|
|
#1 |
|
Rıdvan
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Mesajlar: 1,253
![]() |
![]() İspanya Milli Takımı'nın hocası ve golcüsünden sonra şimdi de orta saha oyuncusu Xabi Alonso'nun Fenerbahçe'nin gündeminde olduğu iddia edildi. Fenerbahçe’nin Türk vatandaşlığına geçirdiği Aurelio’nun Real Betis’e imza atmasıyla orta sahada çok önemli bir değerini kaybettiği gibi Türk statüsünde oynayan bir yabancısını da yitiren Fenerbahçe bu kaybını telafi etmenin peşinde. Avrupa’nın önemli transfer haberi portallarından TMW’nin haberine göre sarı-lacivertli ekip Avrupa Şampiyonası’nda şampiyon olan takımın hocası ve golcüsünden sonra bir futbolcusuna daha göz dikti. Kim mi? Xabi Alonso!.. Juventus’un da uzun zamandır peşinde olduğu Liverpoollu yıldız, İtalyan ekibin Sevillalı Poulsen’e yönelmesiyle müsait durumda kalmıştı. maraton.com.tr
|
|
|
|
#2 |
|
Rıdvan
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Mesajlar: 1,253
![]() |
maratonda bazen iyi sallıyor ama ...
|
|
|
|
#3 | |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hea canım öyledir.
Bir de ben şunu anlamıyorum. Alıntı:
Ya Emre-Maldonado-Selçuk-Deniz 4'lüsünü yeterli gördüler. Ya da var bi planları. Ribery gibi kaçmadı ya bu Aurelio. Hoş o olay bizde olsaydı kaç gün dillerden düşmezdi ya neyse..
|
|
|
|
|
#4 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 26 Mesajlar: 1,882
![]() |
Xabi Alonso da defansif yönü kuvvetli bir oyuncu
eğer ben hoca olsaydım 4-3-1-2ye dönerdim ve bunun defansif emniyetini Maldonadoya verirdim Emreye de o kadar para verdik yeri garanti üçüncü orta saha oyunu iki yönlü oynayabilecek bir oyuncu olmalı en makul aday Gökhan İnler eğer ki Xabi Alonsoyu alırsak Maldonaddonun yerine alınır bu durumda orta sahaya bir oyuncu yine şart olur ha derseniz ki 4-2-3-1 oynayacağız bu durumda orta ikilinin defansif olması ileri 3lünün- ki biri Alex- hücumu kuvvetli olmalı yani ; Scneijder Van Der Vaart Robben olursa baklava börek Fener geçen sene 4-2-3-1 oynadı ve Fenere 4-3-1-2den sonra en uyacak sistemdir ama o zaman Emre ve Maldonado 2'li olur öndeki 3'lüye -ki Deividin oynadığı sağa -takviye yapılmalı ama Emre hala bir soru işareti bende tarih ve talih çoğu zaman beni haklı çıkarsa da inşallah yanılırım bu sefer
|
|
|
|
#5 |
|
[..Stephan Appiah..]
![]() |
Gökhan inler alınsın gerek kalmaz!!
Gökhan gökhan gökhan |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
müthiş bir tercih olur
|
|
|
|
#7 | |
|
Müdavim
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 840
![]() |
Alıntı:
ama inş. cass'da hesabımızı sorucaz. İKİSİNDENDE.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Özge Gündoğdu
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 1,544
![]() |
maratonun da fotomaç ,fanatikten eksik kalır yanı yok hani...
xabi Alonso vay be...
|
|
|
#9 | |
![]() |
Aurelio Trabzondayken ekurileri para yüzünden ayrılırken o kalmıştı
şimdi gelinen noktada parayı seçmesi tuhaf oldu Alıntı:
şimdi İspanyolları yazacaklardır normal yani
|
|
|
|
|
#10 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
Ben yabancı transferinin, en azından Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları bitene kadar noktalandığı kanaatindeyim
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|