Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Türkiye ve Dünya'dan Spor Haberleri > Türkiye Futbol Ligleri Forumu

Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 20-10-2011, 14:27   #1
Özgür
[I]
SarıKanaryalar Yönetim
[/I]
Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu
Özgür is on a distinguished road
Icon8 Trabzonspor Asbaşkanı: "Fenerliler Türk Kanı Taşımıyor"

"Onlar Türk kanı taşımıyor"

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, CSKA Moskova tribünlerinde bordo – mavili takım aleyhine tezahüratlarda bulunan Fenerbahçeli taraftarları ağır bir şekilde eleştirdi.

Trabzonspor'un Türkiye'yi temsil ettiğini, ülke adına başarı kazanmaya çalıştığını belirten Şakar, "Onların Türk kanı taşıdıklarını düşünmüyorum" dedi.

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, tesislerde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova'ya mağlup olmalarına rağmen gruptan çıkma şanslarının yüksek olduğuna vurgu yapan Asbaşkan Şakar, şöyle konuştu: "Bazen futbol takımları iyi oynadığı zaman kazanamayabiliyor. CSKA karşısında iyi oynadığımız bir müsabakayı farklı kaybettik. Tabi ki bu bizi son derece üzdü. Daha üç maçımız ve 4 puanımız var. Önde olan takımla aramızda 2 puan var. Kalan 3 maçta puan kayıplarını telafi edip grubu en azından ikinci olarak tamamlamak istiyoruz. Gruptaki şansımız devam ediyor. CSKA'yı evimizde yenersek 7 puana ulaşacağız. Ben en kötü ihtimalle 2. olup bir üst tura çıkacağımızı düşünüyorum" dedi.

"BİZ TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDİYORUZ"
Şakar, bir gazetecinin, "Rusya'da CSKA tribünlerinde Fenerbahçeli taraftarlar, rakip takımı destekledi. Bununla ilgili bir şey söylemek ister misiniz?" şeklindeki soruya ise, "Bir avuç azınlık vardı tribünde. Ben onların Türk kanı taşıdıklarını düşünmüyorum. Biz Türkiye Cumhuriyeti'ni temsil ediyoruz. Orada esas olan Trabzonspor değil. Biz Türkiye adına, ülkemiz adına başarı elde etmek için uğraşıyoruz. Onları da Fenerbahçe kulübüne mal etmek istemiyoruz. Çünkü bunlar bir azınlık. Bu doğru olan bir şey değil" ifadelerini kullandı.
"BURSASPOR MAÇINI KAZANACAĞIZ"
Hafta sonu Bursaspor ile oynayacakları maça da değinen Şakar, "Bursa maçını kazanıp ligdeki iddiamızı devam ettireceğimizi düşünüyorum. Takım olma adına takımımız iyi hamleler yapıyor. Futbolcular uyum sorunu atlatıyor. Takımımız güçlü, kadromuz geniş. Sakatlarımız var, 5 – 6 oyuncumuzdan mahrumuz. Ama buna rağmen takımımız hem ligi, hem de Şampiyonlar Ligi'ni kaldırabilecek durumda" diye konuştu.
"ONUR'LA BİR SORUN YAŞAMAYIZ"
Kaleci Onur başta olmak üzere oyuncuları hakkında çıkan transfer haberlerini de yalanlayan Şakar, şöyle konuştu: "Futbolcularımızla ilgili çıkan transfer haberleri tamamen takımı yıpratma adına yapılan haberlerdir. Onur'la iki yıllık daha mukavelemiz var. Onur'la ilgili gerekli fedakarlıkları yaptık. En iyi yerlerde ameliyat yaptırdık. Onur ile ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Menajeri geldi, şartlarını sundu. Bizde şartlarımızı sunduk. Transfer görüşmelerinde bir anda anlaşma olmaz. Kısa sürede görüşmeleri bitirip Onur'un kulüpte kalacağını düşünüyorum. Bir problem olacağını sanmıyorum."
"BAŞKAN ŞENER SADECE TARAFTARDAN SORUMLU YÖNETİCİ KONUSUNA İMZA ATTI"
Başkan Sadri Şener'in 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun değişmesiyle ilgili öneriye imza attığın iddia edilmesiyle ilgili konuya da açıklık getiren Şakar, "Başkanımız Sadri Şener, sadece taraftarlardan sorumlu yönetici konusuna imza atmıştır. Taraftardan sorumlu yönetici, hiçbir takımda olmadığı için bu sadece başkanın üzerinde kalıyor. Stadyumunda çıkabilecek her hangi bir olayda başkan sorumlu oluyordu. Orada emniyet güçleri ile çıkabilecek bir olaydan kulüp başkanları neden sorumlu olsun? Buna karşı olarak imza attı başkanımız" dedi.

"VITTEK BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİ"
Asbaşkan, Burak Yılmaz'ın cezasının sona ermesiyle ilgili olarak ise, "Burak bizim önemli oyuncularımızdan biri ama sahada 11 oyuncu mücadele ediyor. Toplamda 31 futbolcumuz var ve bunların hepsi kalitelidir. Burak'ın olması da bizim için avantajdır" dedi. Şakar, Vittek'in de ameliyat olduğunu ifade ederek, "Vittek ülkesinde ameliyat oldu. Gayet başarılı bir ameliyat geçirdi. 15 gün içerisinde rehabilitasyon süreci başlıyor. Henrique de takımla birlikte çalışmalara başladı. Ben 20 gün içerisinde sahalara döneceğini düşünüyorum" diye konuştu.

BURSA YOLCULUĞU YARIN
Trabzonspor, Bursaspor ile yapacağı maç için yarın saat 14.00'da Trabzon'dan THY'ye ait özel uçakla Bursa''ya hareket edecek. Bordo – mavililer maçın ardından ise saat 23.30'da yine THY'ye ait özel uçakla Trabzon'a dönecek.
Özgür isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-10-2011, 14:47   #2
Toprağın Dostu
Artislik Yapma !
Toprağın Dostu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza
Toprağın Dostu is on a distinguished road

Pontuslunun dediğine bak

1084'den Bu Yana TÜRK Yurdu Olan ÇANKIRI'dan Selamlar

Toprağın Dostu isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-10-2011, 14:58   #3
MURAD
Unstoppable
MURAD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
MURAD is on a distinguished road

Sen ülkenin 4te 3 ü derken 4/1 ile hangi kanı kastetmiştin? Sen milleti kışkırtırken birşey yok biz cska yı tutarken Türk değilmiş. Hadi oradan pis herif.

İyi yapmışlar, keşke cska bir araba gol atabilseydi....
Eski 20-10-2011, 19:03   #4
gfburak55
gfb
gfburak55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 34-Fehmi Mert Günok
gfburak55 is on a distinguished road

bunlarında bi kan tahliline baksın bi zahmet

seviyoruz seni ekmeği tuza banıp yer gibi

Sehit mi var?? Cennet koktuda heryer..
gfburak55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 20-10-2011, 19:23   #5
gfburak55
gfb
gfburak55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 34-Fehmi Mert Günok
gfburak55 is on a distinguished road

hatta bunlarında baksın bi zahmet

herkes kapısının önünü temizlesin boş konuşmasın canımızı sıkmayın!!!

seviyoruz seni ekmeği tuza banıp yer gibi

Sehit mi var?? Cennet koktuda heryer..
gfburak55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 21-10-2011, 15:43   #6
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
canary yellow is on a distinguished road

trabzonda oynanan türkiye-gürcistan maçını hatırlatayım ona milli futbolculara hakaretlerin küfürlerin edildiği.
bence moskavadaki maçta olan fenerbahçeli taraftarlar bu kafataşçı adama ağır ceza ve tazminat davaları açmalı sporda şiddet yasasına görede savcılığa suç duyurusunda bulunmalıdırlar.
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 22-10-2011, 10:04   #7
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

görende bunları türkiyenin sahibi sanır
Eski 22-10-2011, 10:50   #8
tαrαftαr
webmaster
tαrαftαr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
tαrαftαr is on a distinguished road

Basın yanlış kullanmış, Asbaşkanın söylediklerini birebir duydum. Oradaki Fenerbahçelilerin Türk kanı taşıdığını sanmıyorum dedi. Yani o tribündekilerden bahsetti, genelleme yapmadı.
Eski 22-10-2011, 17:45   #9
KakavaN
T
KakavaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
KakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to beholdKakavaN is a splendid one to behold

İster tüm Fenerliler için desin ister ordakiler için desin hiç fark etmez. Hakkı yok öyle bir laf etmeye.
Böyle şeref yoksunlarına mı kaldı bizim türklüğümüzü değerlendirmek?
Hakkınızla gitseydiniz de açmasaydık ağzımızı bi de utanmadan çıkıp konuşabiliyorlar pes artık.
Eski 22-10-2011, 22:55   #10
damir/alex20.fan
Şeboist
damir/alex20.fan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
damir/alex20.fan is on a distinguished road

çok boş konuşuyor bunlar artık

Alex De Souza
#10#

Sevmişim seni herşeyden fazla
Ölünce FENER yazsın mezar taşımda
Tek gerçek sensin yalan dünyada
Koymuşum cinconuna 8taşına

ŞEBrOck & D/D
damir/alex20.fan isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama