|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
| Anketimiz: Tuncay Geri Gelmeli mi? | |||
| Gelmemeli |
|
6 | 50.00% |
| Gelmeli |
|
6 | 50.00% |
| Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
[I]
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 29 Mesajlar: 3,096
![]() |
Tuncay Geri Gelmeli mi?
|
|
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Öyle giden, böyle gelemez. Gelmemeli. Takımın diğer oyuncularına da haksızlık olur.
|
|
|
|
#3 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Kesinlikle gelmemeli. Gittiği gün bitti bende
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Gelemeyeceğini anlayınca "ne işim var Fener'de" diye açıklama yapmış. Artık pili tamamen bitti benim için
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Tuncay tekniğinden ziyade hırsı ile ön plana çıkan bir oyuncu oldu hep.Avrupa'nın Fenerbahçeden daha alt düzey takımlarına gitmesi baştan hata idi...
Tuncay,bence büyük hata yaptı.Fenerbahçe tarihinde pek yeri olmayacak... |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Adam bide fenerbahçeli olduğunu söylüyor, yüzmeyi bilmeden denizde açılmamalısın, ama fenerbahçe bir insan değildir kendi evladını yine kabul eder, onun yine bu yuvada görmek isterim ama ders almış bir ruh haliyle.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Banned
Üyelik tarihi: Jun 2011 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 101
![]() |
Gelmeli Fenerbahçe'ye faydalı olacağına inanıyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 42 Mesajlar: 3,802
![]() |
Katılıyorum aynen. Şampiyon kadromuza Tuncay gibi sönük bir yıldızı katmaya gerek yok bana kalırsa.
|
|
|
#9 |
|
Yeni SK
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 67 Mesajlar: 453
![]() |
Tuncay'ın takımdan gitmemesi için Aziz Yıldırım büyük çaba harcadı,bütün olanakları önüme koydu.Ama o bilhassa askerlikten yırtmak için ismi bile duyulmamış bir takıma gitti.
Öyleki Başkana yüzü tutmaz'' kabul ederim'' diye gece yarısı bir otel odasında transfere imza attı. Şimdi sürünüyor. 26-Haziran-2011 tarihli Fotospor Gazetesinde ORHAN ZEKİ AK 'ın köşe yazısını okumanızı tavsiye ederim.
|
|
|
#10 | |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Alıntı:
Fotospor/Orhan Zeki AK Sanırsınız babasının çiftliği.. ‘Amacım Türk futbolunu Avrupa’da temsil etmek’ mesajları ile kaçıp gideceksin, iki maç oynayıp takıma giremeyeceksin, hocayla tartışacaksın, satılacaksın, Stoke City’de bile barınamayıp Almanya yollarına düşeceksin, orada da hayal kırıklığına uğrayıp, gözünü kürkçü dükkanına çevireceksin... Sen kimi kandırıyorsun… Avrupa’da temsil etmekmiş... Hadi canım oradan… Maşallah, nasıl da temsil ettin bizi Avrupa’da… Başarıların ile bir gururlandık ki sorma… Dürüst ol, çık söyle, ‘Ben uzun dönem askerlik yapmak istemediğim için gittim’ de… Bu ülkenin milyonlarca evladı aylarca sıcakta, soğukta, karda, yağmurda, mevziide, askerlik yaparken, şehitler verilirken, analar ağlarken, yuvalar yıkılırken, sen Avrupa’da keyif çatacaksın. 3 yılı doldurup 21 gün askerlik hakkını kazandıktan sonra gelip, ‘Ben Fenerbahçe’ye dönmek istiyorum’ diyeceksin… Hangi Fenerbahçe’ye?.. Bedelsiz, bırakıp gittiğin Fenerbahçe’ye… Yağma Hasan’ın böreği… Yakışmıyor Tuncay efendi, futbolu unuttun, kendini kaybettin, milli takıma bile alınmıyorsun artık… Bir de ‘Galatasaray Tuncay’ı istiyor’ kolpaları yaptırmaz mı bizim uyanık… Aykut Kocaman da hemşehrisi ya, çantada keklik sanır Fenerbahçe’yi… Aldığım bilgilere göre, gece hayatı da bayağı bir renkliymiş, bizi küme düşmemeye oynayan takımlarda temsil eden Tuncay’ın… Olmaz; Tuncay olmaz, dönmemelisin, sen geri dönersen ahenk bozulur, ‘Ağır abi’ olursun, kaptanlık sorunu çıkar, yedek kalırsın suratın asılır, sezon başını askerde geçirirsin, hazırlık kamplarına katılamazsın 1 sezon faydan dokunmaz… Bu taraftar seni hala seviyor, kendini yuhalatma… Şansını fazla zorlama… Bana inanmıyorsan Nihat Kahveci’ye sor… Aykut hocaya bir uyarı Gelelim Aykut hocaya ve transfere; haddimiz değil, kimi alır kimi satar elbette kendi bilir. Ancak çıkıp da, ‘Ben Selçuk Şahin ve Cristian Baroni ile şampiyon oldum’ derse, komik olur… Cristian Baroni ligde 28 maçta oynamış bunların sadece 15’inde 90 dakika görev yapmış, Selçuk Şahin ise oynadığı 18 maçın 9’unda 90 dakika görev yapmış… Avrupa’da ve Türkiye Kupası’nda da oynamışlar oradaki başarılar malum! Kısacası, ligin yarısında yedek kalmışlar, yani yetersizler... Bu işler böyledir, şampiyon oldun mu bir rehavet çöker, herkes yıldızdır… Geçtiğimiz sezon son maça kadar ne ecel terleri döküldü unutulmamalı… Taraftarın desteği en büyük güçtü, haftalarca efendiliğini koruyup sınırdaki kulübüne ceza aldırmadı, çok ama çok büyük katkı sağladı… Bu takıma takviye şart Aykut hoca… Bir Emenike, bir Orham Şam, bir Serdar Kesimal ve bir Sezer Öztürk ile Şampiyonlar Ligi’nde figüran oluruz… Hâlâ yol yakın, taraftar kombinede rekor kırmış, para var, tesis var… Yenilmez armada yaratmak boynunun borcu… Tamam şampiyon olundu, çok büyük bir başarı, üstelik ‘Her şeye rağmen’.. Ancak unutmayalım: “Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil…” http://www.fotospor.com/yazarlar/orh...-tuncay-efendi
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|