|
|||||||
| Türkiye Futbol Ligleri Forumu Türkiye'den Tüm Futbol Liglerine Ait Bilgilerin, Haberlerin ve Görüşlerin Tartışılacağı Forum |
![]() |
|
|
Paylaş | Seçenekler | Arama |
|
|
#1 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 22 Mesajlar: 1,501
![]() |
Vittek 600 bin euro Sapara 200 bin euro Bursa'nın değer biçemediği Volkan Şen 3 milyon euro.
Biz istesek ne olacaktı acaba bu oyuncuların bonservisleri ? 3 ü de ligde iyi performanslar sergilemiş takımlarında önemli yere sahip gerçekten de iyi topçular bu kadar ucuza gitmeleri garip değil mi sizce de ?
|
|
|
#2 | |
Üyelik tarihi: Sep 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 49 Mesajlar: 3,751
![]() |
Alıntı:
Biliyoruz. Ankaragücü'nün başındaki zihniyeti (Gökçek kanseri) tanıyor muyuz? Tanıyoruz. Bursaspor'un başkanı sahtekarlıktan gözaltına alınmıştı, hatırlıyor muyuz? Evet. O halde, yap-boz'un parçalarını yerine oturtmak kolay. O oyunculara daha fazla para verildiğinden eminsek, örtülü ödenek paralarının örtülü bir şekilde nasıl harcanabileceğini de düşünürsek, o paraların kimlerin cebine (kulübün kasasına değil) vergisiz mergisiz gittiğini de bulabiliriz. Bundan daha basit bulmaca yoktur yeryüzünde.
|
|
|
|
#3 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Yaş: 45 Mesajlar: 13,086
![]() |
kutupyildizi soruyu cevaplamış zaten.
Ben başka bir yönüne vurgu yapayım. Bu çapsız lazyolara ancak Ankaragücü klasmanindaki futbolcular yakışırsın zaten. Görecek ben bu kadroyla onları şampiyonlar liginde
|
|
|
|
#4 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
inter cska ve lille adam gibi takımsa bu lazyoyu her maçta rezil edip onurunu(varsa tabi) iki paralık edecek sonuçlar alır .....
|
|
|
|
#5 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 5- Emre Belözoğlu Yaş: 22 Mesajlar: 1,349
![]() |
marek sapara vittek felan bi bok yapamazlar cl de bi henrique yi beğendim
|
|
|
#6 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Çok iyi adamlar
ama Vittek'i besleyecek adam yok Trabzon'da kanat adamı olmayan takım neden pivot santrafor alır anlamadım
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 10- Alexsandro de Souza Yaş: 21 Mesajlar: 4,847
![]() |
henrique zokora iyi
son transferler tam bir skandal hamsi kafalılar beter olsunlar
|
|
|
|
#8 |
|
Sarı ~ Lacivert !
Üyelik tarihi: Jul 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 630
![]() |
2 oyuncuyu Fenerbahçe,bjk,gs üçlüsünden biri isteseydi emin olun kapı 10 m euro ' dan açılır 7 m euroya bu iş biterdi basın hala varsın gelsin bize sallasın
Sen Hiç Bir Semte Aşık Oldun mu ? Kadıköy İsminde Bir Sevgilin Var mı Senin ? Hiç SARIdan Şehirler Kurdun mu ? LACİVERTten Okyanusların Oldu mu ? Hayatının Her Anını Sevdana Göre Şekillendirdin mi Sen ? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | Arama |
|
|