|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Ezeli rakibimiz 6s Ujfalusi'yi getirdi, Reyes Salı günü gelecekmiş ve Forlan'ı ikna çabaları sürüyormuş ki bu adamların kulüpleri zaten razı olmuş.
Peki biz? İç transferde tamam Serdar ve Orhan iyi transferdi ama Sezer gereksiz değil miydi? Reyes'i bastıracak bir transfer yapabilirler mi sizce? İnanın Reyes gerçekleşirse ve bizimkiler susarsa sağlam döşenirim. Önemli olan adam akıllı transfer yapmaksa neden biz 5-6 kat fazla para verip dandikleri aldık bu zamana kadar?
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 19 Mesajlar: 1,313
![]() |
Adebayor, Sissoko, Tuncay söylentileri var ama? Bence bu bir firtina öncesi sessizlik
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
GS neredeyse küme düşecekti. Toparlanmak için yeni bir takım kurmak tabii bunun için de çok sayıda kaliteli transferler yapmak zorundalar. Oysa biz şampiyon takımız. bir kaç kaliteli takviye yeterlidir. Niang gönderilip, adebayir gelecek haberlerine inanmıyorum ne olursa olsun, ilk sezonunda penaltısız 15 gol atmış forvet iyidir.
Bence Emenike yılın transferi. Bir tane de üst düzey orta saha oyuncusu aldıkmı, işlem tamamdır.
|
|
|
|
#4 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
Valla ben Emenike transferine hala sevinemeyenlerdenim. Reyes ismini duydukça çıldırıyorum. İçim içimi yiyo
Sanma Şahım / Herkesi Sen / Sadıkhane / Yar OLur Herkesi Sen / Dost mu Sandın / BeLki oL / Ağyar OLur Sadıkhane / BeLki oL / aLemde / Serdar OLur Yar OLur / Ağyar OLur / Serdar OLur / DiLdar OLur //sen piyonsun gidersen iki puan gider ben ise şahım ben gidersem oyun biter
gfb_zorba |
|
|
|
|
|
#5 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
GS Reyes'i getiremez. Tıpkı Drogba gibi.
Emenike gerçekten 24 yaşındaysa, çok çılgın şeyler yapacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
#6 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
bu adamlardan sadece ujfa mıdır nedir o geliyo reyes le forlan gelmez.
gelse bile bizene bizim kadro iyi gs transfer yaptı die adam alacak değiliz
|
|
|
#7 |
|
Banned
Üyelik tarihi: Jun 2011 Futbolcu: 2- Diego Lugano Yaş: 28 Mesajlar: 101
![]() |
Yakında bombaların patlayacağına inanıyorum Aziz başkanıma da güveniyorum.
|
|
|
|
|
|
#8 |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
GS gibi "konuşkan" olacağımıza, şimdiki gibi sessiz olup isabetli 2 transfer yapmamıza razıyım.
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
hiçde suskun değiliz
1 tane transfer ihtiyacımız var ve transfer dönemi daha yeni başladı |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Don't Believe Me!
![]() |
3 kulvarda yarışıcaz
Orta sahada sadece Emre ile Alex mi kalıcak? Başka adama gerek yok mu? Baroni'ye mi razıyız? Sol bekte Santos sakatlanırsa Caner ile mi devam edicez? Adamın kanat oyuncusu olduğunu bile bile hemde? Yapmayın. Bizim en azından 1 orta saha, bir sağlam bir önliberove en azından bir tane üst düzey sol beke ihtiyacımız var
gfb_zorba |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|