye'nin 4'de 3'ü bu fiber internet satın alıp kullanacak. çünkü ne fiyat olarak ne de hız olarak kimse yarışamaz bunlarla.
TT nette 8gb'ya kadar internet kullanıyorsun superonline fiber'de 20 mb. Ev telefonunu falan da superonline'dan alabiliyorsun + cep telefonu operatörlerindeki operatör değişimi gibi bunda da ücret vermeden internetini değiştirebilirsin başvuru ile. mutlaka tavsiye ederim kullanın derim. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
ben pendikteyim ve 1 senedir fiber kullanıyorum, hız 20mb ama ölçüm yaptığımda fazla bile çıkıyor. gayet iyi ben memnunum.ttnette 8 e kadar diyorlar hiçbirzaman 8 çıkmıyor. ama superonline fiber ise aboneliğin neyse kesin o kadar hızı alabiliyorsun.
|
|
|
|
#5 |
peki süper onlıne geçiyimde
fiber ayda kaç para 20gb lık bende kablo tv var oradanmı yapıyorlar ben ayda 55.tl ödüyorum tt nete
|
|
|
#6 |
|
[I]
![]() |
TTnet'e verilen para sokağa atılan paradır abi.
Ne verdikleri kaliteli bir hizmet ne de verdiğin paranın karşılığı kadar bir hizmet alabiliyorsun.. Sanki mecburmuşsun gibi ödediğin bir para. Detaylı tüm bilgileri http://www.superonline.net/bireysel/...et_paketi.aspx den öğrenebilirsin. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Yanlız s.online fiber olması için sitede olunması şart. Ortak anten (uydu) den veriyorlar hattı. Eğer ortak anten yoluyla fiber alırsan telefon aboneliğide şart değil. Yani ttnetteki telefonsuz intrnete ilave 18tl almıyorlar. Ben 5gb 20mbit hızında aylık 29 tl ödüyorum. Sınırsız olanıda 50-55 civarında sanırım. Birde adamlar insanlarla müthiş ilgililer. Ben elektronik mezunuyum. Geçenlerde fiber bağlantılarla ilgili onlara bir tavsiye maili çektim. Cebimi arayıp teşekkür ettiler ve 1 aylık faturamı ödediler.
|
|
|
|
#8 |
|
[I]
![]() |
site şart değil apartman da yeterli. yönetim olarak bir faks çekiliyor apartmanımıza istiyoruz diye.
1 hafta içinde gelip döşüyolar interneti yani
|
|
|
|
|
|
#9 |
ben apartmanda yöneticiyim
bizim apartmanda kablo net kutusu var zaten süper onlıne da bu kablo netcilerin değilmi ayrıyetten super onlının telefonla ne alakası var anlayamadım bende jeton dört köşe kafam biraz zor alıyor aldımıda hayatta unutmaz
|
|
|
#10 |
|
webmaster
Üyelik tarihi: Nov 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,163
![]() |
Abim stajı nedeniyle bu yıl TTNet'te çalıştı, Acıbadem şubesinde Fiberoptik Kablo Döşeme üzerine..
Gerçekten mükemmel bir teknoloji olduğunu, mesleğinin fiberoptikle alakasız olduğu halde fiberoptiğe aşık olduğunu söylemişti.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|