|
|||||||
| Transfer Gündemi Kaynak Gösterilmesi Şartı ile Fenerbahçemizin Transfer Haberlerinin Açılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
T
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 5,622
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İnternetten Biraz baktım. En fazla 15 milyona kadar. Ve yine en fazla 28 yaşına kadar olan forvetlere bir göz atayım dedim.
Tabii kağıt üstünden bakılarak transfer yapılmaz ama bu konuda herkes gelmesini istediği forveti, yaşını ve fiyatını söyleyebilir. Gyan işi çok uzadı bana olmayacak gibi geliyor en son 16 milyon teklif edip beklemeye geçmişiz okuduğuma göre. Umarım rotayı başka yöne çevirirler. Duy sesimizi ey yönetim. Luiz Adriano henüz 23 yaşında. Bir kaç videosunu izledim tam bitirici forvet bana göre. İnternette 7 milyon gözüküyor bonservisi. 10-12 milyona alınabilirdi belki de. Hulk 24 yaşında. Bu adamı bilmeyen yoktur herhalde. Porto iyi verim alabildi mi derseniz hayır derim. Ama şu da var 42 Maçta 37 gol attığı Tokyo'dan 5.5 milyon karşılığında Porto'ya geçmiş bu adam 22 yaşındayken. Biz de böyle transferler görebilecek miyiz acaba? Oscar Cardoza internette 11 milyon yazıyor bonservisine. Ama Hazard'a teklf ettiğimiz 19 milyonu bu adama teklif edip alabilseydik harika olurdu. Ailecek izliyoruz. "2009-2010 sezonunda Uefa Avrupa Ligi'nin ve Portekiz Ligi'nin gol kralı olmuştur." 27 yaşında ve 1.94 boyunda. Bu sezon kanatların iyi çalışacağını düşünürsek ohh my god diyorum sadece ![]() Marcus Berg şu an nerde bilmiyorum dürüst olmak gerekirse. 3 tanesinde sonradan oyuna girip 24 maçta 15 gol atmıştır kendileri 2 yıl önce Groningen'de. Değeri yaklaşık 10 milyon euro civarında. Hamburg'ta dikiş tutturamadığı için sanırım psv'ye kiralandı bu yıl ama emin değilim az önce vikiden gördüm bunu sadece. Ezequiel Lavezzi Hulk ve Cardoza haricindeki isimlerde pek biligi olmadlığımı itiraf ediyorum. Ama Lavezzi bir başka. Önce FM'de keşfettim. Sonra izler durur oldum. Ne zaman Napoli maçı görsem dururum. Ve ne zaman izlesem gol atıyor adam. Sanırım bütün golleri bana denk gelmiş çünkü istatistikleri hakikaten kötü ama olsun o benim FM gol kralım gönlümde yatan forvet.. Bunlar sadece isimler tabii biraz da laf olsun diye yazdım. Ama nasıl Gs Baros'u 4.5 milyona aldıysa ve o Baros gol kralı olduysa bizim de artık çok uçuk paralar vermeden iyi forvetler getirmemiz gerekiyor. Dediğim gibi isimlere takılıp kalmayın gördüklerimi ve sevdiklerimi yazdım. (Lavezzi, Hulk gibi) Ama transferde yine çok geciktik. Güiza hala kulüpte. Gyan'dan, Remy'den başka isim geçmiyor haberlerde. Ki dediğim gibi Gyan'a da 16 milyon fazla bence. Yönetim akıllanmıyor bu ortada. Yine son haftada Kezmanvari bir isimle karşılaşmayız umarım.
|
|
|
|
#2 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 11- Miroslav Stoch Yaş: 19 Mesajlar: 4,742
![]() |
Marcus Berg hakemmi bu
markus merk miydi o
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
T
|
|
|
|
#4 |
![]() |
yanlız dün aklıma geldi şu huntelaarın bi istatistiklerine bakayım dedim
sadece hollandada olsa yok böyle bir istatistik
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
T
Wowww Hollandayı sallamış adam. Huntelaar hayal olur bence.
|
|
|
|
#6 |
|
Sinista Sensei
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Mesajlar: 342
![]() |
2 haftada 1 halısahalara sadece kardeşi veya arkadaşları tarafından çağırıldığında -torres formasını sırtına geçirip- giden herhangi bir forvet oyuncusu da hollanda da gol kralı olabilir.
sadece hipotez.
|
|
|
#7 |
|
T
Evet sanırım katılabilirim Hollanda dışı yaramamış zaten ona.
|
|
|
|
#8 |
![]() |
hollanda dışındada hep yedek kalmış
oynasa atardı belki desem ? :?: |
|
|
|