|
|
#1 |
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
![]() Asbaşkanlarımızdan Ali Koç’un dün akşam Profesyonel Futbol Takımımızın üyeleriyle yaptığı toplantıdan sonra alınan ve kamuoyuna da deklare edilen bir alt ligde oynama kararı için bugün harekete geçildi. Asbaşkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Yıldırım, Federasyona giderek bir alt ligde oynama talebimizi Federasyon yetkililerine iletti. Bir isyan halinde olmadıklarını ve olumsuz bir görüşme yapmadıklarını belirten Ali Koç, "Bu durum bir paradigma değişikliği. Çok önemli ve çok etraflıca irdelenmesi gerekir" dedi. Koç, öfkelerinin yapılanlardan çok yapılmayanlara karşı olduğunu da vurguladı. Ali Koç ve Ali Yıldırım, sabah saatlerinde TFF’nin İstinye’deki binasına gelerek Kulübümüzün talebini TFF yetkililerine iletti. Kulübümüz ve TFF yetkililerinin yaptığı toplantının çıkışında kısa bir açıklama yapan Ali Koç şunları söyledi: "TFF kurmayları ile konuyu istişare ettik. Bu bağlamda Federasyondan, Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durum ve yapılanları göz önünde bulunduklarında yardımcı olmalarını, daha fazla zarar vermeden en doğru ve gerçekçi şekilde Fenerbahçe’nin bir alt ligde oynayıp oynayamamasının irdelenmesini, teknik ekiplerimizin istişaresi konularında buluştuk, konuştuk, dertleştik. İsyan halinde veya olumsuz bir görüşme için gelmedik. İleriyi dönük olarak, futbol ailesinin paydaşları olarak, bu ailenin önemli oyuncularından biri olarak Federasyondan bize yardım etmesini ve saygı duymasını istedik. Varsa bu konunun en doğru yöntemleri araştırılacak ve bize görüş belirtilecek. Biz de kendi aramızda istişare edeceğiz. Bu durum bir paradigma değişikliği. Çok önemli ve çok etraflıca irdelenmesi gerekir. Sadece Fenerbahçe için değil, tüm Türkiye için en hayırlı kararın verilmesini istiyoruz. Öfkemiz yapılanlarla ilgili değil, yapılmayanlarla ilgili. Daha sağlam durmamız gerekiyordu. Dün verdiğimiz karar doğrultusunda, en uygun süreçlerle nelerin yapılıp yapılamayacağı istişare edilecek. Biz de bu konuyu kendi aramızda görüşeceğiz" Ali Koç bir soru üzerine, TFF’nin kararını önümüzdeki hafta başında açıklamasını beklediklerini de sözlerine ekledi.
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2008 Futbolcu: 77- Gökhan Gönül Mesajlar: 3,819
![]() |
şampiyonlar ligine göndermiyorsun demekki şampiyonluğumuzu elimizden alıyorsun ve şike yaptığımızı tescil ediyorsun bunun karşılığıda küme düşürmektir.posta posta ceza olmaz gereğini yapın .
Insanların mutlulukları yada mutsuzlukları,talihin olduğu kadar Kendi karakterlerinin de eseridir.!! (La Rochefoucauld) Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar (GİARDANO BRUNO) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Unstoppable
Üyelik tarihi: May 2011 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 32 Mesajlar: 1,440
![]() |
Yahu arkadaş ben anlamıyorumki inanıyorsan düşür diyor uefa men etti sende edeceksn o zaman yada uefaya dik duracaksınız. 3 temmuzdan beri kazı çevire çevire bırakın yanmasını kurudu kaldı anasını satayım...
|
|
|
|
#4 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
TFF,Fenerbahçe kulübünden herhangi bir itiraf gelmedikçe düşürmeyecektir.Bu konularda aşırı duygusal davranmak bize fazla birşey kazandırmayacaktır.Süreç bence olduğu gibi devam edecek.Suçlamaları kabul etmeden,sadece isteğe göre hiçbir karar verilemez.Bugünkü basın toplantısında Aykut hocanın dediği gibi bizi ''süründürmeğe''devam edecekler,gücümüzü minimize edecekler.
Fenerbahçeden öcü gibi korkan,TFF yi ispiyonlayan meşhur oportünist,lobici kulüp kına yaksın şimdi.Başardılar!.. MAA ile oyun oynayıp,kullanıyorlar.Ben onun yerinde olsam hememn istifa eder,bildiklerimi kamuoyuna anlatırdım. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Unstoppable
![]() |
Ben olsaydım fenerbahçe tedbiren!!!! küme düşürülmüştür der istifa eder ertesi gün "fenerbahçenin kurtuluşu için ne gerekiyorsa yapacağım yönetimden icazet istiyorum" demezsem namerdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
|
|
#6 | ||
|
Şeboist
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 20 Mesajlar: 9,131
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
![]() Alex De Souza #10# Sevmişim seni herşeyden fazla Ölünce FENER yazsın mezar taşımda Tek gerçek sensin yalan dünyada Koymuşum cinconuna 8taşına ŞEBrOck & D/D
![]() |
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
Unstoppable
![]() |
bugün mübarek gün küfür etmeyeceğim ,anladınız siz onu
|
|
|
|
#8 |
|
Eski Açık
Üyelik tarihi: Jul 2009 Futbolcu: 10- Alex De Souza (C) Yaş: 55 Mesajlar: 4,862
![]() |
Bugün tv de bir spor hukukçusu şöyle dedi:
''Fenerbahçeye CAS yolu kapalı değil,Eğer UEFA'nın TFF ye yazdığı yazının aslı kulübün eline geçerse ,pekala CAS devreye girebilir. |
|
|
|
|
|
#9 |
Üyelik tarihi: Jun 2008 Futbolcu: 1- Volkan Demirel Yaş: 54 Mesajlar: 6,203
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
rizeli avukatı diyon değilmi cem
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |