Fenerbahçe Taraftar Forumu

Geri Git   FENERBAHÇE TARAFTAR FORUMU > Fenerbahçe Spor Kulübü Branşları > Futbol > Futbol Muhabbet Forumu

Paylaş Seçenekler Arama
Eski 17-05-2010, 21:22   #1
jaguar
Lazika
jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 77- Gökhan Gönül
jaguar is on a distinguished road
Icon8 Tesekkürler...

Sizlere tesekkürmü edeyim, bedduami edeyim, bilmiyorum?
Avrupanin en zengin 20 kulübü arasindayiz diyenlere,
Boksta, voleybolda, hentbolda, su sporlarinda, at yarislarinda, sobede kisacasi nekadar düsük reytingli spor dallari varsa sampiyon olduk, futbolda olamadik ama bise olmaz diyenlere,
Feneriumun yillik 35 Milyon euroluk cirosunu "basari" sayanlara,
ve ardindan taraftarin paralari ile kulübe kendi sirketinden bina, villa ve konut yaptiranlara,
Sadettin Saranin üyeligini, sirf birseylere karsi geldigi, muhalefet oldugu icin iptal edenlere,
bizi Cinconlularin, Eziktaslilarin, Trabzonlularin dillerine düsürenlere,
Güizayi, Gökhan Ünali, Baroniyi Fenerbahceme futbolcu diye getirenlere,
Semihi yedek birakanlara,
kendisini bir "Fenomen" olarak tanitanlara,
"Kulübümüz bir Holding gibi yönetiliyor" diyip, utanmadan maketlerin yaninda poz verenlere,
2006'da Avrupanin lideri olmaliyiz deyip, son haftada 2 kez liderligi kaybettirenlere,
Aragones diye bir dedeyi getirip, taraftarin paralarini pesinden harcayanlara,
bizi iki sampiyonluktan edenlere,
futbolculara, Dauma, teknik heyete hepsine tesekkür ediyorum.

Bu taraftari aglattiginiz icin. Türkiyede bir futbol ihtilaline zemin hazirladiginiz icin.
Sagolun, varolun. Siz olmasaydiniz, Bursaspor ikinci olacakti. Fenerbahcemiz, temizinden 25 Milyon Euro daha zengin olacakti, biz Fenerbahce kravatlarimizi takip bugün güle oynaya ise gidecektik, dün doya doya eglenip sampiyonlugu kutlayacaktik.
Hepinize sonsuz sükranlarimi sunuyorum.

Ben Türkiye Kupasinda final oynamayi basari saymam, sayamam! Bursaspora karsi sampiyonlugu kaybetmeyi icime sindiremem. Ben digerlerinin basarisizliklari ile degil, kendi basarilarimla övünürüm. Banane cincondan, eziktastan. Benim varim yogum Fenerbahcem, alayi ilgilendirmez beni. Ben armanin pesinden kosarim. Ben taraftarim, futbolcumu severim, kötü oynadiginda Samandirayi basarim. Kimsede bana, resmi site üzerinden "sen taraftar degilsin" diyemez. Ben istersem o baskani indiririm koltugundan. Haddinizi bilin, artik sabrimiz kalmadi. Kaybolun, görmeyim sizi.

288.000 bilet talebi olmus. 288.000!
Dile kolay. Iste budur benim taraftarim. Yani 300.000 kisilik bir stadimiz olsaydi, onu bile doldururduk!
Bazilari bizi gipta ile izliyor. Bazilari 26.000 kisilik stadi dolduramiyor, kendine devletten peskes stad yaptiriyor. Bazi takimlarin "taraftarlari" stadlara, korsan forma ile geliyor. Veya hic forma giymeden geliyor. Allah askina söyleyin, bugüne kadar, Sükrü Saracoglunda, birtane korsan formali adam gördünüzmü??
Insan bu taraftara acimazmi? Trabzonspora karsi Kadiköyde maci alamazmi? Gözü yasli taraftari görünce cigeriniz hic mi acimadi, paraci küstahlar?

Sizi Allaha havale ediyorum, O bildigi gibi yapsin hepinizi...

Baslamisin Cinconuna, Eziktasina tek askim sensin canim FENERBAHCEM!!
jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 17-05-2010, 21:29   #2
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

futbolcu zannettikleri her futbolcuyu aldılar

kim hıyarım büyük dediğse bir avuç tuz kapıp gittiler paraları çarçur ettiler doğru düzgün rakiplerri ezecek bir takım kuramadılar bizleri millete rezil ettirdiler böyle futbol takımı yönetilmez
artık değişim zamanıdır
başkanından malzemecisine kadar
Eski 18-05-2010, 10:35   #3
Fatih Çelik
Beklenti Yok,Hayal Kırıklığı Yok
Fatih Çelik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Fatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to beholdFatih Çelik is a splendid one to behold

:slap::slap::slap::slap:
.
.
No_Expectation No_Disappointment
.
.
.
.
.
Kendi düşen ağlamaz,Ağlama Fenerbahçem
Fatih Çelik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 11:04   #4
Shadow
Nightmare
Shadow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
Shadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud ofShadow has much to be proud of

Çok sağlam bir yazı.
Derdimize ortak,derdimizin sözcüsü olmuşsunuz.
Teşekkürler.
:slap::slap::slap::slap::slap:

Shadow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 11:56   #5
mcem
Eski Açık
mcem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 10- Alex De Souza (C)
mcem is on a distinguished road

Şu anda tv kanallarının birinde şizofreniyi anlatıyorlar.Heyhat!Bu sabah bende tarif edemeyeceğim bir gülme başladı!Pek hayra yormuyorum
mcem isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 13:02   #6
canary yellow
Eski Açık
canary yellow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
canary yellow is on a distinguished road

Alıntı:
mcem isimli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şu anda tv kanallarının birinde şizofreniyi anlatıyorlar.Heyhat!Bu sabah bende tarif edemeyeceğim bir gülme başladı!Pek hayra yormuyorum
bulaşıcımıdır nedir bendede aynı durum var
Tanrı,iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır;yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı'yı kullanırlar
(GİARDANO BRUNO)
canary yellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-2010, 16:45   #7
ombudsman
SarıKanaryalar Yönetim
ombudsman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Futbolcu: 1- Volkan Demirel
ombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to beholdombudsman is a splendid one to behold

ula bendede aynı durum var
ama ben ne tv seyrediyorum ne haber okuyorum sadece kanaryalar netteyim valla
kaldırmıyor bünyem artık bu sapkın herifleri dinleyip okumaya
biraz önce fb tv ye baktım başkanın baş şakşakcısı yine tvde konuşuyordu utanmadan
ayıp yahu ayıp daha düne kadar guizayı savunuyordun ne oldu şimdi bütün suçu guizaya yükledin bir tek suçlu guizamı acaba onu bu takıma transfer edip yollamayanda suç yokmu
Eski 18-05-2010, 18:52   #8
jaguar
Lazika
jaguar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
jaguar is on a distinguished road

Allahtan Almanyada kaliyorum ve Eziklerlen isim olmuyor Pazardan beri
yoksa bende kafayi yerdim sinirden
Bugün biraz iyidi ama dün cok kötüydüm
Allahtan is yerinde kimse gelip catmadi bana, yoksa bütün hincimi ondan alirdim

Baslamisin Cinconuna, Eziktasina tek askim sensin canim FENERBAHCEM!!
jaguar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler Arama